Жена бе пребита с дръжка на метла, кучето й препикавало кафене

Домашният любимец също е наранен
8 фев 2024 10:43, Петър Бойчев
284
Жена бе пребита с дръжка на метла, кучето й препикавало кафене
Снимка Фейсбук

Жена е била пребита на улицата от собственик на заведение, докато тя разхождала кучето си в близост. Побоят бил сериозен - с дървен прът с метален накрайник. Ирена Йорданова е с разбита глава, но успява да стигне до Военна болница за пърпва помощ, съобщи NOVA.

Потърпевшата разказа, че в неделя излязла на обичайната си разходка с любимеца си. Подминала въпросното заведение и от врата след него изскочил мъжът. Той започнал да удря кучето ѝ с дръжката на метла, защото то било препикало входа. От ударите животното е с контузен гръбначен стълб и в момента е с ограничени движения.

Ирена дръпнала настрана кучето си, но мъжът започнал да удря нея. Разранил ѝ главата, след което потърпевшата паднала на земята. Пораженията ѝ са болки в ребрата, два шева на главата, рани и превързана ръка. Ирена Йорданова си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
16
 
11
 
! Отговори
От ЮС преди 3 месеца
Ако това св случи в Щатите този собственик на заведение няма да излезе от дрънголника доста дълго време и ще го осъдят да плати на жената всеки мил лев, който притежава. Скоро и у вас.
108
2
 
19
 
! Отговори
Геле преди 3 месеца
На практика кучетата имат повече права от нас хората....На този наистина ще му се вгорчи живота. Не заради това че е бил жената , ами заради кучето. На бас , че по повод кучето ще отнесе по-голямо наказание
107
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Онзи ден си правех нещо по колата,при което мина една мацка с кученцето си и се изпика на гумата пред мен. Казах й: "браво,много хубаво че се изпика върху колата ми". Дори и не ме отрази какво й казах.ПС обичам животните,имам си и у нас ама тия прекаляват просто!
106
5
 
29
 
! Отговори
хахаха преди 3 месеца
Аман от тия кучкари. Кога кучето успя да измести човека?!?! Не може да пика е на всякъде и ние да ръкопляскаме. Стига!
105
4
 
12
 
! Отговори
Път преди 3 месеца
Напоследък в градския транспорт по двама мъже качват куче и заемат огромна площ дори и в пикови часове.
104
6
 
35
 
! Отговори
Ми преди 3 месеца
Хората ядат и пият, а тя го превръща в ***. В известна степен имат право да я гонят. Кучкарите са и доста агресивни на забележки. Предполагам, тя е провокирала конфликта.
103
6
 
24
 
! Отговори
ff преди 3 месеца
Добре ,че е пребил жената,нищо няма да му направят,и утре ще се забрави. Ако беше пребил кучето леле мале закони щяха да се променят.
102
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
София изглежда брутално - в центъра всички тротоари са засрааани, а всеки ъгъл е черен и гнусен от системно препикаване. На скотовете, които си изхождат кучетата това не им прави впечатление. Офисът ни е облечен с мраморни плочи, които са станали супер гнусни по тази причина. И на мен ми писна.
101
1
 
21
 
! Отговори
Хамстер преди 3 месеца
Тази снимка на жената ли е и защо е на земята и с белезници отзад ? Да не би нещо да спестявате и жената дали не е атакувала собственика за забележката и той да е извикал патрула, а тя после да е подала жалба и да е разказала на репортиерите друга история...
100
0
 
4
 
! Отговори
кафеджиите вдигаха преди 3 месеца
цените и преди ковида и след него . обикновенно ги отстрелват като божанов . от кафе неможеш да изкараш . затова само далавери - крадено кафе , тока по 2 начин . саксиите отмъкнати от бургас , а в квартала всички за приятелчета мафиозчета - ченгета , нападжии на хранилка , ромите чистачки с крадливата рода . хахаха бг кафеджия е като гречки бизнесмен
99
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това в кой град, коя държава? Егати статията..
98
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има определени породи кучета, които трябва да бъдат забранени за отглеждане. Както е и в други държави. Дого аржентино, кане корсо, кангал, питбул, овчарки с размер на магаре, ротвайлери - такива породи нямат място по улиците, а и по дворовете, защото прескачат огради и са агресивни по природа. В случая това не важи, защото кучето въобще не е такова.
97
6
 
22
 
! Отговори
kk преди 3 месеца
Колко трябва да обичаш кучето, че да вървиш след него и да му събираш л...айната? И ако на някой кучкар му се наложи да сменя памперси на родител, дали ще го прави с такова удоволствие, с което събира екскрементите на кучето си? А, забравих, кучкарите не чистят след кучетата, в Сф навсякъде е пълно с кучешки ...
96
3
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
те не се научиха да си разхождат кученцата в парка по тревата и под дърветатавървят по тротоара под балконите и се облекчават по входните врати и под балконитекои е длъжен да търпи тази миризма сега в жегата непрекъснато стъпваме върхуотпадъците им никои не носи торбичка да си събира каквото трябва
95
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Човекът е най-жестокото животно. Фридрих Ницше.
94
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
задължително кучефилите да си носят и шише за урина заедно с торбичката за аки... Откъде на къде собственика ще плаща за препарати за да мие пикнята на кучета.. Сега тая ще заобикаля отдалече заведението..
93
13
 
26
 
! Отговори
Селяния преди 3 месеца
В Швеция , тоя с по малко от 5000 евро няма да се размине, а отделно ще цака и за кучето. Най-вероятно и ще извършва общественополезен Труд за няколко месеца , ако не иска да влиза във затвор.
92
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да, гледайки, колко голям процент хора тук подкрепят един насилник, който най-безцеремонно пребива жена и кучето й на улицата, говори много! Дано не практикувате това и вие! Искрено се надявам. Плашещо е!
91
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По селата ромите постоянно се исхождат пред портите на бг.
90
2
 
9
 
! Отговори
малцинствата са с преди 3 месеца
преобладаващо улично правосъдие . затова малките просят , женят се и раждат под 13 навършени . досиетата са им големи . и ако акат на площадката или пикат до дървото е нормално , а и краднат . та този е можел да ги нахока и изгони . понеже не е редно кучето-дете да пика в къщи , затова е навън . какво прави боса в 10 на улицата в заведението . алибеговия там ли е бил . да контролира ли мамата на детето-куче уринопотока му .