Планетата се нагрява, задава се необичайно гореща есен в Европа

Продължава тенденцията за подобряване на температурните рекорди
54
Планетата се нагрява, задава се необичайно гореща есен в Европа
Снимка: Pixabay

Изменението на климата вероятно е причината за необичайно горещото септемврийско време в Обединеното кралство и в голяма част от Европа.

Поредица от горещи вълни са обявени от Британската метеорологична служба за голяма част от страната и е издадено предупреждение, което сигнализира за увеличаване на риска за възрастните хора и хората с здравословни проблеми.

Метеорологът Клеър Насир твърди, че продължаващата тенденция за подобряване на температурни рекорди показва, че планетата се нагрява, предаде Нова телевизия.

Очаква се дневните температури в Обединеното кралство да достигнат до 33 градуса по Целзий, като това може да продължи шест последователни дни, което би счупило пореден рекорд за Обединеното кралство.






 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: жегапланета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
3
 
! Отговори
Така става със преди 7 месеца
Системата ХААРП НА ГОВЕДАТА!!СТИГА СТЕ ВЯРВАЛИ НА ТАЗИ ГЛУПОСТ ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ ТОВА Е ГЛОБАЛИСТКО.ПОЖАРИТЕ И БУРИТЕ СЕ ПРЕДИЗВИКВАТ УМИШЛЕНО ВЕРВАЙТЕ СИ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ ТОВА Е ХОЛИВУДСКИ ФИЛМ!!!
39
5
 
7
 
! Отговори
Мдааа... преди 7 месеца
Великия краварски гении продължава да експериментира с природата играейки си на бог, но целта все пак е стадото да повярва, че е виновно за всички беди и да приеме с охота предстоящата нова пландемия, а именно: Да си поеме "въглеродния отпечатък", за който му говорят ден и нощ и да започне да си плаща и въздухът, който диша на онези алчни безподобия наричащи се елит.
38
3
 
5
 
! Отговори
до 15 от славянин преди 7 месеца
Без "мордорската" газ освен да спирате производства и да стоите в рецесия друго не можете да правите, св.ньо швабистанска!
37
4
 
11
 
! Отговори
Сашо преди 7 месеца
Нагрева ви се главата!А пръсканията ,чертите ,мъглата ,която пада от натовските самолети?Частици от кадмий,алуминий,графен,при нагряване от слънцето стават проводник на температура,и като горещ капак нагряват до 2 градуса небето това посещава температурата на въздуха.Всякакви сценарии ,ще ни приложат за да ни вкарват в климатични локдауни.Те самите сатани го казаха ,че локдаун свързан с климата ,ще бъде в пъти по тежък от пландемията.
36
2
 
12
 
! Отговори
Мандо преди 7 месеца
Планетата е започнала да се върти по - бързо и от триенето се нагрява. , за да я забавим ще трябва да ходим с високо вдигнати ръце за да правим съпротивление , това е заключението на ЕК събрал най големите мозъчни капацитети начело с Грета тумберг
35
2
 
15
 
! Отговори
Случаен минувач преди 7 месеца
А защо не пишете нищо за необичайно студената пролет? Тази година до 20 юни липите не можеха да цъфнат. Нормално си цъфтят на 24 май. Целият май носех зимно яке. Кога друг път е било такова чудо?
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е лято си е още!!!
33
0
 
17
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 месеца
Септември откакто се помня си е по-скоро летен месец отколкото есенен. Тръгвахме на училище винаги по къс ръкав и не сме знаели, че вече ни е поразило глобалното претопляне
32
0
 
5
 
! Отговори
Ганчовски преди 7 месеца
Дано се нагреем до червено и да избухнем та умно-красивите да са доволни, ама не, пак с същото :)
31
2
 
12
 
! Отговори
Кирил Центков преди 7 месеца
Трябва незабавно да забраним ДВГ и да минем на електрички. Незабавно подмазване на Урсул фон дер Швайнен
30
9
 
5
 
! Отговори
До Някой преди 7 месеца
Само кравари са ти в главата, хората пишат за времето, нашия на политика го обръща. Жалко ставате!
29
2
 
20
 
! Отговори
Някой преди 7 месеца
Въобще не бих се учудил, ако краварите пак не са замесени в това. Да не забравяме за набедената пандемия, как започна, и кои я съставиха.
28
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дано да няма зима!
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ох, ще падне цената на газа на световния пазар. Дано и зимата да е горещааа!!
26
10
 
10
 
! Отговори
Копейкин преди 7 месеца
Без руска газ ще умрем от студ. Незабавно трябва да се разберем с Газпром. Оставка на правителство...
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това е една хубава новина! Специално се радвам за хората във Великобритания, които все се оплакват от кратко, дъждовно и мъгливо лято. Е, сега ще имат 33 градусови температури през септември, имат си и плажове в изобилие....кой като тях?:)))
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Село Торбалъжи.
23
5
 
8
 
! Отговори
Itso преди 7 месеца
Климатиците са виновни - лятно време загряват въздуха допълнително като изкарват топлината от къщите навън а зимата обратмо. Който си мисли че прецаква законите на физиката като изобретява уред с КПД>1 (COP при климатиците се превежда буквално КПД coefficient of performance) ще си има лично работа с Бог.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Микровълните си казват думата.
21
1
 
11
 
! Отговори
Damrat преди 7 месеца
Колонизатори недни