Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!

Клип показва как преподавателката скубе косата на момичето
16 ное 2020 10:16,
137
Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!
Снимка: Facebook

Ученичка от разложкото село Горно Драглище сподели, че учителката й я бие и обижда, а клип в социалните мрежи показва как преподавателката посяга на момичето.

"Имаше шум и врява при вратата на класната стая. С няколко забележки се опитахме с дежурната колежка на коридора да я спрем. Отидох до тоалетна и чух, че започна да се тряска и да се вика. Конструкцията на вратата е дървена, има и стъкло. Можеше да стане страшно, ако се счупи вратата и децата да се наранят. Моята реакция бе такава, че да се предотврати нещо по-сериозно, което е в полза на децата", каза пред Нова тв Райка Калоянова - учител в ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище.

"На клипа се вижда, че момичето стои, а аз й разрошвам косата. Изобщо не е това, което се вижда от тази страна, че аз размахвам ръце и я бия", допълни тя.

"Моето момиче ми каза, че е ходило до тоалетна. Вратата отдавна е развалена. Затваря се сама от течението. Едната госпожа започва да й се кара и да я бие, а класната започва да й дърпа косата и да й казва най-различни обиди", контрира обаче майката на детето.

"Категорично се разграничавам от действията на колежката Калоянова. За нас на първо място стои здравето на децата. След писмените обяснения на Калоянова и Узунова и след разговор с родителя, ще съберем педагогическия съвет и ще вземем някакво решение", заяви Бойчо Пукнев - директор на ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ще ми разправят ,че себорели с агресията и ... ганьото е такъв лицемер и корупцията му е в кръвта и преди и сега отнемаш ли му я той ще умре
76
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 83Както богатите, така и бедните хора по онова време не водили момичетата си на училище, това е било предимно за мъже, но и при тях е имало и ограничения и подбиране. Други даде насочвали към войската, армията, земеделието, корабоплаването.
75
1
 
19
 
! Отговори
bubba преди 3 години
сутринта ги гледах по НОВА. Mайката е тип "трима швепс и двама вафла", половината не и се разбра какво говори, а накрая посна и салза... Вайкаше се кат арабска оплаквачка, но дума не стана, за поведението на дъщеря и, особено за това, кой щеше да е виновен ако стъклото на вратата беше я нарязало и сега за друго да си говорим. Не е проблема с децата, боя трябва от родителите да почне. А младежите - и едно време не ни биеха, но знаехме, че може и да се случи, и затова кротехме :D
74
1
 
16
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Индийското бъдеще на България!Още по зле ще става предвид неконтролируемото размножаване на тия гризачи!
73
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо такова, човек! Лъжеш! Сред преподавателите предимно преобладават женурята, докато кадърните мъже учители ги уволняват или най - много ги "заточват" в някое пропаднало даскало с с преобладаващо ромско население!
72
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И още нещо - преподавателите в Западна Европа са мъже, докато тук е обратното - еманципирани и прости женски!Еднакъв брой са учители мъже спрямо жени. Имат обаче железни правила и ги спазват без насилие. Също така при наличието на насилие се намесват полицаите според това кой пръв е посегнал. Ако е учител бива арестуван на момента както и ученика. Полицията си има детски психолог който поема веднага след като малолетния е задържан. Със сто години са пред нас!!
71
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така някаква учителка и да е моето дуту ще го обижда по такъв жусток начин или пак да го бие айде за лек шамар и нас ни удряха амя не да ни бият да си възпитава децата тях да ги бие от какъв зор чителка за бой ли отишла или да преподава то си имя родители за това излизте от тошковия режим и казярмата амя като сме заспал народ ще ги вързат и по чиновете..
70
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес по сайтовете е майката на това момиче, която разпалено твърди, че детето й е в стрес, не иска да ходи на училище и се "о.пи.кава". Еми ето и решение на проблема - просто не я водят на училище и това е! Има и такива деца, които не искат училище
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И още нещо - преподавателите в Западна Европа са мъже, докато тук е обратното - еманципирани и прости женски!
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех, поне вземете пример от Древна Гърция - училището е било само за мъжете, докато момичетата са били подготвени за домакини, жени, съпруги и майки. Поне вземете пример и от Англия - там има дисциплина, учениците са с униформи и имат строг режим.
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже няма и не се и предлага униформи за децата, които ще посещават редовно учебното заведение. А какво остава за дисциплина в училищата, която така или иначе я няма от 30 години насам.
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ганиюуу и Груиюююю се бият, нищо ново за територията.
65
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И за какво да идат момичетата на училище? За да ги опипват момчетата? За да се говори за секс на незряли хора? И незряли непълнолетни да говорят за секс? Да се тъпчат със нездравословни храни и напитки? Да смърчат наркотици и пушат цигари? Така или иначе и от двете групи не излизат много умници и отличници от училище.
64
2
 
11
 
! Отговори
Ами да преди 3 години
Щом няма униформи и строги правила така е! Погледнете в колко държави всички са с униформи! От детска градина до края на гимназията! И телефоните се изключват щом се влезе в училище! Има ред и дисциплина! Входните врати се заключват и никой няма право да излиза сам от училище! До 12 г. родителите са длъжни да си вземат децата от училище! Знам го от опит, свидетел съм, затова го казвам! А в БГ анархия в училищата!
63
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжката професия Учител и Преподавател , за съжаление се упражнява от жени- прости и некомпетентни.
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама сериозни и приложими, до наказателни за родителите и учителите.Наказание за невъзможни отрочета на невъзможни родители не се ли предвиждат?Например, не слуша в час - 100лв глоба при първо нарушение и удвояване на глобата при всяко следващо, и да не влиза в училище докато не се плати?Вески трябва да е отговорен, особено родителите за поведението на децата си.
61
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че не е права жената да удря и обижда, не е права! Ама до там се стига, щом няма разделно училище. Момчетата да учат в мъжки гимназии, за момичетата училището не е много препоръчително, даже и ромите са по- умни от нас, пращат само момчетата си на училище, а момичетата са при майките си - да знаят как да въртят къща и семейство и без образование се справят и издържат
60
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е силата на видеото Винаги когато имате конфликт с някого , особено държавни служители , ако можете снимайте всичко на видео , за да се види какво е било Едно видео е много по въздействащо от дълги обяснения по медиите Иначе обикновено другата страна отрича всичко и даже се опитва да изкара виновен вас за случая
59
4
 
13
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Браво на учителката!Не стига че тез ди ваци вече и на училище не ходят ами го превърнаха в зверилници!Тая даже и баща и трябва да я олупа а не да става смешна из интернета!
58
1
 
8
 
! Отговори
Веско преди 3 години
Добре де. Защо в тъй нареченото "министерство на образуванието", не направят един правилник за държане в часове със съответните мерки. Ама сериозни и приложими, до наказателни за родителите и учителите.