Ровят в Догановите чаршафи

"Антикорупция" погна лидера на ДПС, искат справки за бизнеса, доходите и имотите му
20 юни 2008 07:58,
70
Ровят в Догановите чаршафи
Снимка: БГНЕС

Парламентарната комисия за борба с корупцията е получила данни за собствеността на три имота, за които се твърди, че се управляват и притежават от лидера на ДПС Ахмед Доган.

Шефът на комисията Бойко Великов съобщи, че  са получени справките за собствениците на имота в Бояна и на два хотела в Рибарица и Росенец, Бургаско.

"Ще поискаме от Сметната палата да предостави декларации за имущественото състояние на въпросните собственици, за да може да се прецени доколко те съответстват на доходите им", допълни Великов.

Комисията ще реши за петте имота след като получи всички данни за собствеността им от общините и от Сметната палата.

По повод сигнала на ДСБ за проверка на законността на бизнеса на Ахмед Доган, комисията е решила да поиска информация от Сметната палата за декларираните от лидера на ДПС доходи и имущество, включително и притежаването на акции и дялове в търговски дружества.

След като тези данни бъдат получени депутатите ще решат дали да искат информация от Националната агенция за приходите за декларираните от Доган доходи, подлежащи като облагане на физическо лице или търговец от Агенцията по вписванията и търговския регистър за участието му в ръководството на фирми, както и от ДАНС за наличие на пране на пари.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
вместо да търси отнякъде информация за имущественно състояние.би трябвало имотите да се запечатат за ползване и тогава собственникът трябва да покаже документация.за да си предяви правата и то в определен срок.ако не го направи в този срок се отнема в полза на държавата.така правят нормалните управници.
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Намира се на пътя Берковица-Петрохан-София.Чак като започнаха да копаят багерите,селяните разбраха че е купил и минералния извор, и банята, и терени.За 3 месеца се направи цех за бутилиране, и сега минералната вода КОМ е негова.Селцето е курортно, в гъста букова гора.сега ще прави и хотел с минерални басейни.Фирма Лактис в областния град, бивш млекозавод , също е на ДПСКак пък само те се уреждат....и то все директно с държавата...Между другото,почти всички фирми за изкупуване на земя в северозапада,изкупуват за хора на ДПС за около 100 лева декар.
67
0
 
0
 
! Отговори
Summer преди 15 години
Заради този извънредно нагъл тип, на принципа "Заради наш Илия намрази и свети Илия" хората намразиха турските българи и даже държавата Турция. Няма ли кой да го прати там, където му е мястото? Не че политиците от българския етнос са по-малко крадливи и безсрамни, но този е на върха на пирамидата от най-безчовечни, хитри и алчни за все повече и повече власт и имущества "политици"
66
0
 
0
 
! Отговори
bulgarkata преди 15 години
Dogane-Dogane,zashto ne si izpra 4arshafite be fes ,sega ,kakvo vzexa da namirisvat i xa-niakoi im prudnal pod opashkata....kude e Allax da te spesiava....grum da te ydari,teb i vsi4kite kaduni okolo teb....AMIN
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
който гласува за доган и дпс да го вземат д.я.вол.и.те.
64
0
 
0
 
! Отговори
LEADERMAN преди 15 години
MI SPRETE DA GLASUVATE ZA NEGO
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
невинен е доган колкото майка му е девственна.и симеон е невинен и чаушев също.откъде се намериха тези толкова ненаситни алчни и толкова безочливи човешки изчадия да бъдат проклети за веки веков заедно с целите си родове до 100 коляно не могат да изкупят греховете им.доган и този заек симеон дано му влезе едно отсечено по негово нареждане дърво да му запуши най после от лакомото гърло чак до автъра да се покаже отдолу.но и тогава няма да има насищане ще искат нагор надолу нагоре надолу хейде това да им бъде бонус от всички нас.
62
0
 
0
 
! Отговори
до 55 преди 15 години
съветвам 55 да прочете условията за ползване от потребителите на днес.бг невс.бг бтв.бг и някои други където публикува всичките си работни послания.
61
0
 
0
 
! Отговори
кликни си по добре н преди 15 години
явно има доста *** които се хващат на въдиците ти и ти пълнят касичката.ако продължаваш да пишеш по всички форуми тези дзълги глупости ще те нямерят със сигурност.не си мисли че в нета си недосегаем.
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само на три имота ли ще правят разследвания.Публична тайна е, че Доган има мандра до с.Безден, има Маршрутни линий в София,и много други имоти, за които не знаеме.Е нали все пак ни управлява от осемнайсет години.Защо да няма?А ние Българските овце само си чешеме езиците и няма да е зле всеки един Българин да мине през аптеката и да си купи вазелин, защото както петстотин години са ни били, клали и е..ли, така сега ще си останем с последното.
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най-много някоя тубичка с вазелин да намерят между чаршафите,п.резервативи няма да намерят ,защото той ч.ука политиците ни финно, като обещава да ги пази...
58
0
 
0
 
! Отговори
доню донев преди 15 години
Доган е невинен
57
0
 
0
 
! Отговори
IL. преди 15 години
Ne razbrahte li, che na Kasmet Buzdugan ne mu ....? V Turcia ne bi postignal vsichko tova..! Ako ne znaete da pazite, kakvoto imate, ne se sardete kogato vi go vzemat.
56
0
 
0
 
! Отговори
tribaleo преди 15 години
kolkoto i tomov deto zakla svinqta kolkoto i onq pedofila ot ataka kolkoto i staviiski.....ta i purata vleznaha v zatvora.....
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Здравейте,Аз работя тази работа от 2 месеца и да си призная в началото не вярвах да се получи точно това, което полагам. През февруари 1999 година в САЩ стартира първата компания, която започна да плаща на Интернет потребителите за прекараното от тях време, за да им гледат рекламите. Регистрирайки се към тази компания получаваш уникално потребителско име и парола, след това иа монитора и по нея започват да текат реклами. През това време ти може въобще да не гледаш самите реклами, а да си вършиш друга работа с компютъра.. Важното е рекламите да вървят по лентата и индикаторът $ да свети в зелено. Регистрирах се на шега, защото нищо не можех да загубя, а исках и допълнителни доходи. Сега след 2 месеца получавам доста добри доходи за усилиятаКликни тук!!!http:// .cashfiesta.com/php/join.php?ref=ruslanskyЩе се зареди анкета, която трябва да попълните на латиница. Всички полета са задължителни. Бъдети внимателни при попълването на формата, тъй като именно с тези данни ще доидат Вашите чекове! Данните са примерни! Login: (изберете логин за вход в системата) 1234 Password: (парола) 5555 Verify Password: (повторете паролата) 5555 First, tell us where we can send your checks (на този адрес ще Ви пращат чековете) First name: (Вашето име) Last name: (Вашата фамилия) Street address: (адрес: улица, номер,......) City: (град) Zip/Postal code: (пощенски код) State: (Щат - оставете not selected) not selected Province: (регион) Country: (страна - изберете Bulgaria) Bulgaria E-mail address: (Вашия e-mail РАБОТЕЩ) Verify e-mail address: (повторете Вашия e-mail) Now, please tell us more about yourself Age: (вашата възраст) Education: ( образование) Gender: (пол, мъж или жена) male (мъж) female (жена) Annual household income: (годишен семеен доход, колкото по голям толкова по добре) $50,000-$69,999 Additional Information Please tell us why you use Internet: тук сте длъжни да посочите вашите интереси. Колкото повече толкова по добре - отметнете 12-15. What do you search for or buy online: (какво Вие търсите да купите) отметнете 10-14 позиции Earn cash by subscribing to receive email: (отметнете ако искате да печелите като получавате рекламни писма, препоръчваме да не го включвате) Payment Information Preferred check size: (минимална сума на чека) $50 Referral Information Referred by: номер, име на Вашия реферрал/във вашия случай ruslansky/ I have read and understand the Member Agreement (Съгласен съм с вашите условия - задължително го отметнете) отметка Натиснете Submit Registration Започваме работа 2. Отивате на графа Member - кликате там, пишете в кутийките името и паролата, с които сте се регистрирали, натискате Login и влизате във вашия Account. 3. Намирате графа Download - от там изтегляте една малка програмка, която колкото и лоша да е връзката Ви, в най-лошия случай се изтегля за 2-3 минути. 4. Когато включвате вашият компютър първата Ви работа ще е да стартир
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Zabatia, gleday da ne mi se ozabish skoro
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vreme be6e, maika im TURSKA!!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
tuka6en BG преди 15 години
A ti si izvunzemen li?Kato po4nat niakoi s pou4enijata i da govoriat na VIE tova VIE onova,vse edno ne sa se rodili tuka bias me hva6ta.A ti kade be6e be pile 6areno,ti ne si li roden tuka,ne nosi6 li otgovornost?Aide kaji tvoeto mnenie,spodeli tvoijata IASNA PROGRAMA stiga si si pravil vjatur na ustata.Kaji ne6to konkretno,da pou4ava6 i da se pravi6 na umen iavno go moje6.Stiga ve4e palja4ovci,deto vse sa predi drugite i samo te gi vijdat ne6tata.Kaji ne6to konkretno,do togava si ostava6 praznoglav dardorko.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Макар и да си с турско име, ти си много по-българин от много българи тук във форумите!Разделяй и владей-това е мотото на управляващите!Развявайки от време на време някое етническо плашило,или някоя показна стрелба, която не се знае дали и те сами не са си я организирали, и народа ще има зрелища поне за месец-два, докато те на спокойствие си пълнят кошничката....Ние сме виновни-че ги търпим още...
50
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
ко да прая тая вечер майна и сигурно ше излизам и ше хвана да ушамаря някво турче, ама ей така за нищо, просто да си напрая кефа.