Пламен Николов: България не е имала премиер като мен досега

Кандидат-премиерът на ИТН смята, че има подготовка и практически опит
Обновена: 30 юли 2021 21:33 | 30 юли 2021 21:20, Веселина Йорданова
880
Пламен Николов: България не е имала премиер като мен досега
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Страната не е имала премиер като мен досега. Това каза кандидатът за премиер на ИТН Пламен Николов в предаването "Панорама" на БНТ.

Николов поясни, че има предвид "амалгама" между образование и бизнес, теоретична подготовка и практически опит.

Още по темата
Преди две седмици имах разговор с г-н Слави Трифонов и на него стана ясно, че това е добър вариант за ИТН, че между нас има изградено доверие, ние вече се познаваме над 3 години, обясни той за номинацията си.

Всичко останало беше в сферата на предположенията, коментира Николов имената, които се завъртяха в медийното пространство за кандидат за премиер от ИТН.

Според него е и предимство, и недостатък, че не е познат в публичното пространство.

Имам над 15 г. корпоративен опит, работил съм в много и различни браншове, всичко е ставало по правилата, каза Николов, попитан има ли от какво да се притеснява в миналото си. Според него досега управленците са страдали от липса на теоретична подготовка.

Аз съм човек с биография, зад мен стоят много успешни мултинационални проекти, смятам да прелея този опит в политиката, посочи той.

Николов не коментира персонални участия в бъдещото правителство. По думите му основното за ИТН е да има правителство и от партията ще направят необходимото за това.

Той уточни, че решенията няма да се вземат еднолично от него, а след широко обсъждане в партията, защото 12 г. вече сме имали от другия опит.

За управлението на евентуална нова вълна на ковид кризата, Николов каза, че ще се опитат да обособят ковид болници.

На въпрос за отношенията с РСМ, той заяви: "Със сигурност няма да е линия на конфронтация!".

Основното, което ми се иска, е да направя България просветена страна, заяви кандидатът за премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


880
Още по темата: Пламен НиколовИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
706
1
 
22
 
! Отговори
Протестиращ преди 2 години
От пожарникар та на продавач на плажни принадлежности ! Браво на Славчо
705
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искаме доказателства за всички хвалби като на ганска сватба на кастинга. Доказателства. Не искаме лъжи и фантасмагории. Истината. Лъжливи овчарчета бол. И пенкилери специалист по всичко тоже.
704
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кукловодите да се взимат в ръце, щото сме в ерата на Водолея - ако нещо не е редно, няма да стане и участниците ще понесат жестоко наказание. Времето на експериментите свърши. Дойде времето на истината, работата и възмездието.
703
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като знае чужд език, какво? Той живее и работи в България. А тук чужд език не му трябва, освен ако не работи като преводач. И аз знам чужд език, писмен и говорим испански. Що не ме избрахте мен? Ако отида в чужда държава и не знам езика - ще отида с преводач (ако съм служебно лице), ако го знам и то на добро ниво - ми ще им говоря на техния език, все пак аз отива в тяхната държава. Така че - тези които идват тук - ако не знаят български, да идват с преводачи. Чужд език знаел той, ти да видиш..
702
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато хората са напълно покварени и съвършено несправедливи, те са и напълно безсилни за работа.Платон, Държавата
701
0
 
11
 
! Отговори
kory преди 2 години
Да,България със сигурност ще дочака и ще има добър премиер,вероятно и по-добър оттебе!ИТН твърдо се очертават,като и така нататък!До месец два ще следва продължението-ПРЕДАИ НАТАТЪК!Самозванци!!!
700
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-голям нарцис от този не можахте ли да намерите? То и Бойко много обича да се хвали, ама и този не му отстъпва. Пълен балон е. На каква основа се хвали, като са го назначили меринджей, без да е работил или учил нищо в сферата, в която оперира компанията. Това е само признак за връзкарство, а не за лични качества.
699
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По му приляга Като в две капки да се прави на Лили Иванова, Паша Христова, Юрданка Христова, Мадона, Бионсето, Антилопа, Газела, Шнорхела и Панела.
698
0
 
5
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
До Анонимен 749 Николов е само предложен за премиер и трябва в рамките на една седмица да представи проекта си за кабинет на Радев.После този кабинет се гласува в парламента.До тогава продължава да работи служебното правителство(може би още около 2 седмици).
697
0
 
14
 
! Отговори
Хюстън, преди 2 години
Един милион за мен,..един милион за теб,..това му трябва на човекаааа .
696
0
 
15
 
! Отговори
Я па Я преди 2 години
Горнооряховски судоук със специална подготовка философствайки продава шноржелии командва 16 човека ....собствен бизнес на Илиянци барем да имаше....
695
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Струва ми се, че е много вероятно да няма правителство с този премиер. А още по-неприятно за Сл.Тр., Тошо Аф. и Станев би било този кабинет да бъде избран и при първия по-сериозен проблем - вот на недоверие.
694
1
 
11
 
! Отговори
Шмайзер преди 2 години
Веднага ми стана "любимец".
693
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Замириса на чужда служба, като гледам и какви хора се хвърлиха на амбразурата, още повече се затвърждава това мнение!
692
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търговеца на шнорхели рекламира стоката си на битака:- Чисто нов шнорхел, само веднъж е пускан!- От кой етаж? - пита клиента.
691
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да , не е имала, Петър Илиев беше по-симапатичен на хората, теб не знам кой те сложи изненадващо в последния момент и засега не си одобряван, освен ако докажеш обратното и че работиш за България и хората в нея!
690
0
 
12
 
! Отговори
Хюстън, преди 2 години
Ще те видиме и теб ,Пламенчо !....Иначе си малко фукльо !.....От това,най ме е страх !
689
0
 
16
 
! Отговори
Патока преди 2 години
На балканский полуостров няма втор кат' мен.И женички,и момички,влюбени са в мене всички-аз съм чалга Премиер...
688
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И стига с тея езици бе хора, език кат знае, серо олио. Путин, Меркел, Ергдоган, Ким Чен УН, Японица, Китаеца, Бат Бойко - Всички са с преводачи!!! Езици вие, учете за да си намерите работа :( ( за съжаление)
687
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента се прави експеримент с държавата, на гърба на всички. Ако не стане, голям прас, българина му плаща цената не те