Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб

Шефът на украинското разузнаване публикува това в Телеграм
26 фев 2024 10:07, Петър Бойчев
374
Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб
Снимка Телеграм

Началникът на украинското разузнаване към Министерство на отбраната Кирил Буданов заяви, че лидерът на руската опозиция Алексей Навални е починал от естествена смърт - именно от тромб. За това съобщават руската опозиционна медия "Медуза" наред с украинската държавна агенция УНИАН.

"Може да ви разочаровам, но това, което на нас ни е известно, е, че той е починал наистина от тромб. И това малко или много е потвърдено. И това е взето не от интернет. Но, за съжаление, смъртта е естествена", каза началникът на ГУР на форума "Украйна. Година 2024".

Други подробности Буданов не съобщи.

Коментара той направи пред медиите в рамките на конференцията и го публикува и в канала си в Телеграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жената на Буданов също работи в разузнаването на Украйна и комуникира с руските убийци защото е човекът който преговаря от украинска страна за размяна на военнопленници между Украйна и Русия.
283
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 286 Това е доказателство че врагът оправдава убиеца Путин заради нещо друго което ще направи руския убиец за Украйна. Иначе няма никаква логика да прави такова изказване за човека който е правил няколко атентата на Буданов. Дори по едно време всички русофили подскачаха от радост че Буданов бил убит.
282
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Ние русофилите вЕрваме безусловно на Буданов." - Русофил или русофоб в случая няма никакво значение. Украйна е във война с Русия, а шефът на украинското разузнаване казва "Путин в случая не е виновен". По-голямо доказателство от това, врагът ти да каже "не, не си ти" няма. Предполагам си опериран от логика, щом пишеш подобни коментари, но моят е насочен към другите хора.
281
2
 
12
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 2 месеца
Нашият Христо Грозев е завел гражданско дело за пропуснати ползи и вземания срещу Кирил Буданов от украинското разузнаване, защото той е обявил, че Навалние е умрял от тромб. Грозев е щел да спечели много пари а и вече е открил как лично Путин е наредил да се ликвидира Навални. Сега пред украинскопо посолство ли ще има протест, че Навални е умрял от тромб?
280
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ние русофилите вЕрваме безусловно на Буданов.
279
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И сега медиите рязко ще престанат да дават за Навални. Все пак естествена смърт е някак си неудобно заключение, така че по-добре за Запада е хората да помнят, че Путин го е убил, както ни натякваха 2 седмици. Обаче се появява един въпрос. Щом с такава лекота ни излъгаха за причината за смъртта на Навални, защо да не ни излъжат със същата лекота за нещо друго?
278
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Tози заби нож в гърба на Христо Грознев - тъкмо беше разкрил имената на трима руснаци,които са убили Навални и ...." хахаха хахаха ... Това го бях забравил. Благодаря за подсещането. Тази вечер ще ми е една идея по-забавно хахаха ... Христо Грозев сигурно вече е бил готов с пропагандния материал, оскарите вече са били подготвени за връчване, а този украинец така да прецака всичко. Не го е срам хахахаха
277
3
 
21
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
Tози заби нож в гърба на Христо Грознев - тъкмо беше разкрил имената на трима руснаци,които са убили Навални и .....сега как ще си публикува разкритията.
276
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вакса, тромб ... синдром на внезапната смърт... Ако Путин е накарал Навални да се ваксинира, тогава съм съгласен с извода, че Путин го е убил. Ако не го е накарал той, търсете убиеца там т.е. този, който е накарал Навални да се боцне...
275
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Но, за съжаление, смъртта е естествена" - На всеки се случва.
274
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Реалист - Само интелигентен човек е способен да си признае грешката. От останалите очаквай оправдания, увъртания и какво ли не, но никога няма да си помислят дори, че са сбъркали. Колкото си по-глу_пав, толкова по-рядко се сещаш, че може да си сбъркал. При най-глу_павите такава мисъл не се появява никога през живота им. Та... какви хора според теб твърдяха без никакви доказателства, че Путин го е убил? Умни? ... :) ... я стига... хахаха
273
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега очаквам поне 3 дни да се реве срещу ваксината, с която е боцнат Навални. Ако не го направите ще е ясно, че не ви пука за живота му, а просто ви плащат да пишете разни неща. Защо срещу ваксината ли? Ами защото "синдром на внезапната смърт", тромб и ваксиниран няколко пъти срещу Ковид, вървят ръка за ръка в доста голям процент от случаите. Щом бяха толкова убедени, че Путин го е убил без нито едно доказателство, то сега след като има поне някакво свързано с ваксините, то очаквам действие...
272
3
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
"Билд": Русия, САЩ и Германия са обсъждали скорошна размяна на Навални за руски агент. Шефът на украинското разузнаване: Може да ви разочаровам, но Навални наистина е починал от кръвен съсирек... Но сите Бг Евроатлантици знаят повече... Та изказвания, та имена на улици, та билбордове.... А сега мамини сладки кво ще речете???
271
4
 
10
 
! Отговори
А Русия настъпва преди 2 месеца
Руската армия превзе Орловка и Тоненкое (Запорожка област).
270
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На Путин не му е нужно да убива Навални с 19 годишна присъда, ако някой е замесен , това е Запада- те са печеливши в този случай, в този момент
269
3
 
17
 
! Отговори
Още преди тях преди 2 месеца
До Гого: Още преди тях Бойко и Делян Пеевски "знаеха" че Навални е бил убит. Всички са длъжни да въртят латерната на русофобската пропаганда. А нашият слугинаж трябва да е първи в списъка.
268
5
 
16
 
! Отговори
Гого преди 2 месеца
Аз не вярвам на русороба Буданов. Г-н Денков и г-жа Габриел казаха че виновния е Путин това каза и президента ни г-н Байдан. Аз съм интелигентен човек и гледам телевизия а от там нищо подобно не са казали, следователно вярвам на премиера Денков и президента Байдан не на някакъв русороб.
267
20
 
3
 
! Отговори
Куку преди 2 месеца
Света знае името на този тромб.Дребничък,страхлив и много крадлив тромб!
266
3
 
16
 
! Отговори
видинлиика преди 2 месеца
На никой не му пука за смъртта на този човек ,изклчение прави клетата му майчица и други негови близки, лошото е ,че е напуснал този свят млад. Бог да прости душата му. Всичко, което се пише за неговата смърт е чиста пропаганда, за която някой плаща
265
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"САМО СОРОСОКОМИНТЕРНА ИЗМИСЛЯ МАКЕДОНЦИ И УКРАИНЦИ" - Македония я измислоха сърбите с помощта на руснаците. Ако не ти харесва факта, че днес има Македония се сърди на братята ти руснаци. Между другото всичко се връща. Югозападна България беше отделена от майка България насилствено от Сърбия и Русия. Днес Косово (югозападна Сърбия) и Украйна (югозападна Русия) са отделени насилствено от Сърбия и Русия. Бог забавя, но не забравя.