Бунт в английската гимназия в Бургас заради "тъп" дрескод

Изискването е: Без нарязани дънки, надписи, щампи по дрехите...
6 мар 2019 13:53, Анисия Иванова
79

Бунт в английската гимназия в Бургас заради нов строг дрескод. Със заповед на директора на елитната гимназия, на училище може да се ходи само в четири цвята, без нарязани дънки, надписи и щампи по дрехите.

На училище може да се ходи само в четири цвята, без нарязани дънки, надписи и щампи по дрехите, съобщи Bulgaria ON AIR.

За да не изпуснат часовете, някои ученици се преобличат на входа.

Гимназистите определиха нововъведения дрескод като "тъп". Те смятат, че освен за униформите в училището, трябва да се помисли и за други важни неща като нашествието от хлебарки и миризливки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
35
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Предполагам, че е едно от престижните училища в Бургас така, че не знам от какво точно са недоволни учениците. Всички такива училища по света имат изисквания към облеклото на питомците си, че даже в не малко от тях униформите са задължителни.
12
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Ако си си накупил 1000 блузи със щампи как ще отидеш на училище или трябва да си пазаруваш нови изчистени.
11
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години като ученик ни наложиха униформи. Дадохме пари за униформите и ги носихме един ден и след това отидоха в гардероба. Директорката се подготвя да вземе пари от някоя шивашка фирма.
10
9
 
36
 
! Отговори
Бърдоквата преди 5 години
Ама моля ви се, какъв дрес, какъв код. Оставете ги да ходят голи голенични и да се чукат по коридорите на гимназията. Нали има толкова много неща за оправяне, защо да започваме от облеклото в училище. Раздавайте и наркотици безплатно на входа, давайте дипломи без да научат една авглийска дума и накрая им бийте камшика за чужбина - да ринат лaйната на английските свинe и крави. Това ще бъде раят за тъпите *** не само от Бургас, ами и отвсякъде.
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
vsichki bg darjavni slujiteli da rabotiat bg darjavna rabota samo s darjavni uniformi. ot parvia do poslednia bg sluga na suverena. pri zapochvane na rabota da poluchavat uniformata spored razmera i tegloto si, pri napuskane na darjavnia post vrastat obratno na darjavata drehite, obuvkite, shapkite za sledvastite slugi s podobni merki ...che kato gledam taia Kuruiancheva s rakavi do nogite... vsichki bg slujitelki zadaljitelno samo s otkriti lica! no breton! s bretoni v chastnite si firmi!
8
3
 
12
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Ако може да се дефинира понятието "прилично облекло",то става.Като това да важи за ВСИЧКИ държавни институции.Иначе тая с униформите няма да я бъде,вкл. по финансови причини-защо родителите да спонсорират частни фирми и то за некачествен продукт?
7
32
 
21
 
! Отговори
Munchen_DE преди 5 години
Мине не мине и отново идиотщина. Ами оправете другите проблеми и после изисквайте дрехи като за британски колеж. На какво отгоре?Бил съм ученик през 90-те, не съм имал униформи, бил съм и с дълга коса и винаги със стипендия за отличен и в 12 клас със златен медал от национален кръг олимпиада!Следователно личният избор на облекло и външен вид НЕ Е определящ.Нещо много избирателно взимаме това и онова от миналото, а това да има сигурна работа после и условия за живот... простотия до шия!
6
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може ученици да не приемат и признават правилата в училище След като завършите и някои от вас станат например стюардеси капитани на кораби и имат определено работно облекло?
5
32
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Мон да се намесят и да отстранят директорката.
4
4
 
10
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Наборе,съгласен съм.Виж 1-това казва всичко!!!Анонимни и празноглави ,бол !!!
3
8
 
48
 
! Отговори
нормален преди 5 години
Всичко си е в реда на нещата нито им искат униформи като на нас,нито ги стрижат като нас,нито ги наказват като нас,нито казарма ги чака като нас, но поколението е ужасно разглезено и слободията е видима в цялото общество.Вижте само сайтовете където 80% от постовете са на млади хора или тинейджъри
2
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има надежда за тази държава.
1
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко е наредил, че лятото може голи до кръста, с гердан от суджуци, като хавайки.