Жена бе пребита с дръжка на метла, кучето й препикавало кафене

Домашният любимец също е наранен
8 фев 2024 10:43, Петър Бойчев
284
Жена бе пребита с дръжка на метла, кучето й препикавало кафене
Снимка Фейсбук

Жена е била пребита на улицата от собственик на заведение, докато тя разхождала кучето си в близост. Побоят бил сериозен - с дървен прът с метален накрайник. Ирена Йорданова е с разбита глава, но успява да стигне до Военна болница за пърпва помощ, съобщи NOVA.

Потърпевшата разказа, че в неделя излязла на обичайната си разходка с любимеца си. Подминала въпросното заведение и от врата след него изскочил мъжът. Той започнал да удря кучето ѝ с дръжката на метла, защото то било препикало входа. От ударите животното е с контузен гръбначен стълб и в момента е с ограничени движения.

Ирена дръпнала настрана кучето си, но мъжът започнал да удря нея. Разранил ѝ главата, след което потърпевшата паднала на земята. Пораженията ѝ са болки в ребрата, два шева на главата, рани и превързана ръка. Ирена Йорданова си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До До една от Варна - Какво общо има коментиращтата с провала на журналиста, да извърши ... жуурналистика.
128
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Който се оставя буквално да му пиkaят на прага без да се сбие за достойнството си е загубил българското в себе си или никога не го е имал! -ИЗгубил си е мъжкото и човешкото в себе си. Цял свят карат хората д вярват, че да те псуват, да ти се подиграват и да те правят на будла е ... нещо нормално и не трябва, да има рекация, камо ли "физическа". Светът се управлява от страхливци и правещи се на жертви наглеци.
127
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Интерв на собственика на заведението е има ли или ... "така си минава".
126
1
 
14
 
! Отговори
Г557дт преди 3 месеца
До 173. То не е само в София, цяла България е така с омазани в кучешки екскременти тротоари.
125
2
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 3 месеца
Не оправдавам насилието, ама тези кучета оср.аха и опикаха тротоарите. Все едно ние хэрата да сер.ем и пикаем навсякъде където зоварим.
124
7
 
4
 
! Отговори
Диваци и варвари преди 3 месеца
Диваци и варвари.
123
3
 
8
 
! Отговори
до 144 преди 3 месеца
Който се оставя буквално да му пиkaят на прага без да се сбие за достойнството си е загубил българското в себе си или никога не го е имал! Ние българите сме народ със история и достойнство за разлика от господарите ти с 200 годишна срамна история! Благодарение на достойнството което носим в кръвта си сме се запазили като народ и не сме оставили никой да ни мачка 1300 години! Ако искаш маcтии да yринират върху теб заминавай за запада, там е модерно! Може и да снимаш и пари да изкараш!
122
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жалки хорица! Кучетата да са ви проблем! В случая иде реч за насилие от човек над човек! Някой му препикавал заведението! То мутрите препикаха заведенията в цяла България, ама колко куражлии се намериха да ги бият. Сглобката пък *** всичко, ама тръгнем ли да ги бием ще креснете, че сме ви набили любовниците. И аз мразя 5Ra3и, ама тръгвам ли да ги бия. Започне ли всеки да бие всекиго, който му разваля комфорта...не знам къде ще стигнем.
121
9
 
15
 
! Отговори
Магаренко преди 3 месеца
Тотална забрана трябва за отглеждане на подобни паразитни пcета в градовете в България! Не щем нито пcетата нито стопаните им! В Украйна е перфектно за вас!
120
1
 
5
 
! Отговори
До една от Варна преди 3 месеца
А ти защо не напишеш коя си и къде живееш примерно, може да има хора които и към теб имат някакви претенции! Примерно! Може да искат да ти подарят играчка за кучето или нещо друго! Напиши си адреса и кога къде ходиш с пcето!
119
9
 
8
 
! Отговори
Една от Варна преди 3 месеца
Каква статия е това, бе, г-да, журналисти! Даже не сте написали за кой град става въпрос и кое е това заведение на този луд да не му посещават заведението!
118
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами кучаса народа - Страшно е -всеки втори води куче , и всички кучкари са нещо извратеняци - саксии, входове,градинки Нарочно държат кучето да се исходи върху цветята- гледат нагло,агресивно ,абе отврат . явно чичката с пиците му е писнало да му смърди на урина и е превъртял ....
117
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами не е лошо животинките да се хранят с месце с набити кристалчета оловен или живачен ацетат. Придобиват хубава вълча усмивка и се хилят като за последно.
116
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Варна морската градина е пълно с бездомни кучета, нападат хора и никой не се интересува
115
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мразя кучета и кучкари !
114
3
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 месеца
Жената : Той ще ми каже от къде да минавам с кучето. Сега да не се оплаква.Сега ще заобикаля през един квартал.
113
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Една препоръка ,към "автора" на статия ,да гледа по тв репортажа с пострадалата и да си пренапише статията . :)))
112
1
 
10
 
! Отговори
нчхд преди 3 месеца
.....коментарите на всички онези, които смятат постъпката на този собственик на заведение за правилна....... Правилна - неправилна..., като цяло няма достатъчно информация, за да се характеризира точно ситуацията. Тази "новина" тръгна още от сутринта и то крайно "напомпана" - пребита, разбита глава; с предварителни квалификации на нападателя, извверг едва ли не. Налага се усещането, че някой си е поръчал "новина". А явно има и предистория.
111
1
 
24
 
! Отговори
лекар преди 3 месеца
Не вземам страна, само казвам - такива нахапани от кучета хора съм зашивал - не е истина, нямате и представа какво е . А психическите травми какви са - понякога физическите травми бледнеят. Обществото ни е длъжник на всички потърпевши. Няма регулация и контрол адекватна на нивото на отглеждане на кучета. За един то може да е домашен любимец , но за друг човек да се превърне в демон до края на живота му.
110
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Предвид коментарите на всички онези, които смятат постъпката на този собственик на заведение за правилна, ми става ясно, че така нареченият преход превърна българина в животно. Кога преди 30 години имаше ли такава саморазправа сред хората? Биеш и Белене те зове. За българина, тояга, демокрацията му идва в повече.