Нова дата: Кубрат Пулев излиза на ринга на 14 декември

Мачът му беше изместен с две седмици
20 ное 2023 13:30, Александър Попов
30
Нова дата: Кубрат Пулев излиза на ринга на 14 декември
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Следващият мач на Кубрат Пулев срещу поляка Анджей Вавържик има нова дата. Той бе изместен с близо две седмици и ще се проведе на 14 декември.

Първончално бе обявено, че Кобрата ще се завърне на ринга на 2 декември с двубой срещу Вавържик зала "Уилоубрук" в Чикаго, но всъщност битката ще бъде на 14 декември в зала "Хангар" в Коста Меса, Калифорния, съобщава bTV.

В своята кариера на професионалния ринг Кобрата има 29 победи (14 с нокаут) и 3 загуби. Неговият противник Анджей Вавържик има актив от 34 победи и 2 загуби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Най-вероятно си 120 килограмов плондер, избиващ комплекси в нета." ---------- ---------- ------------ Еми не съм нито 120-килограмов, нито плондер, нито си избивам комплексите. Друг си избива комплексите като прави скандали в чалготеките като бие много по-слаби от него лапетии и деца. България никога няма да мръдне в развитието си ако някакъв питeкaнтpоп стои по-високо от закона защото спечелил някакви мачове по бокс, купил си дипломи (от комплексите си) и раздава акъл какъвто няма. Айде пътя!
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Откога стана забранено да се коментират боксовите умения и интелекта на Опулев? Откога трябва да си световен шампион по бокс за да пишеш за него? " ----- Никога не е било забранено. Не трябва да си световен шампион по бокс за да пишеш за него. Интелекта му не определя спортната му кариера. Спортната ми кариера определят успехите му в бокса. Едва ли си Айнщайн или атомен инженер. Най-вероятно си 120 килограмов плондер, избиващ комплекси в нета. Знам кой какво е казал по-добре от теб.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще е готино ако му организират пак мач в Арена София.
19
0
 
2
 
! Отговори
Отличник преди 5 месеца
За кво ще се качва тоя на ринга, да го мие ли?
18
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 18 Вчера гледах Генчо от Игри на волята при Тото в ютюб. И Тото му споделя по едно време, че е имало хора..българи в България, които са искали да се боксират с Кубрат Пулев и с обиди от рода "Тоя ще го смачкам". И Генчо му казва: Е, те не знаят че си търсят смъртта. Само един удар от страна на Кубрат и оня е мъртъв.
17
0
 
7
 
! Отговори
До 17: преди 5 месеца
Много си зле бе oлигoфpен! Отивай на лекар докато може да ти лекуват главата. Завиждали сме на Пулев - ха-ха-ха-ха-ха-ха, ама ти си наистина лyд.
16
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пичове, вие знаете ли, че дори и един приятелски шанар да ви люсне някой от тежката - ще сте в будна кома, ако не и мъртви... Ама коментирайте, национална черта - дано скоро България да е няма, че само да се мъчим...
15
2
 
9
 
! Отговори
До 14: преди 5 месеца
Откога стана забранено да се коментират боксовите умения и интелекта на Опулев? Откога трябва да си световен шампион по бокс за да пишеш за него? Искаш ли да ти кажа какви изявления дават другите за него Вл. Кличко - "Не съм срещал по-голям пpocтак в живота си от Пулев". Потърси мачовете му в YouTube и виж какви са коментарите на зрителите от САЩ и Великобритания за неговите качества. Много нaгли станахте.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В тежка категория има поне 10-15 боксьора, които са няколко нива по-добри от Пулев. Все пак е постижение за него, че умее да изчаква момента си и два пъти в кариерата си игра в мачове за титлата - там си пролича колко може, но все пак успя да напълни банковата си сметка. В интерес на истината държи на бой, но има дървен и еднообразен стил.
13
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До тук отново най-вече коментари от бираджии, иначе големи разбирачи на спорта. Много велики на клавиатурата, ама ако се качат на ринга срещу някой тийнейджър от националния отбор ще им изкара ллаййното за 30 секунди. Всъщност, няма да има нужда - ще напълнят памперса още по пътя към ринга.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пак ше му кривнат на нашия канчето! Удърте и не поумне! - тъй викаше дедо.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кубрат е срам за цялата боксова гилдия. СРАМ Е ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 10 Няма как да ги е свършил парите, че затова да се бие на тия години. Неговото е алчност. Разбирам да има за какво да се бие, освен парите на тия години, тоест да се бие за световната титла, но той се бие само заради парите. На 42 години станал и иска пак да го бъхтят в тиквата само заради едните пари. Само от двата мача с Кличко и Джошуа прибра някъде 13 милиона лева.
9
2
 
8
 
! Отговори
По същество преди 5 месеца
Как ги свършваш тия пари бе, човек? Айде имай уважение към себе си. До каква възраст ще си боксова круша?
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вавржик си казва
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Единия дискотечен бияч ,другия няма качване на ринга от 6-7 години ...
6
1
 
15
 
! Отговори
Смока преди 5 месеца
Пак смешки,пак срам.пак ,,Продължаваме напред''.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя ми прилича на сънародника си Мариуш Вах. Корави кооопелета са поляците. Мариуш Вах съм го гледал един единствен път когато се би с Кличко. Тогава беше натъпкан яко с допинг. Не усещаше болка. Кличко го спука от бой и оня не пада и не пада. След мача треньорът на Кличко каза: "Този човек е допингиран 100%. Няма човешко същество, което да издържи такива силни чисти удари за 12 рунда без да падне." И се оказа прав: Изследванията показаха, че Вах беше се назобил до откат.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Най-после да играе с някой доста по-млад от него. Полякът ще му начупи канчето. Висок е колкото него, но с 6 години по-млад.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А бе Сашоооо, а бе Попов, името на поляка не си изписал правилно. Аз тоя не бях го чувал и тръгнах да търся в нета информация за него и какво представлява и не го намирам и не го намирам. След една минута търсене го намерих. Човекът се казва Анджей ВАВЖИК, не Вавържик, както си го изписал. Ттццтцтцтцтц...то бива бива тъпотия твоето.