Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб

Шефът на украинското разузнаване публикува това в Телеграм
26 фев 2024 10:07, Петър Бойчев
374
Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб
Снимка Телеграм

Началникът на украинското разузнаване към Министерство на отбраната Кирил Буданов заяви, че лидерът на руската опозиция Алексей Навални е починал от естествена смърт - именно от тромб. За това съобщават руската опозиционна медия "Медуза" наред с украинската държавна агенция УНИАН.

"Може да ви разочаровам, но това, което на нас ни е известно, е, че той е починал наистина от тромб. И това малко или много е потвърдено. И това е взето не от интернет. Но, за съжаление, смъртта е естествена", каза началникът на ГУР на форума "Украйна. Година 2024".

Други подробности Буданов не съобщи.

Коментара той направи пред медиите в рамките на конференцията и го публикува и в канала си в Телеграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако тона наистина го е казал Буданов,а не е фейк то той е изключително наивен Навални беше убиван от Путин в течение на ГОДИНИ...
323
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Къде се загуби ЦИПСО- то иостаналите членове на олигопартията, които до вчера ни убеждаваха, че навални бил убит по заповед на путин от кгб с незнам си какъв :секретен" удар в сърцето? Лъжците толкова много изпаднаха в пропагандата си, че даже между себе си немогат да се договорят какво ще лъжат. Виждат какво става на фронта, и разбират, че скоро всеку ще му се наложи да отговаря за постъпките си, и са в паника явно. Наркоса обяви 31000 убити фашаги, с което изненада целия свят! Смях!
322
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тротинетките пак вярват на това което им е удобно. Сега не вярват на Буданов когато казва че Навални е починал от естествена смърт. Тогава защо да му се вярва когато казва че са потопили кораб или свалили самолет? Муахахахахаааааа.... От ...р киии...
321
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Будаланов и Мисирски, каква комбинация
320
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По допълнителна информация, "тромбът" е поставен в полупразната му глава по време на последното му "лечение" в Германия, след което беше натирен обратно, като вече доказано безполезен, съдбата му беше да умре в руски затвор. В удобния момент сателит излъчва нужната честота и при подаден сигнал тромбът се пука и до там.
319
3
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
Ако си мислите, че САЩ не убиват затворници, след изтезания, в свои специални затвори по света - не умеете да мислите реално. Просто това не е "удобна" и "анти-руска" пропаганда - и за това и няма публикации...
318
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е, в болшевишката тюрма е така, отиват си от естествена смърт.
317
6
 
2
 
! Отговори
БайУю преди 2 месеца
На тези от украинското разузнаване 2 години им четем изявленията. Путин щеше да умира, беше болен от какви ли не работи, и т.н. Ако и класифицираната им информация е от такова качество като публично достъпната, горко и на Украйна. А доколкото знам (не съм специалист), тромб е възможно да предизвикаш по различни начини.
316
1
 
7
 
! Отговори
Чудно преди 2 месеца
Едната статия казва "Украинското разузнаване потвърди, че е тромб", друга статия казва "бил е близо да излезе от затвора при размяна на затворници" (оставям на страна малоуумното продължение "но Путин го е убил" при официално потвърждение в първата статия и при ОЧЕИЗВАДНА липса на интерес на Русия да бъде убит-та сега кой ще разменят???). Дали някой от ЗАПАДА/УКРАЙНА не го е убил така, че да изглежда тромб, за да предотвратят размяна и натопят Русия, а като истината почна да излиза, замазват?
315
3
 
6
 
! Отговори
Вие сте култови :D преди 2 месеца
УКРАИНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ (не чие да е и не кой да е) казват "естествена", обаче форумците казват "ааа НЕ - при тия условия ..." Абе учени ти се казва! В разузнаването пасти да ядат. И то разузнаване, обучавано от МИ6... дето е по-напред от ЦРУ... НО-форумците са къде-къде по-знаещи :D :D :D Наистина ли не се усещате бре? Наистина ли още не искате да си признаете, че бяхте ползвани от партии, медии и всякакви клакьори е така - за да се вдига шум? И викате като от приказката "не е косена, стригана"
314
2
 
13
 
! Отговори
e kak преди 2 месеца
още преди надзирателите да са разбрали (не беше потвърдено), "на запад" се знаеше. Даже знаеха, че е убит. Даже знаеха кой е убиеца. Даже в България имаше състезание кой пръв ще каже "Путин" и ... Бойко се оказа най-бърз! Медиите се разцепиха, сглобкаджиите се пръснаха, протести се правиха (кой знае срещу кой, но вееха украински знамена при все, че Навални е руснак и крещяха на обикновените хора "убийци"?!?). А сега? УКРАИНСКОТО разузнаване казва, че НЕ е убит. А сега? Извинения? Нещо?
313
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"като де държат на студ и мраз гладен и особено жаден и ти ще починеш от тромб"-----------Явно си бил в колонията и си запознат с условията там. Ще споделиш ли личните си наблюдения? Интересно ми е, при положение, че Навални буквално си водеше видео блога от затвора при "тежките" условия, докато всичките му поддръжници обясняваха, че особено в последните си дни е бил в добро общо състояние.
312
16
 
7
 
! Отговори
да бе преди 2 месеца
като де държат на студ и мраз гладен и особено жаден и ти ще починеш от тромб точно това става с организма при тия условия, и няма нищо естественно в това
311
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама как?! Не е възможно Главната тиквa на републиката да греши!!! Само два часа след новината за смъртта на Навални, нашата Tukва разкри, че е бил убит от Путин!!! ...нищо, че по време на царуването му се извършваха по 25 неразкрити убийства (на година)...
310
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навални украинците не го обичат, той беше направил изказвания в подкрепа на анексията на Крим. Навални въобще се позиционираше като руски националист, което директно значи империалист. Той недоволстваше, че държавните чиновници крадат, а армията е недооборудвана с оръжия и техника. Човек, болен от месианство. И реално е луд, за да се върне доброволно в Просията и да влезе в затвора.
309
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв неочакван обрат ахахаха х аха и то от кого. Направи целия Запад и троловете му да изглеждат нелепи след като се сцепиха да сипят обвинения, че Путин го бил убил. Бих желал да чуя коментарите на запада, но съм сигурен, че мишоците ще се направят на луди, все едно не са го чули това.
308
2
 
10
 
! Отговори
clownworld преди 2 месеца
Язък.. единият процент фенове на "най-големият опозиционер на Путин" в Русия ще бъдат много разочаровани, че не е убит.
307
6
 
2
 
! Отговори
Само че преди 2 месеца
Проблемът на това да си диктатура е, че дори когато казваш истина, никой няма причина да ти вярва...
306
1
 
5
 
! Отговори
СЛЕД КАТО УСПЕШНО преди 2 месеца
СЕ ИЗТЕГЛИХА ОТ ЛАСТОЧКИНЕ И СЕВЕРНЕ, >>> СЕГА УКРИТЕ СА СПРЕЛИ ВРЕМЕННО НА ЛИНИЯТА ОРЛИВКА - ТОНЕНКЕ - БЕРДИЧИ
305
1
 
16
 
! Отговори
Морален преди 2 месеца
Сигурно го е получил вследствие на ваксина за ковид. Къде са факт чек грантаджиите да опровергават, че Путин го е убил. Все пак това го писаха, хората, които искат да вкарат закон за "дезинформацията", но за тях явно това означава, че тя е такава каквато на нас ни харесва. Да живее свободата на словото