МВР натика 80 полицаи в хотел "Мизерия"

Охранителите на родния Давос ползват 2 тоалетни и спукан бойлер в Горна баня
23 апр 2009 08:57,
56
МВР натика 80 полицаи в хотел "Мизерия"
Снимка: БГНЕС

Стотици полицаи, командировани да охраняват Енергийния форум в София, са настанени при нечовешки условия в Горна баня.

"Условията там са под всякаква критика и са повече от мизерни. Не могат да се вместят в контекста на значението добри условия, съобщиха от новоучредения синдикат на служителите в МВР.

Полицаи от Русе, Силистра, Ловеч и Смолян са стояли вчера на дъжда при температура 3 градуса.

Те отказали да влязат в помещенията, които им са предоставени, посочват от синдиката.

Служителите на МВР са настанени по 80 души на етаж в стаи за по 10 души.

В сградата има 2 тоалетни с неработещи казанчета и баня с пукнат бойлер.

Главният секретар на МВР Павлин Димитров е поел ангажимент да реши проблема.

В очакване на някакво решение служителите отказват да влязат в помещенията и стоят на плаца.

Имало е опит да бъдат принудени да го направят под заплаха, че ще бъдат наказани за неизпълнение на заповед.

На полицаите са отпуснати пари за нощувки в размер на 40 лева, но те нямат право да ги ползват реално.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
mikov li si kav si...pogriji se za stadoto si ot laineni ovce...
14
0
 
17
 
! Отговори
в.б преди 15 години
Хак им е нека се сетят как биха зърнопроизводителите ,млекопроизводителите,тютюнопроизводителите и ......сега и тях трябва да нареди г-н Михов да понабият а не да ги заплашват с наказание.....
13
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
България е мизерна !
12
0
 
17
 
! Отговори
Maya преди 15 години
Не знам ти в кой център си, аз работя на Витошка и Патриарха. Минах пеша пътя от Университета до Витошка и мога да ти гарантирам, че по целият път имаше страшно задръстване и колите не мърдаха напред с повече от 2 метра за 5 минути. А в задръстването имаше поне 3 линейки с надути сирени, които не можеха да се измъкнат. Абе ад! Който продължава и сега...гледам през прозореца.
11
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Министър Миков е въздух под налягане.Кръгла нула.
10
0
 
17
 
! Отговори
Калина преди 15 години
Абе, Майче! К'ви линейки те гонят? Няма такова нещо. Аз съм в центъра на София. Всичко е като един обикновен делничен ден.Лелее! Ама само простотии пишете! И не разбирам пред кого се правите на интересни???
9
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Боже, колко си *** и злобен...Не е за вярване!
8
0
 
17
 
! Отговори
мими преди 15 години
2 тоалетни с неработещи казанчета и баня с пукнат бойлер? в кой век живеят тия хора бе? защо министъра на отбраната и всичките *** покрай него не отидат да спят там? нямам думи...
7
0
 
17
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Съсипаха цялата държава после полицаите били настанени в мизерна сграда нз кога ще се вдигнат да изесат народното събрание като 97
6
0
 
17
 
! Отговори
6 звезди само в Араб преди 15 години
Може и това да е причината, но не ми се вярва. Нашите управници са свикнали на къде къде по-големи далавери. От 80 човека, колко да е голяма комисионната??? Няма пари, защото секретаря и генералите трябва да имат нови бронирани и блиндирани БМВ-та, Мерцедеси, да са им хубави кабинетите и да харчат представителни, като ходят на запой при колегите им от Руските служби. Днес като идвах на работа осъзнах, че терористите още не са открили рая на земята - България. по Цариградско имаше 200 ченгета и нито едно от тях нямаше станция. Седят и зяпат колите и Борисовата градина. И ако стане нещо те как ще разберат??? Ще им изпратят гълъби ли? Смешна държава. Дълго време се ядосвах на полицайчетата, ама като се замисля - те какво са виновни? Просто се адаптират към системата. Че има коромпирани - ИМА. Ама, че и заплатите са им смешни - СМЕШНИ СА.И цялата тази глупост - подобни сбирки на лобисти да се правят в центъра на София през работна седмица е пълна простотия. по белия свят се събират по курорти и хотели извън градовете и далеч от населените места и нямат проблеми с трафика и недоволни хора. Ама ние нали сме страшно гостоприемни - дай да затворим София за една седмица, да така или иначе скапаната ни икономика и транспорт, за да може те да се радват на гледката към Витоша от последния етаж на НДК. Амо то хората са го казали - Простотията неходи по гората, ходи по хората. Айде и със здраве на всички - днес предлагам да не си тръгваме от работа - няма смисъл. Аха да си стигна до нас и трябва отново да тръгвам отбратно. Че не се знае, може да мине едно БМВ, което много бърза и да затворят 5-6 булеварда!!! А простолюдието може да закъснее за работа, да вземе детето от градина или училище, да изпусне важна среща с клиент или час при лекаря - ама така, много малко места за депутати в тази страна бе!
5
0
 
17
 
! Отговори
Maya преди 15 години
Така ли не разбрахте, че София не е град, който може да понесе такова събитие! Цяла София е блокирана, линейки пищят и не могат да минат и два метра, а хората сигурно умират вътре! Хиляди софиянци ще закъснеят за работа, нерви, стрес! И за какво? Да се покажем какъв виден европейски град сме и кви форуми можем да правим! Да ви се не знае и чудото!
4
0
 
17
 
! Отговори
Kостов преди 15 години
Е какво толкова ? Стояли на студено - те да не са канцеларски чиновници ? И спяли в казарма. Ами, нали затова заплатата на едно ченге с начално образование е колкото на даскал с 30 години стаж !
3
0
 
17
 
! Отговори
nn преди 15 години
как полицаите ще ползуват парите си за нощувки ?Ако това стане , в този мизерен хотел няма да влезе никой !В такъв случай ако намериш група от 80 човека за настаняване за 3 нощувки , каква ли е комисионната и се пита кой ли я е получил ?
2
0
 
17
 
! Отговори
Комисарят обвинява преди 15 години
Kojto stawa owca, walcite go izqvdat.Da xodiat na protest.
1
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
в хилтън сигурно нема место