Бунт в английската гимназия в Бургас заради "тъп" дрескод

Изискването е: Без нарязани дънки, надписи, щампи по дрехите...
6 мар 2019 13:53, Анисия Иванова
79

Бунт в английската гимназия в Бургас заради нов строг дрескод. Със заповед на директора на елитната гимназия, на училище може да се ходи само в четири цвята, без нарязани дънки, надписи и щампи по дрехите.

На училище може да се ходи само в четири цвята, без нарязани дънки, надписи и щампи по дрехите, съобщи Bulgaria ON AIR.

За да не изпуснат часовете, някои ученици се преобличат на входа.

Гимназистите определиха нововъведения дрескод като "тъп". Те смятат, че освен за униформите в училището, трябва да се помисли и за други важни неща като нашествието от хлебарки и миризливки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле майко това е елитното бъдеще на държавата ... направете ме президент, такива ще ги карам да бягат около училището всяко междучасие за тонус и здраве. Не униформи ами така ще ги стефна тези ревльовци че после ще се молят за още.Мирно ***!
52
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Била съм в доста държави из Америките, Европа и Азия и навсякъде елитните училища (и не само) са с униформи" ами именно: ЕЛИТНИТЕ училища. Ако едно училище му се налага насилствено да въвежда дрес кодове, а учениците да са силно против външния им вид да се свързва с въпросното училище, то явно училището не е от елитните.
51
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ученичките приличат на *** с облеклото с което отиват на училище,скъсани дънки чак месата им се виждат и прашките,браво на директорката
50
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 46Тесните панталони и дънки изглеждат стилно понеже се очертават краката и дупето.
49
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че нормално е да има униформа или поне дрескод някакъв. Била съм в доста държави из Америките, Европа и Азия и навсякъде елитните училища (и не само) са с униформи.Учениците трябва да са в прилично облекло на училище. Трябва да има някакъв ред все пак.
48
9
 
15
 
! Отговори
Бургадидас преди 5 години
Ми да ходят с анцузи на училище , и без това в този пропаднал град анцуга е издигнат в култ ааахахаххах
47
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поздравления за ръководството на училището. В днешно време е направо геройство да се опиташ да прокараш нещо дълготрайно полезно сред подрастващите. Подрастващите още нямат формирана представа за време и най-често възрастните вдигат ръце и стават роби на децата си.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безспорно е,че тези , проблеми,,вълнуват учениците,а не да си увеличават обема знания,развитие и логическо мислене.
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Считам , че модният бизнес играе комбина с фармацевтичната индустрия. Модерни е все нещо вредно. Помня, че по мое младежко време бяха модерни много тесните мъжки панталони.
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без никакво извинение твърдя, че е Т Ъ П О при студено време да се ходи с голи колене, глезени, кръст. Образованието в никакъв случай не е направило младежите умни. Ако човек си играе със здравето си, вреди и на себе си, на близките си и на обществото. Не считам за уместно държавата да поема каквито и да е здравни разходи за безотговорни хора.
43
2
 
37
 
! Отговори
имам внуци и мисля преди 5 години
Колкото и странно да се струва на някои,униформата е уважение към училището като институция и като такава независимо от строя си остава консервативна система.Какво е сега-първи учебен ден,24 май,дипломиране,две трети с потници,джапанки и къси панталони.Уважението се култивира най-напред в семейството,после в училище,но абдикира и семейството и училището поради криворазбрана свобода.
42
0
 
11
 
! Отговори
Даскал Пандо преди 5 години
Образованието след 8 клас не е задължително !!!
41
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Сливенския затвор като носят униформи да не би да са станали по-малко маймуни и повече хора?
40
0
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
Така както сте им замазали лицата на децата, изобщо никой няма да ги познае...
39
5
 
22
 
! Отговори
до30 преди 5 години
Ако имаше ред и строги правила,нямаше и да помислят да стачкуват.Който не спазва правилата -отпада.Това не е ученик ,следователно, ако иска да се явава като частен,ако не -лопатата и мотиката.Само трудът ще ги оправи.Ще се молят да учат.Не е задължително всички да имат средно.Без това някои от тях с тази система така са се ,,образовали,"че пишат името си с малка буква и ПетАр,на матурите.
38
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До браво на училищетоа ти защо си мислиш, че като накараш хората с манталитет на ***, измамници, наркомани и т.н. да се облекат в униформи, изведнъж те ще си променят характера? Тая история с дрес-кодове и униформи в ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ служи само за да заблуди някой отвеян родител че въпросното училище става за нещо, понеже ако въпросния родител види реално що за "пеперуди" и гащници учат там, може да потърси нещо по-добро
37
5
 
3
 
! Отговори
до замислен преди 5 години
С пожелание за дъщеричка описана от 29 .Тогава наистина ще станеш ,,замислен"
36
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма такова нещо като дрес код. Или има униформа или няма. След като училището не е предоставило правилните дрехи - тогава всеки е свободен да се облича както си поиска. Да не отидат на училище няколко класа за 2 дена и директорката ще и светне лампичката. Като се преместят 10 ученика - бюджета и много бързо ще намалее. И тая е спала с който трябва за да стане директорка.
35
1
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Анисийче, какво е "дрескод"?
34
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на директора. Не може учениците да се обличат като *** и хомота.