Данъчните станаха прозрачни

Стъклените прегради на гишетата за обслужване на клиентите в НАП са демонтирани; мярката е взета заради политиката на откритост и прозрачност на агенцията
22 яну 2008 10:55,
6
Данъчните станаха прозрачни
Снимка: Булфото

До края на април офисите на Националната агенция за приходите /НАП/ ще работят с клиенти непрекъснато във времето от 9.00 до 17.30 ч. всеки делничен ден.

Служителите ще работят без прекъсване за обедни почивки, а в дните, в които
изтичат крайните срокове за деклариране и плащане на задължения, работното време може да бъде удължено и след 17.30 ч., съобщиха от агенцията.

Стъклените прегради на гишетата за обслужване на клиенти в териториалните дирекции на НАП в цялата страна вече са демонтирани.

Мярката е предприета в съответствие с политиката на откритост и прозрачност на приходната агенция в контакта й с нейните клиенти.

Във всички офиси на НАП са доставени необходимите количества данъчни декларации и формуляри.

По време на тазгодишната данъчно-осигурителна кампания във всяка дирекция на НАП ще бъде осигурена и експертна помощ на клиентите при избора им кои приложения от годишната декларация за облагане на доходите да попълнят и подадат.

Всички данъчни декларации в готов за попълване формат са публикувани и в интернет страницата на НАП - www.nap.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
stefan преди 16 години
не схващам от статията...демонтирани, което означава махнати/разглобени, ли са тези стъкла или монтирани (поставени/ сложени)
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Със стари к.... нов бардак не става!
3
0
 
0
 
! Отговори
ощетен преди 16 години
Каква беднотия,дерат ни като сомове ама и ние мълчим.Колата през лошият комунизъм ми струваше 7.50лв.год.като такси прегледи налози,а сега е над 230лв/като се има в предвид,че е пт най ниският клас с най малко налози/.Като сложиш данък смет,който също е пораснал неимоверно,и другите глупости които постоянно мислят.По добре направо да им превеждаме заплатите.
2
0
 
0
 
! Отговори
JT преди 16 години
да разкарат тея смешни посткомунистически прегради. То няма такава идиотщина - всеки път като искаш да кажеш нещо на съответната служителка трябва да си завреш главата в малката дупка долу (вид покклон :)) Дано ги разкарат и от всички други служби, че сме за смях. И моя фаворит: КАТ, последната инстанция останала изцяло толкова скапана, колкото си беше.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ГОЛЯМА БЕДНОТИЯ !ТОВА ОФИСИ ЛИ МУ ВИКАТЕНА- НА- НА!