Турски учебници искат в Кърджали

Кметът Хасан Азис иска нови учебници на майчин език; иначе се затруднявала интеграцията на малцинствата
22 фев 2008 11:21,
598
Турски учебници искат в Кърджали
Снимка: Булфото

Кметът на Кърджали Хасан Азис е поискал нови учебници по турски език от министъра на образованието Даниел Вълчев, съобщава Дарик радио.

В докладна той посочва, че проблемът с учебниците и учебните помагала по майчин турски език затруднява качественото образование, равноправната интеграция и развиването на културната индентичност на децата и учениците.

Кметът иска да се открие процедура по написването на учебници и помагала по майчин турски език.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
498
0
 
0
 
! Отговори
хако преди 16 години
Влезте в сайта "Extreme Fuse Videos" да видите как мюсолмани режат зелките на ...мюсолмани - занимателно е!
497
0
 
0
 
! Отговори
Смеещият се преди 16 години
помагачи - сиреч мулета ха ха ха.
496
0
 
0
 
! Отговори
Аз казах преди 16 години
Турче ли е още шом се роди за левия крак и в стената!
495
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Tuka mai lo6ite dumi4ki ne izlizat, a?
494
0
 
0
 
! Отговори
Някой си преди 16 години
никой не отговаря на предизвикателството на 489. занимавате се с глупости, но си мълчите.Ясно.Предателите *** изоставиха своята Родина и си останаха пред компютъра.Аха.Ами продължавайте да млатите. аз не виждам къде и как, освен *** терор над кавурите, но как да е.Аз съм против автономия на Кърджали. Не съм съгласен. Не искам моята родина да се разцепва, анексират територии или разединени общности. Нежелая това и няма да го позволя. Искам не само кърджали, Родопите или Лудогорието, а целокупна България да влезе под политико-икономическия протекционизъм на Новата Османска империя.
493
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
много обичахме да млатим турци и помаци.Карахме ги да декламират "Аз съм българче" и ако не го знаеха имаше тупа лупа.Или влизахме по квартирите им раздавахме им юмруците а на гаджетата им показвахме как се върши оная работа по български.Нищо чудно Мартинчо,фесчето и някои други от този форум да са наизустявали заради мене "Аз съм българче"!
492
0
 
0
 
! Отговори
bbob преди 16 години
Приятелю, Кърджали щеше да е българското Косово ако бяхме изклали 200 000 от вас, а поне засега нямаме такова намерение.
491
0
 
0
 
! Отговори
Хасан Нейзмедов преди 16 години
КЪРДЖАЛИ - БЪЛГАРСКОТО КОСОВО
490
0
 
0
 
! Отговори
lazo преди 16 години
Те са най смешния народ на планетата.Помаци произлиза от помагачи.Пускали са се на турците.И като налузят тия вълнени жорапе до колене посред лято смехория.
489
0
 
0
 
! Отговори
Всички кавури с Фес преди 16 години
Предложение до всички бългорски патриоти и родолюбци!На българска територия има няколко хилядна американска войска. един вид окупаторски батальон. как може да позволявате чужд ботуш да тъпче тази свещенна земя. земя на светци, ханове, царе и боляри. земя на възрожденци, комунисти и демократи. българи, покажете се и ги изгонете! вие сте голяма работа, никой не може да ви съперничи. Не вярвайте, че са дошли да ви пазят. Не не е вярно, та нима имате нужда от охрана. Та нали светът се надява на вашата велика военна мощ и вие пазите европа, америка, света от набезите на злосторниците. не позволявайте американско знаеме да се вее на мястото "Свобода или смърт". Те ви отнеха свободата, те ви окопираха, те ви поробиха. моля ви покажете се достойни българи и ги пропъдете. Оставете турците, помаците, *** да си пишат по форумите. Вие не сте като тях празнословци и ще застанете зад патриотичните си изблици. те нямат какво да губят, но вие имате - майка България. /просълзих се/хайде да ви видя.потомци на Крали Марко, Хаджи Димитър, Делю Хайдутин. Моля ви, чуйте моя призив.Ако ли не, ако се уплашите, ако се окажете предатели и оставите американците да ни владеят, тогава замълчете и носете срамното петно -названието Предателя ***.Каквото казах, казах!
488
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
като зайци фесовете да това го знам от опит.Но че и в оная работа се представят като зайците...е щом го казва жената така трябва да е!
487
0
 
0
 
! Отговори
lazo преди 16 години
Ама как ги разобличи тая мадама от ком.483 ***.Ха ха ха - бати резила!
486
0
 
0
 
! Отговори
fesa преди 16 години
az ne sam jenen be curvul hahahahahahahah
485
1
 
0
 
! Отговори
krasiva BALGARKA преди 16 години
AZ re6ih da opitam s turcite predi 6 god.za6toto kolejkite mnogo gi hvaleha,i ottogava samo na tyah puskam,bulgarite samo se naduvat 4e sa po po nay,no za jalost sa krugli nuli.Mislya da priema i ISLUYAMA i da se otkaja i ot BG grajdansyvoto.
484
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
Пратих женка ти към вас бате - готова е.
483
0
 
0
 
! Отговори
туркиня преди 16 години
Не се пънете толкова защото сте гола вода и кал в ушите в оная работа.Като зайците сте.Затова търсим българите.Те не говорят ами действат.
482
0
 
0
 
! Отговори
fesa преди 16 години
sorry,az may sum propusnal da te uvedomya 4e te prekrustih na Martun4o,ne govorim za Martin ili kakto kazva6.........
481
0
 
0
 
! Отговори
fes4eto преди 16 години
deka si bre Zap4atko,da ne mlyaska6 nekoy huuuuuuuuuuuuuuy
480
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
Извинявам се но аз наистина не знаех че Марто - Аления фес е девствен от тебе го научавам.
479
0
 
0
 
! Отговори
reznacite преди 16 години
za vsi4ki bulgarki bezplatno 4ukane na 3.03.2008g.pred pametnika na osvoboditelite.za zapisvaniya(za6toto 6te ima golema talpa)02/653-347