Бременна и кадрови военен превозвали нелегални мигранти

Те са засечени в късния следобед вчера в Пловдивско
51
Бременна и кадрови военен превозвали нелегални мигранти
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трима души, сред които бременна в 7-мия месец жена и военен, са заловени, докато са превозвали четирима нелегални мигранти, съобщи БНТ като се позова на свои източници.

Те са засечени в късния следобед вчера в Пловдивско.

Полицаите останали изненадани, че сред участниците в престъплението има и бременна жена. Вероятно чрез нея, останалите двама мъже трафиканти, разчитали да заблудят властите при евентуална проверка.

Разследването вероятно ще се поеме от Военната прокуратура, тъй като сред трафикантите се оказва и кадрови военен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Задача за разсъждения,с каква кола се возили всичките участници в трафика-трафиканти когато са били стопирани за проверка.
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми те памперсите са скъпи! Инфлацията е висока ... тенкю асенка и ПП...
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Далавера си е да се направят няколко курса с по десет двайсет емигранта. По 1000 евро от човек правиш пачката и се правиш на разсеян. Не случайно в далаверата участват и високопоставени другари. Така се живее в капиталистическият строй. Тези дето още живеем по заветите на социализма да сме почтенни да не крадем, мръзнем и гладуваме. А тези дето живеят по капиталистически карат ес класи преяждат и викат на нас дето гладуваме да сме пазели диета заради климата. Да сме яли скакалци а те пържоли.
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Добре де... Някога и без ограда пиле неможеше дс прехвръкне през границата с Турция... Значи е до хората които я пазят т.е. НЕ Я пазят "За да бъде добре границата трябваше да изкопаят един ров пред нея,а по оградата да тече ток, тогава и охрана нямаше даже да е нужна. Преди границата се пазеше от войници,сега армия няма. Ние сме създали условия да се влиза със смешна ограда,която просто едни ножици и трябват,а за охрана недостига състав.
20
2
 
3
 
! Отговори
АРИ Е КО СТАНА преди 1 година
Събраха ли се достатъчен брой млади-здрави-прави мъже бежанци за едно малко-възстание, кога чи превземат Странджа и Родопите?
19
2
 
9
 
! Отговори
Сержант преди 1 година
Военна прокуратура. Пази боже. Тези за да си оправдаят съществуването. За запетайките се хващат само да вкарат някое дело до съд и там всичко пада. Адвокатите се им се смеят на некадърниците!
18
1
 
12
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Във всеки втори такъв случай е замесен някой от държавния апарат. Това не е добра предизборна реклама. То е ясно, че след изборите всички такива акции ще престанат, ако не след изборите, то при следващият отказ за Шенген. Някой осъден полицай или военен, заловен т трафик на имигранти? Няма и да има.
17
1
 
17
 
! Отговори
Жан Жак преди 1 година
Чудо голямо, що не видите палатите на някой граничари ? Имам един комшия, обикновен патрулкаджия, докарват си го редовно, вдигна къща за чудо и приказ, и нон - стоп прави некви леки ремонтчета из двора си, на не помалка стойност от по неколко бона, та си правете сметката, що най нишото звено в полицията има такива материални възможности, какво ли става по нагоре, и ще си отговорите къде са парите на обикновения, изкривен от болести и ГМО човек.
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това че Демерджиев хваща толкова много бежанци не означава, че трафика се е засилил. Означава, че Боко ги е пропускал, срещу комисионна в шкафчето.
15
0
 
11
 
! Отговори
Замислете се преди 1 година
Това за да не го пускат да минава границата, значи идва от некакви затънтени гори тилилейски дето нямат паспортни служби и лични документи или другия вариант е да е избягало от кауша или някое рецидивистче с 50 висящи присъди за убийство.
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сега адвоката на военния ще излезе с теза , че го е правил като доброволец, защото е бил измъчван от чувство за вина след мисия в Афганистан или Ирак. Глей какво става:-)))
13
1
 
12
 
! Отговори
Хмм.. странно... преди 1 година
Хора, абе аз ли нещо недокелям или тези "майки и баби с деца" бежанци, наистина ми приличат на крадци на железо от мъжки пол, с произкод югоизточен Авганистан?
12
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По времето на социализма ни учеха да сме честни почтенни да помагаме на хората в беда да не крадем да не убиваме. Това учение за онзи строй беше добро но за капиталистическият е много зле. Сега ако не крадеш не правиш далавери ще си м реш от глад студ и болести. По времето на соца никой не си сваляше радиаторите и не стоеше на студено. Никой не ровеше в кофите за да се нахрани. Днешното капиталиатическо време нее за честните и почтенните. Трябва да се краде за да се живее.
11
0
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До Анонимен 2 По-разумно е да ги пращаме в западна посока по възможно най-прекия път и даже да им даваме суха храна за по три дена. Едвали някой от тях е приритал да остане тук.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вместо да ги разстрелват на момента, ми пишат доклади за тях и ги пращат на новинарските агенции... Позор.
9
2
 
17
 
! Отговори
Toi преди 1 година
Добре де... Някога и без ограда пиле неможеше дс прехвръкне през границата с Турция... Значи е до хората които я пазят т.е. НЕ Я пазят.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как да няма инфлация, когато за полета на всеки един джaгaл над родината в икономиката се вливат по 1000 евро?
7
0
 
19
 
! Отговори
Аман! преди 1 година
Нацията масово се криминализира заради трудния живот и скъпотията. Корупцията пък стана необуздаема още през соца.
6
4
 
12
 
! Отговори
Клошар преди 1 година
ПАК ЛИ ВОЕНЕН????...ТАКА ....ЗАКРИВАЙ>>>
5
0
 
8
 
! Отговори
:D преди 1 година
До :) За какви кЪдроваци говориш? За жени или мъже с кЪдрави коси? :D