Сарафов иска обяснение защо Начо, убил Феро, е на свобода

Очаква се на Кожухаров да бъде назначена проверк
Обновена: 12 ное 2023 20:33 | 12 ное 2023 20:00, Нели Христова
108
Сарафов иска обяснение защо Начо, убил Феро, е на свобода
Снимка: БГНЕС

Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов е извикал за обяснение в понеделник в София прокурора от Велико Търново Йордан Кожухаров, който по-рано днес пусна с мярка за неотклонение "подписка" шофьора Начо Пантелеев. Той е причинил тежката катастрофа, при която в събота вечерта загина футболният треньор Ферарио Спасов.

Очаква се на Кожухаров да бъде назначена проверка, предаде БНТ. Възможно е още утре магистратът да бъде незабавно отстранен от разследването и то да бъде поето от друг наблюдаващ прокурор.

Както "24 часа" вече писа, по-рано днес стана ясно, че 24-годишният Начо Пантелеев, който причини катастрофата край Велико Търново, отнела живота на Ферарио Спасов, е бил пуснат на свобода с най-леката мярка - подписка.

Шофьорът, който е от Лясковец, е със 16 месеца стаж и е карал мощен спортен мерцедес с много висока скорост. Хипотезите са за около 150 км/ч. Тя ще бъде установена с експертизи.

Наблюдаващият прокурор, който днес в 14:00 часа е пуснал с подписка Начо, обясни, че доводът за освобождаването му е липса на достатъчно информация за постоянното му задържане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бг е тотално разграден двор и смята че всеки има право да ги върши каквито си иска.Това е резултата от 12 годишното разрушително Оправление на Боко-тиквата.
15
4
 
20
 
! Отговори
иска си дяла преди 5 месеца
Сарафов е едно от най-големите корумпета. Иска дял от това което мангановия е платил на другия корумпиран прокурор.
14
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е как да не го пуснат?!?! Тва е Начо с Мерцедеса.Така е в Бг.
13
2
 
20
 
! Отговори
BG преди 5 месеца
Иска ресто
12
2
 
26
 
! Отговори
Хаха преди 5 месеца
Тоя сигурно вече пътува към Англия, ще го хванете за ...
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ама защо се възмущава прокурорчето. Та той най-добре знае как са нещата в Бг.ПлЯщаш и нЕма проблеми, нали.Ето Боко от село Банкя с мис Моникини и Барселона.Има къща-няма къща, има дете-няма дете и хоп..Боко изпран от прокурорчето на снимкатааа.А сега се прави тоя на ощипана мома.Хайде стига циркове, моля ви се!!!
10
2
 
9
 
! Отговори
българин преди 5 месеца
сарафов,кога ще започнеш да викаш индивиот пловдивската апелативна и окръжна прокуратура да дават обяснения.Сред тях има зрънца,които отдавна трябваше да се следствени.Особено един ходещ с цветни /ярки цветове/ кецове.
9
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На какво основание главният прокурор ще се бърка в работата на някой прокурор по конкретно дело?
8
2
 
55
 
! Отговори
Позор преди 5 месеца
Убиеца поства снимки във ФБ как кара кола с 230км .Хвали се в соц.мрежи как кара като луд.Кара с 150км на мокър двулентов път и го пускат на свобода с най лекото възможно обвинение.Смърт по непредпазливост !!!Позор позор позор !!!
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сараф, що се правиш на ударен, мигар незнаеш що колегата ти го е пуснал? И на теб да кихнат 10тина хилки, ще го пуснаш, даже без подписка.
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Искаме обяснение заща Пайнерките промотират незаконни вещества и вие не се самосезирате, докога да си ги затваряме????????
5
2
 
11
 
! Отговори
обективен преди 5 месеца
Този на снимката е виновен колкото банският крадец за разпада на държавата , и вместо да е изметен от системата стана Г. прокурор !
4
2
 
40
 
! Отговори
Нема такава държава преди 5 месеца
Искрено се надявам утре някой братчед на Начо да кара със 150 км./ч. след колата на прокурора на път за София. Нямам думи за каква деградация на обществото става дума. И това за известен човек като Ферарио Спасов, представям си за някой никому неизвестен човечец от БГ, какво би било правосъдеието ! Анатема !
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
да се задържи...прокурора...
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сарафов го питаха защо не иска обяснение за рекета и заплахите на Киро към министъра. Само пиар си прави.
1
2
 
18
 
! Отговори
ало днеса преди 5 месеца
последно намо или начо ? щото има разлика де .