Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!

Клип показва как преподавателката скубе косата на момичето
16 ное 2020 10:16,
137
Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!
Снимка: Facebook

Ученичка от разложкото село Горно Драглище сподели, че учителката й я бие и обижда, а клип в социалните мрежи показва как преподавателката посяга на момичето.

"Имаше шум и врява при вратата на класната стая. С няколко забележки се опитахме с дежурната колежка на коридора да я спрем. Отидох до тоалетна и чух, че започна да се тряска и да се вика. Конструкцията на вратата е дървена, има и стъкло. Можеше да стане страшно, ако се счупи вратата и децата да се наранят. Моята реакция бе такава, че да се предотврати нещо по-сериозно, което е в полза на децата", каза пред Нова тв Райка Калоянова - учител в ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище.

"На клипа се вижда, че момичето стои, а аз й разрошвам косата. Изобщо не е това, което се вижда от тази страна, че аз размахвам ръце и я бия", допълни тя.

"Моето момиче ми каза, че е ходило до тоалетна. Вратата отдавна е развалена. Затваря се сама от течението. Едната госпожа започва да й се кара и да я бие, а класната започва да й дърпа косата и да й казва най-различни обиди", контрира обаче майката на детето.

"Категорично се разграничавам от действията на колежката Калоянова. За нас на първо място стои здравето на децата. След писмените обяснения на Калоянова и Узунова и след разговор с родителя, ще съберем педагогическия съвет и ще вземем някакво решение", заяви Бойчо Пукнев - директор на ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
3
 
! Отговори
сс преди 3 години
даже и без да съм виновен съм ял шамари, по физическо като си болен трябваше да стойш на пейката докато другите играят физическо, значи ходиш болен на училище не те освобождават а само от физическо и се строяваме но аз сум без анцунг по дънки и идва учителя и само пляс един шамар що не съм по анцунг ми викам аз съм освободен днес от физическо защото съм болен за ухото и на пейката ей такива диващини бяха, оплачи се на арменския поп тогава че някой те е бил.....
56
3
 
22
 
! Отговори
Много правилно преди 3 години
е постъпила учителката,то със един шамар да да превъзпита, но шсе пак е нещо! Тези деца нямат респект от никой! Плюс това, къде са правилата в училище! Кой е снимал клипа и защо в училище им са включени телефоните? От това може да се разбере, каква дисциплина има! 12-годишна неупрвляема! Изгонете учителката, пък ще видим кой ще отиде да преподава! Учителите и лекарите са недостаъчни в България, пазете ги и си възпитавайте отрочетата! Иначе все по-лошо ще става в БГ! Тъжно, но факт
55
1
 
3
 
! Отговори
Рекламен слогън :) преди 3 години
"Дистанционно това няма как да се случи!"А и родителите ще са нясно къде се мотят децата им по време на училище!
54
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега са се качили на главите на учителите.(буквално) с тази криво разбрана демократичност в образователната система. Не казвам, че трябва училището да е отдел "Макаренко", ама не може и такава лиготия от страна на учениците.Пътят към реда в училище е униформи, строги правила за прически, и никакви татуировки и маникюри и какво ли не . Стои дежурен учител на входа и казва, ти влизаш , ти не влизаш, както си беше по соца. Няма това онова.
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До по принцип Защо не харесвате написаното и слагате минуси, макар че останалите коментари са в същия тон, но все тая.
52
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно за да се стигне до тук, как ли се е държала ученичката с учителката? Защо никой не снима наглите и невъзпитани ученици?
51
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боя изгражда. Стига гевезелъци, що шамари изядохме през соц-а
50
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори да допуснем че учителката е превишила правата си то защо някой ще отива да посяга на друг човек ако той мирно и кротко си стои. Ми искам да ви попитам по принцип вие какво бихте направили на наглите и невъзпитани ученици които са преобладаващата група по принцип ви питам не всеки може да се въздържи а освен това трябва да се вземат яки мерки друг да не пострада Учениците трябва да се научат на уважение към възрастните и послушание към родители и учители.
49
1
 
7
 
! Отговори
сс преди 3 години
имаше грамофони вътре вградени в бюрото на учителя, се отваряше отгоре с две вратички и имаше шкаф с грамофонни плочи дето ни пускаха по музика. и ние що да не ги хвърляме през прозореца... че накрая и грамофона е после как няма да ядеш бой, главно ни биеха за това дето трошим неща нарочно, в кабинетите по физика по химия, що ли да не залеем полвината якета с амоняк или да излеем малко на учителя на стола и познай като седне какво става дупка на панталона му е кажи после как да шамарена фабрика
48
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази калпазанка от сега не слушаако иска да е сред обществото ще се научи на ред и дисциплинатрябва да се извини на учителката
47
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво да правят преподавателите с тия дивачета и зверчета. То си трябват и шамари. Едно време по соца директора направо си биеше шамари по коридорите на тия които трябва. Сега, ауууу, кой знае кво станало.
46
1
 
10
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
ами аз съм го виждал даже и по лоши неща съм виждал, учителите по физическо яко пребиваха шутове юмруци ама си го заслужаваха тез дето ядяха боя, веднъж го гони през целия двор после вътре в училището в стаята го заклещи с чина в ъгъла и го рита в главата. но като имаш в предвид че сме хвърляли чинове и столове от 2 етаж през прозорците смятай за какво ставаше дума....дали няма да ни бият после...
45
3
 
12
 
! Отговори
по принцип преди 3 години
И защо трябва да се вярва на ученичката. Вие да сте видели добре възпитани ученици с добро поведение аз не абсолютно невъзпитани са те. Не са научени да казват истината и са склонни на лъжи а също и обичат да се подиграват на своите учители, родители и дори на съучениците си. Това че някой заснел филм на телефончето си нищо не значи защото първо няма право на това и второ може да използва монтаж и шантаж по принцип снимането на хора без предупреждение не е редно да се прави.
44
1
 
6
 
! Отговори
Ученичката преди 3 години
Май е станала за женене.
43
1
 
18
 
! Отговори
Благодарение преди 3 години
На системата парите следват ученика и неистовите опити едно малцинство да бъде интегрирано на всяка цена на учителя е отнета всяка възможност да въведе дисциплина и ред. Ако нещата бяха нормални учителката просто трябва да изгони ученичката и после с родител при директора. Ако отново се държи така изключване и да ходи да копае на полето.
42
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ССБил съм ученик през това време никога не съм виждал такова нещо.
41
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учителката защо и без маска?
40
2
 
21
 
! Отговори
СС преди 3 години
едно време 88, 89 година като не слушаш другарката ти откърпва два три шамара единия е наопаки винаги, хваща те за ухото и при директора през това време званят на работата на бащати да дойде в училище. учителката казва на директора кво прайш и той ти откърпва два три идва бащати и той пред тях ти играе няколко шамара и си тръгвате към вкъщи по пътя те шляпа зад врата. вечерта казва на *** кво си прайл и пак изпушва и ядеш пак шамари. на другия ден си кротък като агънце, а сега са лиглювци..
39
3
 
20
 
! Отговори
хехе преди 3 години
Баща ми казваше едно:Учителя е винаги прав !!!!
38
6
 
2
 
! Отговори
Въй Въй Въй преди 3 години
***.йка ти е цензурирана дума. И после червените отр.епки вият по запдняцитр какви дж.ендари били. По големи дж.ендари от червените няма. Засегнати в мозъка деген.ерати със сърпове и чукове в главите.