Бунт в английската гимназия в Бургас заради "тъп" дрескод

Изискването е: Без нарязани дънки, надписи, щампи по дрехите...
6 мар 2019 13:53, Анисия Иванова
79

Бунт в английската гимназия в Бургас заради нов строг дрескод. Със заповед на директора на елитната гимназия, на училище може да се ходи само в четири цвята, без нарязани дънки, надписи и щампи по дрехите.

На училище може да се ходи само в четири цвята, без нарязани дънки, надписи и щампи по дрехите, съобщи Bulgaria ON AIR.

За да не изпуснат часовете, някои ученици се преобличат на входа.

Гимназистите определиха нововъведения дрескод като "тъп". Те смятат, че освен за униформите в училището, трябва да се помисли и за други важни неща като нашествието от хлебарки и миризливки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас, защо обезличават индивидуалността на децата ? Ми, ако някое е дало 300 лв за дънки ? СегА другите как ще разберат ? Не бива така
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Офф до 27До 31Господи прати УПЪТВАНЕТО за МОЗЪКА ИМ. Много са ПРОМИТИ!!!КОЯ ЕРА СА ВЪВЕДЕНИ, ЧЕ ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА СЕ ПОСМЕЕМ НА ТЕЗ БОГАТИ 'ХОРА" ОГРАБВАЛИ И КЛАЛИ ДРУГИ ХОРА!!!!
31
3
 
37
 
! Отговори
Офф до 27 преди 5 години
Господи, колко сте ... объркан. Униформите са въведени десетилетия преди социализма, като отличаващ белег за богатите, преуспелите и получаващи качествено образование.
30
4
 
16
 
! Отговори
Оффф.. преди 5 години
В цяла Африка носят униформи, а "училищата" са буквално колиби от пръст и клони... Оксфорд до Оксфорд, елит та дрънка дето се вика.
29
4
 
41
 
! Отговори
браво на училището преди 5 години
Навсякъде по света в добрите училища има униформа и ред.Докога тук ще се птотестира срещу нещо нормално!Докога училището ще прилича на дискотека,а ученичките на ***-силно начервени и гримирани,с потници приличащи на горнище на бански и с дънки тип скъсан пaрцал.Като прибавим цигарата и двулитровото шише бира,образа е завършен.Който не му харесва-вън.Опуснахме и младите,позор.
28
3
 
37
 
! Отговори
Без значение преди 5 години
До ОффКъде точно се споменава униформа? Единсвено има забрана за изгъзици и тъй като това все пак е училище да се спазва елементарна култура.
27
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОффА некъФ като теб не знае че УНИФОРМИТЕ са по времето на СОЦИАЛИЗМА за да заличи НЕРАВЕНСТВО БЕДЕН-БОГАТ. ЗАПАДА ГО ОТКРАДНА ТОВА ОТ ТУКА СЕГА НЕ ВИ ХАРЕСВА ЗАПАДА ДА ВИ ГО НАЛАГА ПАК СОЦИАЛИЗМА!СМЯХ В ЗАЛАТА. Б-А-С-И ЦИРКА СТЕ СТАНАЛИ МЛАДИТЕ!!!!
26
33
 
12
 
! Отговори
Офф преди 5 години
Някаква директорка с очевиден аграрен произход се е взела за директор на Оксфорд. Как да и се обясни на малкото мозъче затворено в четири пръста плътен череп, че носенето на униформи е въпрос ПЪРВО НА ЧЕСТ !!! Униформата е въпрос на принадлежност към ЕЛИТНО ОБЩЕСТВО! Кое ти е елитното на училището бре?! Направи го частно, направи го такова, че да се стича целия свят в него! Тогава учениците ще се претрепват да ти носят униформите. Пълно с ***, униформи налагала ?!
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Браво на хлапетата!Хахахахахахахахаахахах!Ами вариант, ПОВТАРЯМ ВАРИАНТ! Да е забранено да пушат, да пият АЛКОХОЛ, да взимат НАРКОТИЦИ и кекса!Пак ли ще ги постъркаваш на БУНТ = РАЗВРАТ, който трябва да стои в света на АДАПОЗДРАВИ ОТ ХРИСТО СТОИЧКОВ, ЧЕ МНОГО ЦЕНЗУРА!
24
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дрес код и това е, на който не му харесва да не ходи да учи там. Няма да ми ходят като клоуни. Във всяка фирма има изисквания към облеклото, а в училище да няма. Не става.
23
3
 
11
 
! Отговори
Цезар преди 5 години
*** ученици не *** дрескод
22
17
 
7
 
! Отговори
Браво на хлапетата! преди 5 години
Ако деца ви смачкат сега с тия малоумия - ще ви мачкат цял живот! Както мачкат родителите ви! Вашите родители няма да се сетят да вземат по едно паве и да смачкат системата! Няма, защото са покорени още като деца! Внушено им е, че трябва да са покорни и нямат избор даже за цвят на дрехите. Обучавани са за роби! Каквито и в момента са! Надеждата е във вас! Да се опълчите!
21
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се молят ***, че нивото на образованието не е като преди 1991, че тогава едвам щяха да минават 1-ви клас.
20
26
 
13
 
! Отговори
Замислен преди 5 години
Ах, че гадни спомени. Детска градина - всички еднакво облечени. Първи клас, чавдарчета - еднакви рубашки, сини връзки и калпачета. После, пионерчета. Черен панталон, бяла риза и червена връзка. След това - черен панталон, тъмносиньо сако и червена вратовръзка. Следва казарма, еднакви въшкарници и обръснати глави. И ... на 20, излизаш и си плосък като на женски слон ***. Е, вие какво очаквате от такива директори на училища? Че те са си увредени още в детството.
19
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Тази директора става да я включат в партията на патриотите и да пази границата от минаващи бабички.
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Е-е!Ако знаеш, какво става през юни месец в една училищна стая. Тогава без потник може да ти стане лошо.
17
3
 
16
 
! Отговори
Munchen_DE преди 5 години
До 8 и 9.Напълно съм съгласен с мненията, поздравления!Съжалявам, че малко изкривявам темата, но трябва да отбележа, че в общината, където си изкарах многоезичен акт за раждане, в институциите, където легализирах документите си след превод, как бяха облечени? В НАП, където си платих здравните също!И ми говорят на ти и с акцент и с впитите дънчици и деколтенца, все едно сме на бар!Това са ви държавните служители, част от раздутата администрация нищо не правещи.А се заяждат с учениците! :-/
16
23
 
16
 
! Отговори
Дърт преди 5 години
Спрете се бре! 21-ви век е. Винаги ще има поколенчески конфликт, но тия силови простотии дори на мен ми идват в повече. "На училище може да се ходи само в четири цвята" ?!?! Кой потомствен ментално ощетен е измислил това?! Я забранете и цветните монитори в училището! Монохромни е най добре!
15
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ай сиктирВ България няма престижни държавни училища. Има престижни учители, които са малко.
14
9
 
21
 
! Отговори
Е-е! преди 5 години
Разсъблечените млади шафрантии разбира се по хващат окото, ама дрескодът трябва да се спазва!