Що е то джендър и защо е в учебника за 9-ти клас?!

Депутатите от ВМРО питат просветния министър кой го е одобрил
190
Що е то джендър и защо е в учебника за 9-ти клас?!
Снимка: Facebook

Джендър идеология в учебник провокира депутатите от ВМРО да питат просветния министър кой разреши такова съдържание в уроците за дацата.

Още по темата

Става дума за учебника по "Биология и здравно образование“ за IX клас на издателство "Анубис".

В него, в раздел "Психо-сексуално развитие – зряла възраст", пише, че това е времето на "окончателно формиране на сексуалната идентичност – хетеросексуалност или хомосексуалност".

За "Юношество"-то пък пише, че е възможно "осъзнаване на сексуално влечение към същия пол".

Патриотите от ВМРО напомнят на министър Красимир Вълчев, че по тяхно предложение през месец юни т.г. МОН състави работна група, която да проверява съдържанието на учебниците за средния курс. Министърът е уверил, че групата ще приключи проверката до няколко месеца.

Затова и депутатите питат на какъв етап е работата на групата, която проверява учебниците, и дали са установени нередности и грешки в съдържанието на учебниците.

Патриотите искат да знаят и какви мерки ще предприеме МОН при установяване на такива.

От ВМРО напомнят и за категоричното несъгласие на огромната част от българското общество с т.нар. "Истанбулска конвенция" и налагането на джендър идеологията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт 71Ами по време на Римската Империя една голяма част са били БИ! Византия, Македония и всяка една известна империя го е толерирала! Има много архивни летописи и за ислямския свят лъдето също ги е имало! По принцип, ако не дава ПЛОД значи има повреда и вероятно е същото в случаите когато една жена/мъж са ялови и са родени безплодни.
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"И като си го изучил в учебниците не разбрах трябва ли и как да се противодейства ?"Kaто си го изучил в нормален учебник, че го има и че е възможно да се получи и като ти се роди хомoсексуалистче, поне знаеш какво се случва и знаеш как по нормален начин да съжителстваш с детето си. Поне ще имаш акъл, а не да викаш "ама то възможно ли било така да стане, аз не знаех".
70
5
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
И АВСТРИЯ ЛЕГАЛИЗИРА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ СЧИТАНО ОТ 2019-ТА ГОДИНА :DГЕЙ СА НАД 20 ДЪРЖАВИ В ЕС БЕЗ ДА БРОИМ РУМЪНИЯ НО И ТЯ ЩЕ ГИ ЛЕГАЛИЗИРА!КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БАСТИОНИ ПОЛША, УНГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ ОЩЕ НЕ СА ЛЕГАЛИЗИРАЛИ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В училище трябва да се изучава морал и етика, а не кой как си бърка по отворите. Това няма нужда да се учи. Най-лесната работа. Но когато му дойде времето. "Toй Господ си знае работата. На такива хора като им се родят деца и внуци, които да са с хомосексуални наклонности, тогава ще ги питам как с "морал" ще противодействат на природата. Ще има да викат "олеле, какво е това нещо, не сме го учили в учебниците, ама то верно ли така можело да се случи на човек? какви са тия бедни учебници?"
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Паметлив 61По Янковата диктатура най известен беше Чавдар Драгойчев и всеки от неговото обкражение беше защитен! Имаще още няколко партийни фамилий с такива хора! Няма нищо лощо в това да се знае че са такиВИ. Имам приятел който е такъв и в действителност е много добър като човек! Защо да го мразя след като съм видял само добро от него??! Как по точно са ни се качили на главите??! Парадирали с това и привличали мембъри - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!
67
0
 
8
 
! Отговори
Бааа Бона от запаса преди 5 години
Детското съзнание ,през пубертета е много лабилно,и податливо .Понякога интереса към някаква такава джендерастия може да наклони везните. Не е приятно синът ти да ти доведе зет. Карамба.
66
1
 
6
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До АнонименХомосексуалността определено е дефект,а това че винаги я е имало не я прави нормална.Генетични дефекти/мутации има откакто има гени.Ако един дефект/мутация дава предимство за оцеляването и развитието то той се закрепва във времето и започва да доминира.Хиляди години хомосексуализмът не се е наложил по разбираеми причини,но и не е и изчезнал.Обаче сега искат да го наложат изкуствено като нова нормалност.Това вече е неприемливо.
65
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
От ЕС се плаща на правителствата на отделните страни от ЕС да налагат джендъризма.
64
0
 
6
 
! Отговори
народа знае кой преди 5 години
Тия от ВМРО на кви се правят, на учудени ли, на изненадани ли?Все едно не знаят, че МОН е бъкан от НПО-та на Шорош и ЛГБТ( лесбийки, гейове, би, транссексуални) НПО- та, едните заличават българската история, култура и традиции, другите естествения пол на българите!Що се праат на гламави и учудени тия от ВМРО-то като, че ли не са в правителството!
63
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ти по същата логика можеш да искаш в училище да се изучават различни методи на убийства понеже "го има в Природата"."---Ами глyпак с глyпака ти, в учебниците по криминология ги пише различните методи на убийства. Според теб не трябва да ги пише и да седим неуки и затънали в собственото си мракобесие ли?
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бааа Бона от запаса 60Добре де, ще те изнасилят, ще ти хареса и ей го на - пидиръст! Не става така бре чиче! Раждаш се такъв и това е! Това да ти не е пластелин за да го моделираш! Във всяко едно общество, независимо кога и къде, е имало такива без изключение. Ние ъж не сме "***" и сме горди и в същото време се избиваме по пътищата или загиваме заради това че не можем да си доплатим за животоспасяващи операций. Джендърите не са ни проблем а самите ние които се самозастрелваме.
61
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Има нередност. И то огромна. Основното в главите на децата, отишли на училище е науката. А част от нея е морала. А религиите изобщо в основата си са наука за морала."Не виждам да има нещо неморално написано. Напротив, неморално е това което искат тия от ВМРО, понеже искат да пише нещо различно от истината.Неморално е да учиш на грешни неща, а в учебникът всичко това, което е посочено в картинката си е самата истина.
60
1
 
3
 
! Отговори
Бааа Бона от запаса преди 5 години
Джендерастизма като налагана идеология е средство за контрол на раждаемостта. Сега се експериментира от НПО в бг.
59
1
 
3
 
! Отговори
ха преди 5 години
До ПаметливМи да прав си то си е все едно да пропагандираш фашизъм само дето са сменили думичката
58
1
 
7
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
До АнонименЕдно време обратните ... дискретно и не създаваха проблеми.Може би властта доста прекали с тях.Обаче сега отиваме в другата крайност-тия ни се качиха на главите!Не става въпрос да бъдат преследвани,нека си живеят както искат,НО ПРОПАГАНДАТА на хомосексуализма определено трябва да се забрани.
57
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт 56Какъв дефект щом съществува от времето на сътворението??!! Христос е казал че слънцето изгрява за всички ни! Щом Бог ги търпи кои сме ние да ги съдим!
56
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е кво, нещо невярно ли пише? Всичко си е точно така.Ако някой иска да се налага и да се тръшка като малко дете пред майка си, което иска да му купят захарно петле... сори, но няма да я бъде.Не може да се отричат някои неща, които така или иначе съществуват. Те тия утре ще поискат да отрекат и Интернета, защото не бил според християнските църковни канони.Аман от смoтаняци!
55
1
 
8
 
! Отговори
Дани преди 5 години
Като хетеросексуална жена имам доста приятели- хомосексуални мъже. Повярвате ми нямат нищо общо с *** идеологията. Обличат се като мъже, не парадират,не търсят внимание. Проблем не са ***,както се изразявате, а джендърите. Те са опасни,защото искат да променят съзнанието. Така,че правете разлика. Между хора, които се обичат, без да пречат и такива, които искат да направят *** хората от целия свят.
54
1
 
5
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До ЪНе става въпрос фактите да се крият от деветокласниците(или по-малките),а да се обясни,че става въпрос за отклонение от нормалното и че тоя дефект може да се преодолее с известно усилие на волята.Хомосексуалните си имат всичко необходимо(физически) за нормален живот.
53
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По време на великото "царуване" на ТАТО не се казваха *** а ЖАРГОНИ! Парцалев, Драгойчев, Емо Димитровия и още много известни и незнайни българи бяха жаргони и независимо от това бяха истински и доблестни граждани! ***/Жаргон не е важно а това да си Човек на място! Българинът е традиционно задръстен и за това толкова му и върви в живота!