Астролог: Третата световна война почва до седмици

Посочи три възможни дати през юни
25 май 2024 18:33, Александър Попов
126
Астролог: Третата световна война почва до седмици
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Индийският астролог Кушал Кумар каза, че до Третата световна война остават броени седмици, пише ndtv.com.

„18 юни 2024 г., има най-силния планетарен стимул за започване на Трета световна война, въпреки че 10 юни и 29 юни също може да имат думата.“

Кумар от Панчкула се описва като астролог, който предсказва световни събития. Според профилите му в социалните медии Кумар е ведически астролог, който използва диаграми, показващи разположението на планетите, за да предскаже бъдещи събития.

Украинската агенция УНИАН припомня, че по-рано астрологът Влад Рос назова датата, на която ще бъде отменено военното положение в Украйна. Той каза, че на 25 май 2025 г. Сатурн ще влезе в знака Овен. През този период може да има замразяване на пълномащабна война, тъй като Сатурн е най-мразовитата планета. През същия период според Рос може да бъде отменено военното положение в Украйна. „Вярвам, че военното положение в Украйна ще бъде отменено през 2025 г., особено в петия месец, особено ако е 25 май, няма да гадая точно, но според нумерологията съвпада с навлизането на Сатурн в знака Овен ”, каза Рос в новата ви астрологична прогноза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кой ше победи - пак Русия :)))
65
2
 
12
 
! Отговори
A преди 4 месеца
Някой пак не е пил хапчетата
64
2
 
25
 
! Отговори
Иван преди 4 месеца
Е щом индиец е казал - тъй ще да е. Само който си е имал работа с тия, знае за какви при-мати става дума.
63
1
 
11
 
! Отговори
тъъъъъъъъ преди 4 месеца
я вервам само на алена , щом она не е казала нищо начи звездите не са и казали че ше има война
62
9
 
15
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
На 25 май 2025 година ще стане ясно колко години НАТО ще плаща репарации на Русия.
61
2
 
8
 
! Отговори
СУФ преди 4 месеца
Не може да има ТСВ.
60
2
 
21
 
! Отговори
Маг Мунчо преди 4 месеца
Вервайте ми, звездите ми го говорят!
59
2
 
11
 
! Отговори
Вярно е преди 4 месеца
Путин, Лавров и цялото висше ръководство са в Минск. Няма изобщо да ги бавят.
58
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Затова и ви съветвам да си носите новите дрехи и да си харчите парите,за да сте щастливи в живота си.Той е само един и се възползвайте от възможноста да го изживеете щастливо.Всичко друго е в БОЖИЙТЕ РЪЦЕ.
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Затова и вибсъветвам да си новите новите дрехи и да си харчите парите за да сте щастливи в живота си.Той е само един и се възползвайте от възможноста да го изживеете щастливо.Всичко друго е в БОЖИЙТЕ РЪЦЕ.
56
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ало гадателите духайте супата )третата св.война че е с сащ геьовете си тоест руските подводници в атлантическия океан че пометат сащ за един час а след това от Баренцово море че пометат и ЕС ,Слава Русия )))
55
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
След чипа,ще последва киборгинизацуя(полу човек-полу робот)В последствие пълна роботизация и постепеното отмиране на биологичната част на новия разум(поради липсата на храна за билогията)и все по-голямото насищане с електронен разум.И след(неизвестно земно)време ще се установи трайно електронен разум на Планетата Земя Тогава е напълно възможно да започне и война между Световете и в КосмосаВойни е имало и ще има и в бъдещето,за да възникне още по виш разум равен на Божествения.И тогава вечен МИР
54
1
 
9
 
! Отговори
До 56: Ха-ха-ха преди 4 месеца
Явно си бягал от часовете по физика. В Кърджали нивото на образованието било много ниско.
53
0
 
26
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 4 месеца
Имаше един бразилски астролог, който "предрече", че войната ще свърши лятото на 2023. Беше канен по много телевизии у нас през 2022. Който вярва на такива шарлатани, нека да ходи на психиатър. Иначе, света е много близко до глобална война.
52
4
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 4 месеца
Повечето на брой Ядрени Бомби са Малки- Тактически ...Могат да се Хвърлят от самолети Ф-16 ...Даже и като Снаряди от Гаубици ...Големите Ядрени Бомби са Малко на Брой....Надявам Се да Хвърлят Малки Бомби ...и да е Нещо като Аварията в Чернобил- Украйна и Фукушима - Япония...Най-Вероятно през Летен Слънчев и Безветрен Ден - Да Не се Разпространява радияция от Дъждове и Ветрове и Снегове ...Но Ще Го Направят - Да Си Покажат Инструмента.........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААА
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Астрологията е псевдонаука, наука е астрономията!!!
50
1
 
10
 
! Отговори
Айляк преди 4 месеца
Сериозна работа е. На земята има доста ядрено оръжие, за което не ми се цитират цифри, но...пак казвам - много е. И опре ли се веднъж до тяхното използване, набързо ще намалеем на земята, поне с 80%. Всъщност, планът май беше точно такъв. И не е нужен астролог който да ни дрънка предположения за дати, месеци, години и пр...Всичко е реално - конфликтите и оръжията ги има, предстои да видим :)))
49
2
 
6
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 4 месеца
1 Кумар много -много кумари?
48
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Неизвестно е кога биологичния разум ще изчезне,но е неижбежно.Причината за да не бъде"внедрен"по висшия електронен разум след Мезозоя е разликата във времето на живота между Земнатата и извън Земната цивилизаций(година и век)и най-вече липсата на базата дани за съществъването на роботи и ИИ в условията на тогавашния биологичен разум.Днес явно извън земни те са счели ще вече има условията за съществуването му и започват промяната(Подмяната)бавно и полека-лека Електронен Чип в биологичния живот.
47
3
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 месеца
сега:...-Не е зле да осъзнаете:..-Нещата НАИСТИНА са свързани с Небитието...Но НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ПЛАНЕТИТЕ,нито от съзвездията !!!...За ТСВ ще трябва да почакате поне още 15 години..А тя ще дойде като ваше спасение,защото до тогава светът ще е затънал в тотална порочност и неморалност..