Борисов: При добри резултати връщаме големите ученици в клас на 31 януари

Той бе на посещение в гимназия в Разлог
Обновена: 16 яну 2021 13:56 | 16 яну 2021 13:08, Валерия Белчевска
81

 Снимка: Пресслужба, Министерски съвет

"Ако продължат добрите резултати в следствие на прилаганите противоепидемични мерки срещу COVID-19 у нас, от 31 януари и по-големите ученици ще могат да възобновят присъственото обучение по схема. Това заяви премиерът Бойко Борисов който посети Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог. 

 
Заедно с премиера бе и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев. 
Още по темата
 
"Близо милиард вложихме в образователната инфраструктура и още 1,4 милиарда лева за двойното увеличение на учителските заплати в рамките на мандата", заяви министър-председателят.
 
Борисов изтъкна, че с осигурените средства от правителството са санирани стотици училища, обновени са физкултурни салони, зали, модернизирани са компютърни кабинети в цялата страна с цел получаване на модерно европейско образование от българските деца. 
 
По време на посещението си в Професионална гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог министър-председателят Борисов разгледа напълно обновените със средства от оперативната програма "Региони в растеж" кабинети. Училището разполага с обзаведени модерни компютърни кабинети, а от миналата година функционира и кабинет с 3D принтер.
 
Управата на училището показа на премиера закупените за обучението и практиката на учениците машини в гимназията. Сред тях е модерен симулатор за първи гимназиален етап от 8 и 9 клас, докато учениците започнат истинската практическа подготовка. От основаването си през 1963 г. до днес училището подготвя кадри изцяло за задоволяване на нуждите на пазара в сферата на селското стопанство. 
 
По-късно днес министър-председателят Бойко Борисов посети основното училище "Св. Климент Охридски" в Добринище, което е получило финансиране за близо 300 000 лв. за ремонт на двора, сградата и нова спортна площадка. В училището учат 138 ученици. Премиерът разгледа и църквата в града, която е в процес на цялостен ремонт и реставрация.

81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
1
 
! Отговори
до 72 преди 1 месец
Хванал се е (51-ви) за заплатата на Радев защото само той нищо не прави в тази държава. А и може би заради коменетарите преди това като 49-ти коментар и другите за "чекмеджето". Връзката е "чекмеджето". Защото това прословуто чекмедже е компромат измислен от Радевистите. Те го накиснаха и за други неща Борисов. Но главното се върти около спалнята и чекмеджето.Освен това 45-ви писал за разходите на ББ. От там е аналогията.А за субситидиите - нека няма субсидии! Те големите имат спонсори от Дубай.
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
51-ви, а на оня поплювко преди Радев, колко плащаме на месец, а на любимеца ти с джипката и вертолетите, колко. Какво си се хванал за Радев, а другите не виждаш. Колко субсидия плащаме на партиите и защо, да си вземат членски внос от такива като теб. За чекмеджето защо не напишеш? Мишок църкащ.
67
1
 
1
 
! Отговори
чудесно преди 1 месец
Ще ходят и в неделя на училище. Ще наваксвам.
66
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И магаре да беше вече щеше да е разбрало, че имено от там дойде пика есента.
------

Не е имало никакъв пик есента.
Само по телевизията имаше пик.
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако не избиете тази *** пасмина, те ще избият децата ни.
Умишлено не споменавам имена, както искате го разбирайте.

А ако преизберете този из род, тогава вече и Господ няма да може да ви помогне.
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този нарежда на нощ кага да жевеят хората и кога да умират тиква
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При добри резултати на изборите те връщаме в Банки.
62
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И магаре да беше вече щеше да е разбрало, че имено от там дойде пика есента.
Тоя пак същото ще прави. Над 8000 починали за няколко месеца не му ли стигнаха.
61
0
 
17
 
! Отговори
Пинокио преди 1 месец
Да не си се лекувал с морски бриз - откъде добри резултати? Не ти ли казаха, че английският щам вече е тук и атакува предимно децата? Виж какво става по света.
60
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тука много трол в тоя сайт. Лъжат много в коментарите. Представят се за някакви, каквито не са. Това е кампания на ОФ "Всички срещу ГЕРБ".
Не вярвам на нищо написано в това поле. Трол фабриките станаха повече от заводите в България. Всеки иска лесно да печели. Не им се работи. Киснат на дивана и пишат против всеки нормален човек. България я чакат тежки дни с такава у-та-й-ка.
59
6
 
6
 
! Отговори
до 56 преди 1 месец
Нарочно някой от Радевистите го прави. Искат да уронват авторитета на учителите в българия.
58
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само на мен ли ми се струва,че идеята е да довършим започнатото със "сухите съчки".
План А. Забавяне на ваксинирането на тази част от населението
План В. Пускане на големите ученици
План С. Присъствени избори.
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 53
Като чета,това което си написал и как си го написал,стигам до извода,че си в периферията но сферата на образованието-хигиенист,обслужваща дейност или портиер!
56
1
 
12
 
! Отговори
Васил преди 1 месец
Мутрата от Банкя - в затвора !
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 53
Едва ли си учител. Какво е това "благодарско"?Звучи много елементарно и разговорно, типично за някой ...общак. А за "сверата" да не говорим.
54
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аха! Значи да разбираме - и при добри и при лоши резултати, учениците ще бъдат държсни НАСИЛСТВЕНО в къщи?
53
3
 
14
 
! Отговори
Гавраил преди 1 месец
До Анонимен
Жалко за образованието, когато учителите пишат с правописни грешки !
52
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От 32г.съм в сверата на образованието.Никое друго правителство не е давало повече пари от правителството сега. В момента имаме кабинети с интерактивни дисплеи. Нови подове и ново обзавеждане на кабинетите.Децата получават всичко необходимо като ресурси от методистите и до преди няколко години ние учителите бяхме с най-ниските заплати в България.Мога да ви дам точна справка по години колко е била заплатата. Правителството на Борисов реално се погрижи за учителите и децата на България.Благодарско.
51
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 45
Ще те изберем тебе. За да направиш заплатите по 5$ като при Жан Виденов.
50
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заплатата на Радев е 180 00 лв на година (извинявам се за техническата неточност) На месец са 15 000лв. Надницата на ден за Радев е над 681 лв.Така, че нямате база данни за сравнение с харчене на пари от Борисов и Радев. Президента струва на месец освен онези 15 000 заплата и още толкова по 5 пъти за охрана и другите му рахатлъци.