Фризьорка и строител - собственици на Сарая на Доган

Арбен и Илвие държат луксозния "Каза домини" Рибарица, но само по документи
27 авг 2008 07:51,
72
Фризьорка и строител - собственици на Сарая на Доган
Снимка: casadomini.com

Луксът

37-годишният Арбен Ефремов Хавальов се води собственик на хотел "Каза домини" в Рибарица, за който се твърди, че е на лидера на ДПС Ахмед Доган.

Имотът в курортното селище се разследва от парламентарната комисия по корупция след сигнал, подаден от ДСБ.

Инвеститор на "Каза домини" (Къщата на боговете от ит. ез. - бeл. ред) е "Роял билдинг" ООД, което е  80% собственост на "Боила Студиос".

Едноличен собственик на "Боила студиос"  е сестрата на Хавальов – Илвие Ибраимова Имамова. Това показва проверка във фирмения регистър ДАКСИ.

Интересни подробности изплуват и около собствеността и собствениците на прочулия се около Ахмед Доган хотел в Рибарица.

Арбен Хавальов е родом от благоевградското село Албаница.

Там е роден и депутатът от ДПС и зам.-председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси Алиосман Имамов, пише БГНЕС.

Депутати от движението твърдят, че преди да навлезе в "бизнеса", Хавальов е бил строителен работник в съседна Гърция.

Недотам богата е била и настоящата съсобственичка на "Каза домини"- сестрата на Хавальов – Илвие.

Тя пък е работила като фризьорка в малък салон в София и притежава фирма за фризьорски и козметични услуги.

През 2005 г. Илвие е била регистрирана е като производител на тютюн в родното си село Абланица.

Така на практика се оказва, че собствениците петзвездния хотел "Каза домини" са бивш строител и бивша фризьорка.

Хотелът в елитното селище е една от скъпите инвестиции на Ахмед Доган, се твърди в сигнала на ДСБ до парламентарната комисия "Антимафия".

По признания на самия Хавальов, средната цена на леглата в хотела е между 4000 и 5000 евро, а комплектът спално бельо - 800 евро.

Всичко е марка "Версаче", а облицовките от злато стряскат дори най-сериозните почитатели на лукса.

Луксът

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Мдаа, ще мнооого за плащане. И то ще е съвсем скоро.
36
0
 
2
 
! Отговори
Трепане преди 15 години
То само това да беше с мед да го намажеш догана, ама като му видиш и яхтата и всичките му придворни слуги и вичките му имоти ....еее бай догане замирисва вече раб'тата...ама виновен е който му дава баницата... а пак гласувайте за него...
35
0
 
2
 
! Отговори
Грую преди 15 години
Костоф, Секскобурготски,Стани шеф, Първенов, П. коня- Стоянич демек, М.Радевич,М. Велчевич....все знайни и незнайни юнаци в новата история на България. Знаете ли каква е разликата..... в имената и партиите които предсавят. Всичко останало е еднакво.Ако някой може ще му бъда благодарен да ме обори. Хайде останете си със здраве.
34
0
 
2
 
! Отговори
69 преди 15 години
Колеги, спомнете си като гръмнаха общинския от Несебър, какви хотели и имоти имаше...Спомнете си имотите на Костов най наглия крадец в Бг.Автора на здравната и пенсионата реформа в Бг.Имотите на Царските брокери, самия цар, хотела на бате Бойко в Обзор....Имотите на други знайни и незнаини облажилисе от власта...Ееее Ахмед 1 голтак ли да остане..Та той ена светлини години напред от нас по манталитет и мислене ....Не се дракаите с него .....От 20 г. е в политиката...Благодарение на него Бг сега е цяла ,а не като Сърбия....Лидер на повече от 500 000 турци....както всички хора и той има добри и лоши страни....Но колеги, вие не виждате гредата във вашето око а треската в нащо.....Един облажил се турчин за сметка на хиляди облажили се булгарос...Къде е проблема ..Първо си осъдете васте шайки после ще накажем и наще ако трябва и три пъти по строго ...хаиде останете със здраве...
33
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Да бе, и моята фризьорка оня ден ми довери, че всъщност "Шератон" е нейн
32
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
След като тези жертви които се водят собственици не могат да докажат доходи и ....., следва конфискация. Хайде сега господата от Темида да си влязат в ролята, но май и те са в кюпа и не смеят.
31
0
 
2
 
! Отговори
ваш Ахмет преди 15 години
ето, вижте как с труд всичко се постига!на строежа, във фризьорския салон, на нивата с тютюн!но не и с писане на коментари в днес.бг
30
0
 
2
 
! Отговори
Галена преди 15 години
Аз не съм ти приятел,защото би ми било много неудобно ти да си мим приятел.Преди да обясняваш и пишеш глупости какъв шегаджия е доган,занимай се с манталитета на българина щото си много *** и не си го схванал,а той е,че мрази незаконно забогателите и наглите и най-много доганов,щото е олицетворение на наглост,алчност и предателство към родината му.Много имаш да работиш върху себе си ,момче,преди да пишеш във форума.Я на село с 8ми номер мотика по-ще ти отива пък ако искаш и в Анадола би ти било най-добре.Послушай ме ,там ти е мястото,неприятелю!
29
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Догане .. по-добра лъжа не можа ли да измислиш .. кофти е, но доган дърпа конците в нашата държава и докато не го разкара някой така ще е .. много е хитър
28
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Пламене, не сме ние рая, а вие! защото сте му верни като кучета на тоя доган, а той не ви дава нищичко, като е такъв радетел за българския народ, защо не прави нищо в защита и помощ на протестиращите животновъди, още повече че по-голямата част са имонно от вашия етнос! отовори си очите, ако ли не си вкарай малкото обряазано пишле там, където доган най-често го прави!
27
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
АКО ФризьоркаТА и строителЯ НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ ЗАКОНЕН ПРОИЗХОД НА ДОХОДИТЕ СИ. ТО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ КОНФИСКУВАТ ИМОТИТЕ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА, А ПОСЛЕ ПРОДАДЕНИ НА ПУБЛИЧЕН ТЪРГ.
26
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
аз работих 10 години в строителството,за софийско жителство и 2 стайна панелка.работех 8 часа държавно,а вечер и в събота и неделя на частно...и това с години. сега съм с дископатия и приплескани прешлени,та не мога да нося и шише с вода,ама пък имам голяма пенсия-199 лева. мисля да заделям от нея и да си купя един -два сарая...като колегата строител,де...
25
0
 
2
 
! Отговори
2+2 преди 15 години
оскотялото население твърдо подкрепя Русия, където такива случаи са най-естествени, а е твърдо против ЕС и САЩ, където подобно нещо би било скандал с бързи последствия. Казано с други думи - каквото търсиш, такова и ще намериш.
24
0
 
2
 
! Отговори
до юсуф...... преди 15 години
Юсуфффф.....покрит ....миришеее !!!
23
0
 
2
 
! Отговори
ssssssss преди 15 години
Да се създаде комисия, която да не е подчинена на политиците по никакъв начин и която да следи и да дава отчет как е прикблючила всяка проверка свързана с корупция. Ако ще и 10 години да тече разследването. Комисията да има собствен вестник, в който да изнася данни за всяко разследване и цяла Бългаария да знае как то протича, кой е виновен за забавяне, има ли прекратяване на процедури и т.н., за да няма възможност за забавяне и прекратяване на дела за корупция, поради изтичане на срок на давност.
22
0
 
2
 
! Отговори
чичо преди 15 години
"Имотът в курортното селище се разследва от парламентарната комисия по корупция след сигнал, подаден от ДСБ." Е, няма да е подаден от тройната коалиция, разбира се! Сега наясно ли сме вече, колко е важно да има опозиция? Поне за да им бърка далаверите....
21
0
 
2
 
! Отговори
Алтин Юмер преди 15 години
... Приятели, г-н Доган понякога обича да се шегува, нарочно пуска слухове, че това или онова е негово, с цел да дразни завистниците. Г-н Доган знае, че манталитета на хората в България е такъв, че те гледат подигравателно, ако си гол като пушка, и затова г-н Доган не възразява рязко срещу тези слухове, просто за да има тежест пред електората. Спрете да се занимавате с г-н Доган, а кажете за банката на Бойковата жена, за милиардите на Костов и Софиянски, за имотите на неблагодарния цар, които г-н Доган му върна, но в момента мисли дали да не му ги отнеме...
20
0
 
2
 
! Отговори
Берковчанин преди 15 години
Пиете ли я? А?Доганова е! Прави ли ви впечатление, че цяла София "заля"?!
19
0
 
2
 
! Отговори
до 12 преди 15 години
Вместо да се гордееш и кефиш от факта, че доган може да си купи имоти по света, замисли се защо ти не можеш...и ако вашият кумир е толкова добър и кадърен, нека даде възможност на всички да направят като него!? Не усещате ли, че ви работи по най-долен и гаден начин?
18
0
 
2
 
! Отговори
някой си преди 15 години
евалла на ФЕСА!!!