Фризьорка и строител - собственици на Сарая на Доган

Арбен и Илвие държат луксозния "Каза домини" Рибарица, но само по документи
27 авг 2008 07:51,
72
Фризьорка и строител - собственици на Сарая на Доган
Снимка: casadomini.com

Луксът

37-годишният Арбен Ефремов Хавальов се води собственик на хотел "Каза домини" в Рибарица, за който се твърди, че е на лидера на ДПС Ахмед Доган.

Имотът в курортното селище се разследва от парламентарната комисия по корупция след сигнал, подаден от ДСБ.

Инвеститор на "Каза домини" (Къщата на боговете от ит. ез. - бeл. ред) е "Роял билдинг" ООД, което е  80% собственост на "Боила Студиос".

Едноличен собственик на "Боила студиос"  е сестрата на Хавальов – Илвие Ибраимова Имамова. Това показва проверка във фирмения регистър ДАКСИ.

Интересни подробности изплуват и около собствеността и собствениците на прочулия се около Ахмед Доган хотел в Рибарица.

Арбен Хавальов е родом от благоевградското село Албаница.

Там е роден и депутатът от ДПС и зам.-председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси Алиосман Имамов, пише БГНЕС.

Депутати от движението твърдят, че преди да навлезе в "бизнеса", Хавальов е бил строителен работник в съседна Гърция.

Недотам богата е била и настоящата съсобственичка на "Каза домини"- сестрата на Хавальов – Илвие.

Тя пък е работила като фризьорка в малък салон в София и притежава фирма за фризьорски и козметични услуги.

През 2005 г. Илвие е била регистрирана е като производител на тютюн в родното си село Абланица.

Така на практика се оказва, че собствениците петзвездния хотел "Каза домини" са бивш строител и бивша фризьорка.

Хотелът в елитното селище е една от скъпите инвестиции на Ахмед Доган, се твърди в сигнала на ДСБ до парламентарната комисия "Антимафия".

По признания на самия Хавальов, средната цена на леглата в хотела е между 4000 и 5000 евро, а комплектът спално бельо - 800 евро.

Всичко е марка "Версаче", а облицовките от злато стряскат дори най-сериозните почитатели на лукса.

Луксът

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Вие си оправете вашите и после ние нашите.. абе кавал тука е България.. въобще турци нямат място да са в управлението.. като не ти отърват Бг законите и традициите не живей тука бе.. аз като отида в Англия да не би там да има българи в управлението.. плъзнали 500 000 турци.. ми вие се пелтечите с по 8 деца бе ( с изключения,разбира се) .. Защо Доган върна имотите на царя.. а бе ? Той не се нагуши а ? Никъде по света не са виждали такова нещо.. тези имоти НИКОГА не са принадлежели на царското семейство.. просто са ги ползвали..
56
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
*** за сарая му !
55
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
номер 50,защо питаш откъде са тези пари?-нали ти казаха,от работа в строителството.нали преди малко писах,че и аз работих там 10 год.,но изплатих само 2-стайна панелка.сега ще заделям от строителната си пенсия(199)лева и мисля,като събера,да си купя и аз сарай...
54
0
 
2
 
! Отговори
Nat преди 15 години
Triabva da si unikalno prost za da izhar4i6 tolkova pari,makar i kradeni za takav bezumen KI4... Ako niama6 vkus i um,moze6 da si kupi6 s pari,no 4ak tolkova da si glupav dori i za tova da ne se seti6..... I am speechless.
53
0
 
2
 
! Отговори
cankov преди 15 години
ZA NEVIARNO DEKLARIRANI DOHODI DOGAN , I SLUGATA MU DA CAFNAT V ZATVORA , A SARAIAT KONFISKUVAN V POLZA NA DARJAVATA ! DA SE DADE ZA DOM ZA STARI HORA I INVALIDI !
52
0
 
2
 
! Отговори
red преди 15 години
Na dogan da mu naleiat kafe v anusa s funia. toj shte se izvarti i kage: Dej SHIKERA bia- nenasiten -- mangalll--
51
0
 
2
 
! Отговори
Бугарин проЗд преди 15 години
сараят е мой-ей,кой го открадна.А-бат Доган ли е?!сори ,джанъм,ще се погодим
50
0
 
2
 
! Отговори
ieee преди 15 години
nali e za tova tazi komisia, sega da gi proveriat ot kade sa imali tolokova pari, 4e da postroiat tova neshto ili da go kupiat....
49
0
 
2
 
! Отговори
кушлев преди 15 години
много ми е интересно, кви ги дялка Кушлев по цял ден ? освен да сключва договори със себе си ?
48
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Долу мръсния турчин !
47
0
 
2
 
! Отговори
Mi6o преди 15 години
Ба-ти кича е тоя супер скъп хотел, супер по-рно-графия предполагам че в него отсядат само тъ-пи и неграмотни турци и мутри които нямат грам вкус и отиват там само за да получат ана-лен секс или да спат с малолетни *** ! Абе типична изцепка на ДПС
46
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
tozi saray u nas li e? bravo na brata i sestrata - verni na dsb i dogan!!! vyarvam, che sa predpriemchivi i rabotlivi, ne kato uchenite v Balgaria!
45
0
 
2
 
! Отговори
anonim4o преди 15 години
Mi ton vseki krade ot darjavata ama mai mai samo Dogan4o znae kak se jivee. Vsichki mu zavijdat mai mai. Vse edno vie ako imahte sushtata vazmojnost ne bihte go napravili hah
44
0
 
2
 
! Отговори
бургазлия преди 15 години
Абе той си опекал работата,ама сега се размириса.Той да е само той с мед да го намажеш. С наближаване на изборите основните играчи ще вадят компромот след компромат.
43
0
 
2
 
! Отговори
gost преди 15 години
Искам да внеса едно уточнение: каза домини не е на италиански а на латински, моля журналистите да се информират правилно преди да пишат.
42
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
40, недей да си толкова уверен, че турците са против ДПС. Уж все са против, ама все Доган управлява. Те знаят, че и да са против, от пършивите червени ченгета хептен нищо няма да видят, затова предпочитат някоя троха във вид на субсидия за тУтУна, платена от всички нас, отколкото *** като Станишев да им се ***.А ДПС беше създадено именно от ***, за да не гласуват турците за СДС. И оттогава е така - червените казват "нямаме алтернатива, всички са маскари", а нашите простаци им вярват. Като изперкалият по-долу, дето сравнява Костоф и Стани шеф.
41
0
 
2
 
! Отговори
NYPD преди 15 години
Не е турчин -баща му е *** а той се пише мюслим!!!Да го духа дето краде парите на свойте хора и държавата!!!ДПС е като мафия ама катокажеш че не си от тях няма работа няма бизнес!!!УМИРАШ ПРАВ!!!
40
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
и аз съм работил тютюн, работил съм и в строителството, но за разлика от *** се сдобих само с дископатия. уверен съм, че младите от турците са против ДПС.
39
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
nqkoi trqbva da razkara tozi chovek ot vlastta....
38
0
 
2
 
! Отговори
suni преди 15 години
То,от малък,Доган4о са го у4или да краде ,за да прокопса в живота,не се у4удвам ,4е цялото му племе е такова.А юсув4о,надали мене твоя миризлив лидър ,ще ме сложи в малкия си джоб,за разлика от теб ,който те е с малката си пи..а ,вси4ки знаем ,4е е агент на КГБ,и на Американците,а на такива им се плаща за предателство ,а не ,4е пращат от акъл.Кефиш му се ,но ти самия дори незнаеш как ви се кефи той,обясни ми защо турското правителство не го признава и защо когато беше дошъл в Комутини /гърция/го освиркха и се прибра като ***.Къде е вели4ието му=ще ти кажа АЗ-в крадене и в лъжи.И не ми се прави на отворко.