Гешев ще съди Славов: Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана

Правосъдният министър заяви, че Гешев има връзки с Еврото и Нотариуса
Обновена: 12 фев 2024 10:51 | 12 фев 2024 10:51, Нели Христова
21
Гешев ще съди Славов: Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана
Снимка: БГНЕС

Както обещах, смятам да съдя всички лъжци. Яростната медийна атака срещу “Граждански блок” и мен персонално означава, че политическият буклук се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в затвора, където му е мястото, заявява бившият главен прокурор Иван Гешев.

Днес заявявам, че ще предам на съд за клевета Емануил Йорданов и министъра на правосъдието Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки следващ лъжец. Въпреки, че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на извършеното от него, предвид обстоятелството, че заяви, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, чрез съдебно- психиатрична експертиза в хода на съдебното производство, подчертава Гешев.

Според генерал Патън, ако се въргаляш в калта с прасе, ти ще се окаляш, а на него ще му хареса. Е, нека се търкалят на воля. Тъжното е, че ни управлява политически отпадък който превръща държавността ни в руини. Затова, за да оцелеем като нация и държава, трябва да ги изхвърлим на бунището на историята, добавя Гешев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да видим "Списъкът на Атанасов". От Омертата на магистратската мафия нищо няма да научим.
18
0
 
3
 
! Отговори
Изчезни гл.....ак преди 2 месеца
Ако Гешев беше окошарил само Асфалт паша, дори никой друг, вместо да му се хили и намига като *** и да прикрива безчинствата и золумите му, все още щеше да е Главен прокурор,а народа щеше да го носи на ръце и нямаше да позволи и косъм да падне от каскета му , но Пашата го изпревари и натисна "Ентър-а".
17
0
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
Гешев беше първият, който предложи в НС "мерки" от сорта на пълно затваряне на страната, блокиране на градовете и да минем на самоизхранване като севернокорейците. Малко му е да го одерат жив за това.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя Славов дали има и 45 г.но говори смело ,вероятно е юрист ,но не и прокурор или съдия
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хаотично въртящ се електрон, ти не ставаш за високи позиции, нито за лидер!
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ти нямаш качества, не си и особено умен, най-малко пък си "патриот" за какъвто се беше самообявил. Един патриот, не преследва бедни, беззащитни, самотни майки заради облаги и за да облагодетелства мафията. И когато се появи по медиите уж да правиш партия, тезите ти се въртяха единствено около собственото ти аз и собственото ти лично оцеляване, празен си откъм идеи, съдържание и обществени цели, празен..., мазниш се на силните на деня, поради собствен егоизъм, не с цел!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гешев нарече публично Борисов - неговия началник. който го назначи за главен прокурор чрез негодниците наречени ВСС и иначе големият бабаит Бописов, за когото е много нажно да го уважават и си подаваше ръката като Кръстника да му я целуват (щото толкова им е акъла на мутрите) не го съди!Борисов публично обвини Доган, ме е поръчал уцийството му и пак нищо!!!Сарафов обвини публично Гешев, че ще го убие (поръчка) и явно това се прие за сериозна заплаха след като веднага му назначиха охрана
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Брей, ко му нето от Вакарелско, споменава пак и генерал Патън? Със сигурност не знае кой е.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прислужника на Тиквата и Пра сето отново се напъва да влезе в светлините на прожекторите.
10
0
 
9
 
! Отговори
истина е преди 2 месеца
Каскета заедно с боко трябва да прекарат остатъка от живота си в една килия !!!Всичко друго ще им е награда !!
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И твоята невменяемост-също.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За прасетата не знам,но слугите винаги си остават слуги.А ти беше слуга на двама господари-Борисов и Пеевски,затова сега е най-добре да замълчиш.Когато потулваше далаверите им и делата срещу тях,те бяха добри,а сега били прасета(само за това е прав)въргалящи се в калта.
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе,Гешев,защо не ги изхвърли докато цялата власт беше в теб,а сега се перчиш,когато си господин никой?Аааа,ама тогава викаше шефе на тоя,който сега наричаш б...к!
6
0
 
18
 
! Отговори
ПЕЕВСКИ КРАДЕЦА преди 2 месеца
Тия *** Сарафов, Гешев и целия измамен спец съд са работили с Мартин Божанов и Петьо Еврото.Всичко е под диктата на Пеевски и Борисов.
5
1
 
12
 
! Отговори
позор! преди 2 месеца
Позор за лакея на Пеевски, на сараите и на СИК - Банкя! Позор за Каскетлията с бръснатата кратуна - нагъл, безскрупулен и отвратителен с лъжите си, както винаги впрочем! Ти ще отидеш в затвора, мерзавецо! Ти!
4
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Присъщо на измамник,нагъл,безкруполен,нахален и счита,че със махленски,селски приказки ще успее да заблуди обществото
3
3
 
4
 
! Отговори
КАСКЕТ ИЛИ УШАНКА.?? преди 2 месеца
ЗАЕДНО С РАДЕВ, ЕДНОВРЕМЕННО ПЛЮЯТ И АТАКУВАТ ПАРТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ.. ИСКАТ ЕДНОЛИЧНА ДИКТАТУРА, БЕЗ ПАРТИИ ПО ОБРАЗЕЦА НА ПУТИН...... ПЪЗЕЛА СЕ ПОДРЕЖДА...... ЯВНО ПРЕЗ 2020 ВЛИЗАНЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО Е БИЛО АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЕ, С КОЕТО ИЗКАРАХ РАДЕВ НАЧЕЛО НА ПРОТЕСТИТЕ ,ПОДГОТВЯЙКИ СВАЛЯНЕТО НА ГЕРБ/СДС ОТ ВЛАСТ..... И ТОГАВА ПУТИН ДА НАПАДНЕ ЕВРОПА....
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гешев, ти си престъпник, който дълги години обслужваше Тиквата и Мафията. Мястото ти е в затвора.
1
1
 
18
 
! Отговори
Малеййй преди 2 месеца
Каскетът очевидно е много добре запознат с привичките на прасетата и е заключил , че всеки който се бори с него ще се окаля!