Бременна и кадрови военен превозвали нелегални мигранти

Те са засечени в късния следобед вчера в Пловдивско
51
Бременна и кадрови военен превозвали нелегални мигранти
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трима души, сред които бременна в 7-мия месец жена и военен, са заловени, докато са превозвали четирима нелегални мигранти, съобщи БНТ като се позова на свои източници.

Те са засечени в късния следобед вчера в Пловдивско.

Полицаите останали изненадани, че сред участниците в престъплението има и бременна жена. Вероятно чрез нея, останалите двама мъже трафиканти, разчитали да заблудят властите при евентуална проверка.

Разследването вероятно ще се поеме от Военната прокуратура, тъй като сред трафикантите се оказва и кадрови военен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
36 припомня, че преди 1 година
"... цялата държава беше опасана от напоителни канали и съоръжения", но не знае що е това напояване по гравитачен път. По нашите земи го има от хилядолетия. Всеки имот е опасан от вадички, които използват естествени наклони. Запушени са с по един чим - буца пръст, която и дете може да повдигне с една мотика. Вдига го и водата облива целия парцел. Твоите другари заравниха тези вадички и сложиха едни пръскалки, които етносът окраде още през 1990 г. За индустрията няма смисъл да пиша.
43
1
 
1
 
! Отговори
От привичка преди 1 година
Та чак до динамичен стериотип. Военни, полицайчета, пожарникарчета пенсии тавански. Реално полза от тях..ЙОК. Имитират работа, през което време работят единствено по мафотски, престъпни схеми. А, и още нещо-след като се наспят хубаво през нощтните смени през деня си подстригват райграса из вилите, бодри, смели, здрави.Работилите и създавали блага в екстремни условия по6 месеца в ревящите ширини на 12 часов работен ден, че и аврали, специалисти на конвеера и на работното място да духат супата.
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време прекарваха бензин за Сърбия, сега мигранти. Все далавера.
41
1
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Ако не полицай, ще е военен.
40
0
 
8
 
! Отговори
2 преди 1 година
парата е страхотна от черните , за един транспорт луди евра, граничните полицай направиха пачка ,за цял живот , такава е който може влачи, това е непрекъснат поток от хора ,който здраво плащат да бъдат прекарани-през БГ
39
0
 
14
 
! Отговори
Само питам преди 1 година
От кадровия военен ли е бременна?
38
2
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
какво означава кадрови офицер има ли армия въобще днес пристига един де-билда настоява да изпратим всичко което имаме за украина станали сме за смях нагаргите
37
3
 
6
 
! Отговори
Внимателно преди 1 година
Засега се чакат около 6 000 000 прогонени от родните места след нагли диверсии срещу относително стабилни държави вкл Сирия,Либия,Йемен.Засега прогонващи не се занимават с оцелелите от земетресенията. Ако ги подгонят може да стане страшно..Засега емигрантите се насочват Западна Европа. Бедставащите милиони Българи заради нагли престъпници на власт от 1989 година ГИ ПРИТЕсняват. НАд 4 000 000 в БЪлгария по официално публикувани данни БЕДСТВАМЕ. НА първо място по убити с инсулти,инфаркти,рак сме
36
6
 
15
 
! Отговори
До 32 преди 1 година
Ти яко издишаш ве!Каквото беше построено през комунизъма и социализъма почти безплатно от народа,поколението на същите комунисти вече 30 години го ограбват и няма свършване!Язовири...далектропроводи през планини и баири..централи...гори..заводи..цялата държава беше опасана от напоителни канали и съоръжения...тука беше градина а сега буренясала пустош!Ревете че ядете пластмасово турско домати и салами от европейски черва и глucти!Тогавашната "кучешка радост" от 1,20 сега само можете да си мечтает
35
0
 
9
 
! Отговори
пито платено преди 1 година
От Мароко са щот престолонаследника Хасан ще ги управлява по тия ширина след време
34
0
 
17
 
! Отговори
Крум преди 1 година
Всеки един бежанец е кандидат -евач и на вашите дъщери /внучки , какво направихте , осъзнавате ли ?
33
1
 
13
 
! Отговори
Читател преди 1 година
До АнонименЕдно време на границата стреляха и убиваха наши, че излизат от България, а сега че влизат чужди - с хляб и сол ги посрещат. Всъщност какво означава "граница" и има ли смисъл от нея????
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Военните правят всичко възможно да детронирарт доайените на рушветчилъка, мурафетчийството , кражбите и далаверите,но ще им е много трудно. Все пак ушев схемаджийсва от 44 година,а и сигурно са над сто хиляди тупаня,от които деветдесет процента са овъртолени в престъпления.
31
0
 
12
 
! Отговори
Урсула преди 1 година
Колко вземат на курс ? :)))
30
14
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 12 преди 1 година
Учеха ни да не крадем, казваш? През соца никой не ровеше по кофите и не си сваляше радиаторите, защото СССР директно бъркаше в джоба на своите граждани, за да хрантути буферните държави от източния блок, в който хиляди заводи работеха на загуба, за да няма безработни. Учеха ни да не убиваме, но за 40 дена след 9-и септември избиха цвета на нацията, а които оцеляха и потомците им, бяха натикани в 19-а глуха, за да могат некадърните деца на АБПФК да грабят с пълни шепи от това, което не е тяхно!
29
1
 
1
 
! Отговори
Демон СДСар видео преди 1 година
"Добре, хайде. Ама кажи ми на ушенце, да не чуе отец Михиил" ---"А пък демона ми каза, че такива като теб по онова време, щото вече са на години и не ми стават пишкaта" --- "Ахааа значи тъй ти е казал демона? А ти що не му кажеш, че всяка вечер шия майкаму с тъс мьека пишкa?"
28
1
 
13
 
! Отговори
Жоро от Есватини преди 1 година
Пускайте момчетата за Западна Европа, нека да им се изтресат още, каквото и да направят пришълците, трудно ще изравнят резултата спрямо всичките поразии, които западният човек е причинил на Азия, Африка и Латинска Америка през вековете.
27
2
 
4
 
! Отговори
Военна Комисия преди 1 година
Емили с тротинетката ако я викнат за наборна военна комисия, и започнат да му гледат топките и като му кажат разтвори бузи, оня носи женски прашки и *** му е като казанлъшка поничка. Е га ти гнyстията... веднага ще го изритат от там. И не е само той.
26
0
 
9
 
! Отговори
СТРАННО преди 1 година
Много ми е странно как има някакви дето ги хващат от МАРОКО, в Пловдив. Нерде Мароко, нерде Пловдив, значи оно е пробвало да мине Португалия, Испания, Франция, Италия, Хърватия, Босна и Херциговна, Черна Гора, Албания, Гърция и не са му дали да мине, за това е стигнал до Турция, където минава границата, за да го натовари Динко в карусерията на някой камион и да го прати по АМ ТРАКИЯ, за Европата.
25
0
 
3
 
! Отговори
Наборен военнослужещ преди 1 година
То хубаво, че наборните са още на казармен режим, че иначе ще се включат и те :)От сайта да вземат да проверяват какво пиша, за да спрат да се излагат като кифладжии.