Крещене, скубане, шамари... Учители налагат ученици на екскурзия

Прокуратурата е разпоредила предварителна проверка
Обновена: 1 юни 2018 07:03 | 1 юни 2018 07:00, Анисия Иванова
112

Скандал с побой над две четвъртокласнички разтърси Кърджали. Посегателството е извършено от директора и учителка от Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий".

Според разказите на децата – инцидентът станал по време на ученическа екскурзия до София в началото на месеца. Прокуратурата разпореди проверка по случая.

Учениците посетили столицата, тъй като трябвало да участват на фестивал. Вечерта обаче едната от майките получава обаждане от дъщеря си, че няма какво да вечеря.

В резултат на това родителят се обажда на един от учителите и последвал разпален диалог. След разговора с майката, която е колега в училището, учителят и директорката отиват в хотела и намират въпросната дъщеря и нейната приятелка.

"Започват да ги бият, скубят за косите, да им крещят. Свидетели на това стават две момчета. Двете с блъскане са отведени към тяхната стая, където боят и крясъците продължават. Всичко става в рамките на час. Забранено им е да се обаждат по телефоните. На сутринта, по време на закуската, директорката обявява пред всички, че е набила двете момичета", обясни пред Bulgaria ON AIR Илияна Стоянова, майка на едно от битите деца.

Илияна Стоянова решава заедно със съпруга си да се срещнат с директорката. Следва отказ от нейна страна с мотив, че приемният ѝ ден е във вторник.

Съпругът на Стоянова изчаква отреденото време и се среща с директорката, която обаче отрича това да се е случило. Семейство Стоянови се свързват с адвокат и подават жалби към отговорните институции.

Дни по-късно майката подава и втора жалба, в която е посочено, че директорката е използвала "гнусни епитети" спрямо дъщеря ѝ по време на оперативка пред останалите учители.

Директорката на учебното заведение отказа да застане пред камерата на Bulgaria ON AIR. Прокуратурата разпореди предварителна проверка от полицията. Засегнатите страни дават обяснения в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
14
 
! Отговори
Щракача преди 5 години
Турбо чалга и скубанѝе Това е бъдещето ОпОпОпОпОпОп
13
8
 
8
 
! Отговори
shopo преди 5 години
да идват норвежците
12
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С разглезените лигльовци и наркоманчета освен с шамари, няма как да се оправиш по друг начин!Едно време в училище биеха редовно, и за това ставахме хора!Днешните на какво стават мисля че е видно, ама нищо, вие ги жалете дето им забърсали по един шамар
11
1
 
8
 
! Отговори
Мамин златен преди 5 години
"Маминия ти златен" малко е сирак, от както се помни, с две деца, ама карай да върви хейтенето, нале го карате по шаблон набит в мисленките ви от "златните ви ***".
10
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само дето двете момичета са били в стаята на 2 момчета,сигурно с цигари в устите и още нещо..
9
6
 
27
 
! Отговори
Баба и Дядо преди 5 години
До Анонимен до 4 Майка му и ще намери какво да яде и без пенсията, предишните поколения са научени на труд. А тия две нефелни семейства - те да му мислят, барабар с манипулативните пикли, които си отвъждат.../ако могат да мислят, де, щото това май не им се получава!/
8
10
 
63
 
! Отговори
родител преди 5 години
На времето здраво ни плескаха и станахме хора , и когато баща ми разбереше ,че даскала ме е бил ,той повтаряше , а сега учениците са гивезета !!
7
5
 
52
 
! Отговори
СТАРА УЧИТЕЛКА преди 5 години
ПИТАМ КОЛКО ОТ РОДИТЕЛИТЕ ПОРЪЧВАТ НА ДЕЦАТА ДА СЛУШАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ РАЗПОРЕЖДАНИЯТА НА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ.ПОНЯКОГА ЕДИН ШАМАР МОЖЕ ДА Е МНОГО ПОЛЕЗЕН,НО НЕ ГО ОЦЕНЯВАМЕ,ЗАЩОТО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО НЕЩО СТРАШНО, А Е МОЖЕЛО.УЧИТЕЛЯТ ОТГОВАРЯ ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ВСИЧКИ ДЕЦА.СПОМНЕТЕ СИ ДЕТЕТО ОТ БУРГАС,КОЕТО БЕШЕ УБИТО В АСАНСЬОРА,АКО НЯКОЙ МУ БЕШЕ ПЛЕСНАЛ ШАМАР, ЗА ДА НЕ ХОДИ ТАМ ОЩЕ ЩЯХА ДА ГО СЪДЯТ...
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се разпитат момчетата. Другите страни са пряко замесени и ще шикалкавят до последно.
5
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А едно време даскалите кави пръчки са имали ....И права.
4
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2И ако стане бруталната война за която бленуваш, *** няма да получава пенсия и безработния й "мамин златен" какво ще прави без цигари?
3
4
 
58
 
! Отговори
Клан- недоклан преди 5 години
Децата често са изключително манипулативни. Помните ли приказката: На гол камък трева пасох, от сух пясък вода пих!
2
15
 
46
 
! Отговори
----------- преди 5 години
Аман от лигавщини. Само брутална повсеместна война, глад и мизерия ще оправи вечно недоволното население. Сутрин пиклите да питат " тази седмица ще ядем ли".
1
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,,Свидетели на това стават ДВЕ МОМЧЕТА. Двете с блъскане са отведени към ТЯХНАТА стая....,,------------------------------------------Те за това са шамарите! По нощите 2 момичета нападнали 2 момчета! Сетне директорката какво ще обяснява на родителите? На момчетата!