Жена от Казанлък е в болница, пребита от бившия си приятел

Нападателят е криминално проявен и осъждан
57
Жена от Казанлък е в болница, пребита от бившия си приятел
Снимка: БГНЕС

Жена на 26 години е в болница след побой, нанесен от бившия ѝ приятел в Казанлък. Няма опасност за живота ѝ.

Сигналът в полицията е подаден от болницата вчера в 19:19 часа.

По данни на потърпевшата побоят ѝ бил нанесен същия ден от бившия ѝ приятел в гориста местност, съобщиха от  областната полиция в Стара Загора.

Извършителят е установен. Той е на 29 години години, криминално проявен и осъждан. Задържан е за срок до 24 часа. В Районното управление е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Казанлъкпобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бившият!
48
2
 
9
 
! Отговори
До Маркиз дьо саП преди 6 месеца
Не, не си прав и не го казвам за да те предизвиквам, а защото жените като цяло са на 1во място жертви на психологическо и вербално насилие, както и физическо такова Много по-лесно е да уязвиш, обидиш, унижиш или пребиеш една жена или момиче, - много мъже така си избиват комплексираната същност.
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този дали знае, че Истанбулската конвенция вече е валидна и за България? Ще лежи в затвор при всички основания!
46
6
 
10
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 месеца
Насилието както всеки знае, може да бъде и вербално. Та като изключим разни малцинствени прослойки, в модерна Европа мъжете са доста по-често жертви на домашно насилие. То се изразявя в заяждане, подмятания, намилания, капризи, сцени на ревност и най-вече в предизвикване и поддържане на скандали, за които самите жени съзнават, че не са прави. Ама нали трябва да стане на тяхното! Та кой колкото и минуса да ми сложи, знам, че съм прав!
45
0
 
14
 
! Отговори
До Жана от комент 8 преди 6 месеца
Много си права! Точно това е причината за въпросното врещене.
44
0
 
9
 
! Отговори
До 42 преди 6 месеца
Да..припомни ми как преди години , бях малка , и видях как лъскава кола спря до едно красиво момиче на улицата и се опитаха да го набутат в колата докато то пишеше. Две минаващи смели жени а след секунди още няколко души направиха опита невъзможен . Но още си спомням ужаса . И колко важно е да има хора неприемащи насилието.
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 37 съжалявам, че в катуна ти домашното насилие е норма, но това не представлява всички семейства
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На жена не се посяга дори с роза!
41
0
 
12
 
! Отговори
До 35 преди 6 месеца
Прав си. Веднъж късно вечер с мъжа ми бяхме свидетели на насилие ..жесток побой на жена... Просто насилника си намери майстора/ мъжът ми е в отлична форма/ докато аз звънях на бърза помощ и полицията. Просто зависи от всички нас . Надявам се и този кратен да стои дълги години където му е мястото
40
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Някои индивиди не ги поправя затворът, та училището щяло да ги поправи!
39
1
 
12
 
! Отговори
Разни маргинали преди 6 месеца
Разни маргинали, комплексари, и хора със сериозни проблеми си ходят ненаказани и затова се случва това. Всички те са рецидивисти които веднъж или няколко пъти са минали ненаказани, а често и жертвата и съседи и познати са знаели за проблема.Не бъдете жертви на този тип хора и не позволявай те други да бъдат жертви.
38
1
 
9
 
! Отговори
До 37 преди 6 месеца
Всеки говори от личен опит. Да в някои слоеве в обществото насилието е форма на общуване. Световен факт е. И ако в твоето семейство е било така и ти трудно ще приемеш друго..Единственото насилие които съм виждала лично аз е било по телевизията. И мисля че е така за целият кръг от хора с които съм общувала. Нито аз , нито децата ми са били някога удряни, даже не мога да си представя ,че за някой това е норма!
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 37. Те на запад хич не са тепат ... и ти ги плещиш едни безмозъчни.
36
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво трябва да престане бе хора, домашното насилие под много различни форми е дълбоко заложено в българското семейство и като цяло в бившите страни от източния блок. Сега просто се дава гласност в редки случаи, всички реагирате сякаш майките и бабите ви не са били постоянно овиквани, ошамарвани и сякаш не са се отнасяли всички с тях като с прислуга, изкарайте си главите от *** и ще ви светне. Престанете с това у нас не беше така.
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До баба Пена 34. Въри го обясни на битите и останалите. Само ще ти се изсмеят.
34
1
 
5
 
! Отговори
Aйде стига... преди 6 месеца
Това просто трябва да престане! И основна роля тука има закона и спазването му . Безкампромисниэнаказания срещу насилието и насилниците! За съжаление превенция чрез семейното и училищното възпитание е дълъг е засега неефективен процес за някои прослойки
33
0
 
7
 
! Отговори
баба Пена преди 6 месеца
По добре скучни от колкото от отдел шамарената фабрика, а освен това скучните с времето се оправят а от шамарената фабрика няма оправия
32
0
 
2
 
! Отговори
Rеее преди 6 месеца
Откакто влезе в сила закона за защита и е раздухаха случаите, нещата тръгнаха в нова посока: "Аз един път ще я пребия, ама като хората, пък после слабото правосъдие ще ме спаси".
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До баба Пена 29. Кой ти дири разкрасени хора със скромност ? Те са скучни. Не един път съм го чувал.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До баба Пена. Кат се разнесе мълвата че тоз така бил ... кат ги засърби първосигнално и заискат всичко и веднага ... То тва да е проблема. Все пак "криминално проявените" не са безчет. А другите,жените и приятелките на некриминално проявените какво правят не ти е работа.