Що е то джендър и защо е в учебника за 9-ти клас?!

Депутатите от ВМРО питат просветния министър кой го е одобрил
190
Що е то джендър и защо е в учебника за 9-ти клас?!
Снимка: Facebook

Джендър идеология в учебник провокира депутатите от ВМРО да питат просветния министър кой разреши такова съдържание в уроците за дацата.

Още по темата

Става дума за учебника по "Биология и здравно образование“ за IX клас на издателство "Анубис".

В него, в раздел "Психо-сексуално развитие – зряла възраст", пише, че това е времето на "окончателно формиране на сексуалната идентичност – хетеросексуалност или хомосексуалност".

За "Юношество"-то пък пише, че е възможно "осъзнаване на сексуално влечение към същия пол".

Патриотите от ВМРО напомнят на министър Красимир Вълчев, че по тяхно предложение през месец юни т.г. МОН състави работна група, която да проверява съдържанието на учебниците за средния курс. Министърът е уверил, че групата ще приключи проверката до няколко месеца.

Затова и депутатите питат на какъв етап е работата на групата, която проверява учебниците, и дали са установени нередности и грешки в съдържанието на учебниците.

Патриотите искат да знаят и какви мерки ще предприеме МОН при установяване на такива.

От ВМРО напомнят и за категоричното несъгласие на огромната част от българското общество с т.нар. "Истанбулска конвенция" и налагането на джендър идеологията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
8
 
! Отговори
Бааа Бона от запаса преди 5 години
Да се гласува ,закон за наказание за склоняване към изджендърестяване и секизвращения на българските граждани.Селяните са имунизирани.
51
0
 
14
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Повече няма нужда да толерираме на Со.рос пр.ос.тотиите-вече не е на власт,може и да продължава да лае,но не може да хапе.Спокойно можем да върнем нормалността.
50
0
 
18
 
! Отговори
Даскал Пандо преди 5 години
Понеже бях 42 години в образованието,знам как бавно и поетапно то беше разрушено.Ще са необходими поне 50 години да възвърне предишното си ниво ! Ако въобще някога това стане...
49
11
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Кои от тези факти трябва да се крият от деветокласниците и защо?
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джерндър това е пешеходна пътека тип зебра където се преминава с над 80 километра в час и каквото дойде!
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе и аз съм нараняван от 1000 жени, ама не съм потърсил още мъжки услуги ;)))Няма и да потърся. Наистина ми е много интересно, щом е наранявана от 1000 мъже трябва да е някаква женска версия на Митьо Пищова. Аз лично не познавам толкова много мъже.
46
2
 
16
 
! Отговори
месара преди 5 години
Най-бързият начин да убиеш една нация е да съсипеш образованието и. Това го получихме от демокрацията като бонус към бананите и трипластовата. Да ви е сладко!
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да бъде забранена всяка феминистка пропаганда в училищата от всякакъв вид и ново. ЗАЩО НЯМА ЗАКОНИ ЗА ТОВА??? БОЙКО, СПИШ ЛИ??? Всяка феминистка пропаганда трябва да изчезне от медиите и от образователната система, а студентите по психология, медицина, държавна сигурност и политически науки трябва да учат как да се борят с нея! Трябват сериозни промени в образованието и в законите иначе няма шанс да се справим с тази заплаха за националната сигурност и просперитет!
44
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време нямахме и не учихме такива глупости.
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 38: "Била наранявана от 1000 мъже"? Трябва да е била в нелегален публичен дом, иначе не виждам как може да събере такава бройка "почитатели".
42
1
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "нали има банани!" И какво общо имат тук бананите. Като има банани в магазините *** идеология ли трябва да се преподава?А до "месара": Разсъждението ти е доста месарско. Точно когато учениците са в процес на формирането им като личности да им се представят като равностойни с другите и еднакво приемливи за обществото такива като гейове, третополови и т.н. Затова ли плащаме за образование, на това ли трябва да ги учат.
41
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много са *** тия патриоти и националисти..... а не се знае техните даца какви ще са....
40
9
 
18
 
! Отговори
месара преди 5 години
абе те в девети клас водят активен полов живот (а една етност и деца имат), да не смятате че не знаят какво е ***, гей или ***! *** моля ви се, алоооо, моралистите! в някои държави има часове по сексуално държане, как се слага презерватив,.......
39
6
 
10
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
"По-трудно е да си жена. Разберете го. Ако си мъж можеш сам да се разхождаш през ноща но ако си жена има шанс да те изнасилят. За какви права говорим." Жените живеят средно 10 години повече от мъжете. Сигурно, защото ви е по-трудно?
38
30
 
8
 
! Отговори
нали има банани! преди 5 години
Е нали има банани, магазините са пълни със западни стоки, от пиле мляко има. На който не му харесва да ходи в Русия или в Северна Корея, там в училище не се учи и няма гей паради, ама никой не бега в Русия, в Северна Корея а всеки иска да бега на Запад при гей-паради и ***, що така, а?
37
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИванаДа но например някоя жена която те прави щастлива и те цени не само като сексуален обект може да те предразположи към много неща. Говорил съм с една такава жена която е била наранявана от 1000 мъже и накрая е почнала да харесва жени.
36
21
 
4
 
! Отговори
яко копеуе преди 5 години
И аз за пред обществото се правя на мъжкар. Но жена ми отдавна ми е омръзнала и го правя и с мъже понякога,лошо ли е ? Трябва ималко разнообразие в тоя кратък миг дето му викат живот!
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кулагин ли чете лекции на децата? :)
34
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 28Още от древноста я има извратеността. Хората са извратени но повечето се крият.
33
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** е западното "преустройство" от капитлизъм към полова извратеност. Педофили, зоофили и всякаква и3мет ор гза на географията са върха, защото някой ги е подтискал. И като ги опознаят малко разбират какво чудо са довлекли. Ревяха против Кадафи, но сега виждат каква и3мет е подтискал. Няма как примитовни да скочат столетия в развитието си. И хоп запада по подобие на империите от миналото слиза на нивото на колониите. Дотам води алчността и тарикатщината.