Белнейска: Не знам дали има смисъл от ексхумация

Днес извършиха ексхумация на двете момичета
28 май 2008 14:08,
37
Белнейска: Не знам дали има смисъл от ексхумация
Снимка: standartnews

Не знам дали има смисъл от ексхумация на дъщерите ми. Съгласих се на тази мъчителна операция, само защото все още вярвам, че убийството ще бъде разкрито.

Това каза майката на убитите преди повече от пет години сестри Фани Белнейска.

Жената допълни, че категорично отказва да присъства на ексхумацията. За мен това е голям психически шок, заяви тя.

Приключи е ексхумацията на сестрите Белнейски в Пазарджик, която е по разпореждане на Окръжна прокуратура в Пазарджик, съобщи окръжният прокурор Иван Даскалов.

Даскалов не пожела да посочи кое точно е наложило ексхумацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
кво ще правят не знам, но тези *** които са извършили това, трябва да бъдат нанизани на колове така, че заострената им страна влизайки през *** им, да излиза през устите им и да бъдат въртяни много бавно на слаб огън, като преди това профилактично са натъпкани с големи дози кофеин, или някакъв силен медикамент който да не им дава да изпадат в несвяст...до смъртта!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В Пазарджик стават и други интересни работи, за които в скоро време ще се чуе. Наркотици, проституция, незаконна търговия със злато, ДДС-измами и каквото още се сетите, но...по-натам.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Сестрите Росица и Христина Белнейски са били свидетелки на катастрофата в с. Главиница, при която зам.-министърът на транспорта Георги Петърнейчев уби пенсионер от Пазарджик, писа пък преди време вестник "Атака. Според вестника имало и свидетел, който пожелал анонимност, защото се страхувал за живота си. Опитни криминалисти са категорични, че полицаите и разследващите са допуснали поредица от груби грешки още при първите часове след откриването на телата. МВР започва да работи по случая 4 дни и една нощ след смъртта на момичетата. Екип на научния институт по криминалистика и криминология към МВР пръв успя да изолира 2 ДНК профила на мъже, но те не са пълни. Установен е бил и трети профил, но той единствено породи съмнения за нов участник в трагедията. От ФБР, а от началото на март и британски криминалисти върнаха материалите по случая Белнейски със заключението, че биологичният профил на убийците не може да бъде подобрен. Убиецът на двете сестри от Пазарджик Христина и Росица Белнейски е един и е българин, установи тогава разследването. Той е имал съучастник негов близък приятел или роднина.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ами хората в Пазарджик трябваше да блокират МВР-то и съда, и да не ги пускат докато не си свършат работата. Щото работата им не е да взимат рушвети и да рекетират и дилари.
12
0
 
0
 
! Отговори
njj преди 16 години
gfhhh
11
0
 
0
 
! Отговори
отвратена преди 16 години
ДВЕ ГОДИНИ НЕ МОЖАХА ДА ОТКРИЯТ / ИЛИ ДА ГО КАЖАТ / УБИЕЦА , А СЕГА РОВЯТ ПАК В ДУШИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ. КОЙ ЗНАЕ МОЖЕ ПЪК ДА СА ЗАБРАВИЛИ НЕЩО УЛИЧАВАЩО И СЕГА ДА ГО ПРЕМАХНАТ !!! БЕЗОБРАЗНИ *** В ЦЪРВУЛАНДИЯ !!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ама съвсем не гледате какво пишете - как преди повече от 5 години, чак си помислих че не съм в час, кога мина това време бре ... Е нема що, не знаех че от 2006 до 2008 са повече от 5 години, хорската простотия няма край ...
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Нищо, за сметка на това днес са оправдали кредитната милионерка укриваща се в най-южната част на Африка, а преди няколко седмици оправдаха за пореден път Максим Стависки. Замислете се, не е ли по-добре в тази държава да не знаеш кой ти е е**л майката, разгонил финансите на фамилията или пък ти е затрил децата. Така оставаш с впечатление за по-малко несправедливост. Казваш си "Не са го хванали още, *** като го гепят...". И така - живееш в паралелен на действителния свят.
8
0
 
0
 
! Отговори
Denis преди 16 години
Аз уча молекулярна биология в Пловдив и трябва да ви кажа че със всички тънкости в нашите лаборатории правим един ДНК тест за 10 часа максимум.Най ми стана криво дето лъжат народа.Три месеца "правеха" този ДНК тест с незнам си кви техники от чужбина дето същите ги имаме и в пловдив и накрая за да спасят кожата на някой наяден политик потулиха всичко с извинението че "изгубили пробите" или квото беше там от този сорт.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Сега чакаме Иман Костов пак да убие детето на таксиметров шофьор, щото е ден на таксиджийски протести. Чакаме пак иван Костов да убие вече две деца под руините на Алабин. И т.н. Запомнете, в тази ш****а държава може гореописаното нещастие да се случи на всеки малоумняк гласувал за сегашните управляващи. Те от глупаците гласували за тях не се интересуват много-много. Апропо, напълно споделямконстатацията за моралните и професионални качества на българските следователи. Но кажете ми!2 Как се става следовател в това МВР, сегашното!? При тия ш****и началници!? Как?
6
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
"Защо не са ги прегледали навреме телата..? Много неприятно наистина.."Защото в България няма следствие, ето заради това. Има едни чичковци, които работят и мислят по методи отпреди 30-40 години. Това не са следователи, това са някакви хора работещи на доизживяване. Аз съм се сблъсквал със "следователи" няколко пъти (за съжаление) и съм свидетел по какъв безотговорен и некомпетентен начин си вършат работата. Нито някой ги контролира, нито някой изисква някакви резултати, нито някой мисли за в бъдеще как ще бъдат нещата. Пълна трагедия.
5
0
 
0
 
! Отговори
Eve преди 16 години
Как така сестрите са убити преди повече от 5 години-вижте паметниците на момичетата бе,профани.Там пише 2006...
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Лудостта в тази уж държава започва да става катастрофална!
3
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Фейко още ли "кметува"? Докъде стигна "разследването" на пътния инцидент?
2
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
Защо не са ги прегледали навреме телата..? Много неприятно наистина..
1
0
 
0
 
! Отговори
Възмутена! преди 16 години
Поредната гавра с паметта на момичетата, а че ще е безплодно на всички е ясно. Дано родителите намерят сили да оцелеят!