Да се учиш в България и Германия, иска се техническа мисъл

Ден на Отворените врати при Техническия университет в София
Обновена: 8 май 2019 16:38 | 8 май 2019 10:52, Петя Славова
2
Да се учиш в България и Германия, иска се техническа мисъл
Снимка: Facebook

Факултетът за германско обучение и промишлен мениджмънт  (ФаГИОПМ) при Технически университет София подготвя Ден на отворените врати на 10 май. Събитието е за онези, които знаят немски и имат техническа мисъл, но все още се чудят кой университет е най-подходящ за тях.

На пук на общия български фон, ФаГИОПМ се откроява с това неуспоримо предимство. За 30 години факултета са завършили 1770 студента. Важно е да се подчертае, че възпитаниците на ФаГИОПМ правят практики и обучения в Германски университети и при завършването си получват германски дипломи. Още по-важно е, че възпитаниците на ФаГИОПМ са компетентни в областта си и лесно могат да се реализират професионално както у нас, така и по света.

Във факултета за германско обучение и промишлен мениджмънт  (ФаГИОПМ) при Технически университет София се предлагат се следните специалности:  Мехатроника и информационна техника, Индустриален мениджмънт, Стопанско управление, Компютърни системи и технологии.

Обучението се провежда изцяло на немски език от български и немски преподаватели по учебните планове и програми на университетите партньори: Технологичен институт Карлсруе (KIT), Технически университет Брауншвайг, Ото Фон Гирке университет Магдебург, Висше училище по икономика и мениджмънт Есен.

Ако искате да научите повече, не пропускайте деня на "Отворените врати във ФаГИОПМ" на 10-ти май. На всеки кръгъл час в сградата на факултета, в кабинет 10213 (ет. 2, бл. 10 на ТУС)  ще може да се информирате свободно по всички въпроси, които засягат кандидатстването и процеса на обучение във факултета.

В 10.00 часа ще бъде представен ФаГИОПМ в кабинет 10100 (бл.10, ет. партер). Час по-късно е посещението на отбора на формула Стюдънт (бл. 9, партер). В допълнителната програма от 12.00 часа следва посещение на лабораторията по мехатронна, измервателна и регулираща техника и управление - (бл. 9). От 13.00 часа е посещението на лабораторията по физика - кабинет 10308 (бл.10, ет. 3) и програмата завършва с посещение на лабораторията по виртуално инженерство в кабинет 3109 (бл. 3, ет. 1)  от 14.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
на пук
2
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"неУспоримо предимство"-браво!
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
компютри , програмиране , немски.Който иска яка пачка да ходи да учи там.