Скандал и насилие в час, учителка изхвърли ученик с ритници

Тя била само по заместване, вече търсят нов преподавател за мястото
Обновена: 7 мар 2017 22:00 | 7 мар 2017 18:35, Камелия Цветанова
165
Скандал и насилие в час, учителка изхвърли ученик с ритници
Снимка: Кадър Нова тв

Напрежение и скандал между учителка и ученик във видео, публикувано в интернет, предизвика бурни и противоположни реакции.

Мястото е русенското училище "Йордан Йовков” и случката се развива в час по български език и литература на седми клас.
 
Видеото започва от определен момент, в който учителката гони от час ученик и го избутва през вратата, като замахва с крак. Според ученика - Николай, тя го е нападнала и ритнала без причина.
 
"Бяхме в час и аз исках химикал. Госпожата дойде и започна да ми хвърля раницата и да скубе другите за косите и да бие шамари. После ме хвана и блъсна”, разказа Николай пред Нова телевизия.
 
Според учителката обаче той се е държал безобразно и е нарушавал дисциплината в час. По думите на жената, тя не го е ритала, а просто замахнала с крак.
 
"Аз по никакъв начин не съм го ритала, просто той си е проблемен ученик, има проблем с дисциплината. Търпях го много пъти, той мяука, той прави всичко възможно да провали часа ми, всички го знаят”, каза Антония Бодурова, учител по български език.

 Според учителката Николай използвал и телефона си в час, както и ученикът, заснел клипа и отрича да е удряла някого наистина.
 
"Имам си тоя навик така да правя, нито съм го ударила, нито има нещо. Винаги така замахвам”, заяви учителката.
 
Веднага след случая заваляха обвинения срещу учителката. Тя е в училището отскоро. Директорът вече е поискал от нея писмени обяснения.
 
"Тя само замества и ще търсим друг заместник”, заяви Илия Костов, директор на СОУ "Йордан Йовков”, Русе.
 
Родителите на Николай няма да съдят учителката. А регионалният инспекторат по образование е уведомен за случая и започва проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: училищеРусеученик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази учителка, вместо да я уволняват, да я сложат на мястото на директора!
43
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днешните ученици са разпасана история.Нагли, агресивни, невъзпитани, неграмотни. Нищо не става от тях. Горките учители. Но всичко започва от семейството и родителите.
42
0
 
38
 
! Отговори
имигрант преди 7 години
браво на учителката.да се изгонят 2-та ученика и директора.и искате,доло пишещите защитници на учениците,да има образование.дисциплината, ученето,дрогирането всичко започва от СЕМЕЙСТВОТО...
41
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама стига с тея клипове, които започват от средата на случката и после хайде виждаш ли охранителите, полицаите и учителите виновни. Тоя *** едва ли е толкова хрисим колкото го изкарват.
40
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Камелио китко шарена,Мисля, че си намерила подходящо заглавие. Сега се радвай на коментари - не можа да предизвикаш съчувствие към детенцето с проблеми в пространството между ушите.Само ще изложиш и без това изложилите се някакви седящи по бюрата в МОН и директора на това училище, защото те ЩЕ СЕ ПРАВЯТ на велики съдии, макар че са обикновени некадърници.
39
0
 
38
 
! Отговори
Men преди 7 години
Както се вижда от клипа целия клас е за бой!
38
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
da ima poveche taciva uchiteli
37
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Камелия....Като пишете така гръмко заглавието....Вие бяхте ли там видяхте ли ги ритниците за да пишете от първо лице единствено число,или да Ви се чете статията....
36
0
 
62
 
! Отговори
Бивша жертва на мон преди 7 години
Виждал съм ги много такива из.чадия. Издевателстващи над учители и съученици с наглото си поведение, чрез което си избиват комплексите. Обикновено са некадърни, невъзпитани, жалки дечица. Прикривани са от родители и алчни за "матрял" директори. Истината е, че ако го беше ритнала, даже да го беше пребила като куче, пак нямаше да е достатъчно всичко това. Липсват първите 7 години, ценности, възпитание, морал и т.н. Родителите също трябва да имат вина за невъзпитаните бок.луци, които са създали.
35
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като да хване мащата догледникът си и като му излющи 2,3 здрави шамара всичко ще си дойде на мястото.Как си представяте да дойде учителката и без нищо да го блъска и гони от клас...ако въобще го е блъскала.Такива станаха днешните деца...мамини синчета нямащи възпитание и чакаши ги проблеми за в бъдеще....
34
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога учителката ще публикува нейния клип, да го видите хубостника
33
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко, че наистина не го ритна келешчето. Гледах клипа. Такива елементи като него само много бой ги връща обратно в правия път.
32
1
 
37
 
! Отговори
VIKING SS преди 7 години
Тоз ученик е чист швед, даваха по новините.
31
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Учка...и те са Г*ъзари. Думата идва от г*з. Защото родителите им са Г*зове, затова и те са г*зари.
30
1
 
46
 
! Отговори
Андрешко. преди 7 години
До #1 ПП. Защото този,който е направил клипа и изгонения ученик са се уговорили предварително да изгонят учителкатс...
29
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на учителката!!! Само така с учениците кре///тени!
28
1
 
73
 
! Отговори
Краси преди 7 години
БРАВО на учителката!Поздравления!За съжаление родителите не възпитават децата си да бъдат дисциплинирани в училище и да уважават учителите.
27
5
 
40
 
! Отговори
Баладжията преди 7 години
Не е образование, а тотален фалш, хаос и анархия.Само пожар в МОН и масов линч може да подобри нещата.
26
0
 
58
 
! Отговори
Учка преди 7 години
В Китай, Япония, Тавайван и т.н. учениците мият пода, чистят, сервират в стола. Няма чистачки, има уважение към това къде се намираш и какво правиш. В България важно е да сме гъзари и да го показваме постоянно, дори да сме най-големите лайнояжци на света и тъпрунгериаз ако се изакам в час дали някой ученик ще ми изяде ***? с чисто възпитателна цел разбира се. мога да се изпикая в чашка и да пият после.
25
0
 
75
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
На 100% я подкрепям .В 7 клас на 13/14 години ги друса яко пубертетът и са отвратителни коп* еленцата.Алооо родителите, въспитайте си гадни изчадия вие сте ги създали!!! Освен да им купувате таблети,телефони и суджуци ,ги научете на нормално поведение.Родителите и те са бой.Тази учителка ,сега ще загуби работата си и ще си навлече хорският само защото някво пед*алче не знае как да се държи в час ! Потрес!!!