Отличници в Свищов: Фолкдиви, Красьо, Маргините...

Плевенският бизнесмен кандидатствал и за докторант
26 ное 2009 12:33,
230
Отличници в Свищов: Фолкдиви, Красьо, Маргините...
Снимка: uni-svishtov.bg

Красимир Георгиев, който е по-известен като Красьо, се оказа задочен докторант в Свищовската стопанска академия.

През 2007 година той е завършил магистратура с отличие, след което е кандидатствал за докторант.

От юни месец обаче, след като гръмна скандалът, Георгиев не се е явявал в университета и скоро ще изгуби правата си на докторант.

Ректорът на академията Адамов призна пред bTV, че се познава с Красимир Георгиев, и го определи като умен, контактен, амбициозен и правещ силно впечатление човек.

"Красимир Георгиев е временно отстранен, защото не плати последните 1-2 вноски за докторантурата си", каза ректорът Величко Адамов.

Оказа се, че и приятелката на Красьо, фолкпевицата Магда, също учела в академията, разкри преподавателят Емил Михайлов.

Още по темата

По думите му тя си взимала изпитите, без изобщо да се вясва в университета.

Михайлов разкри още, че в академията дипломи се взимали лесно и посочи за пример братя Маргини.

"Маргините не са учили тук, но фолкпевицата Ивана има диплома от нас", опонира му ректорът Адамов.

"Не сме близки приятели с Красьо, както се твърди, само се чувахме", допълни той.

За снимките и видеото в интернет, на които се вижда как ректорът и докторънтът Красьо пият и пеят заедно, Адамов коментира, че те са направени на студентските празници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
0
 
! Отговори
до 105! преди 14 години
Да бе най-убавия!!
124
0
 
0
 
! Отговори
galiant преди 14 години
Браво,105 !!! Много си прав!И аз съм завършила Академията,не съм дала и лев през цялото обучение и съм горда със знанията,получени там. Да не обръщаме внимание на простаците,пишещи тук.Това са комплексари,нереализирани лигльовци,а Академията била лоша...Ние сме горди и доволни от образованието си,нали?
123
0
 
0
 
! Отговори
UNSS преди 14 години
Величко Адамов е посредствен и некадърен като икономист,чел сам му трудовете за банки и кредитно дело, но от приятели, учили в Свищов знам, че е канел студентките да го посещават във вилата му/ условие за вземане на изпита при него. Явно е по тънката част на нежната икономика спец
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Букурещ (на румънски: Bucureşti)знаем ги!~li4ni nabludeniq vurhu kolko 4oveka? 10-20-30.... ? tova predstavitelna izvadka li e ?kogato svi6tov e bil GRAD s AKADEMIQ.... na teritoriite na drugi gradove o6te sa pasli govedata... i produljavat!
121
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Грешка.Да ставам рано да ходя на плаж.Къде го оставям да размисляваш сам.Аре сега хвърли един ботор в къмбето и легай под юргана....
120
0
 
0
 
! Отговори
Борислав преди 14 години
а ти предполагам, че си ходил в свищов за да кандидастваш в бъдещия конезавод като коняр...или просто си толкова ***, че и в СА не са те приели и сега си злобееш? :) слобей си, но не мисли, че хората са толкова *** като теб :) свищов е много приятен град - икономическия университет е направен с парите на свищовски търговец, а не посредствен *** като теб :)
119
0
 
0
 
! Отговори
ники преди 14 години
От последните 15 години всички "Академии" технически вузове ...и други ....магат да се обобщат с израза ...Платени кръжоци!!!...за съжаление :(
118
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На всички незапознати, които мислят, че Свищов е малък град, за да има ВУЗ, мога да кажа, че той има голями традиции в образованието и ще продължи да има. (виж гугъл за справка) Плюс това в малък град е много по-добре за студентите да учат, отколкото в лудницата и простотията на големия град!
117
0
 
0
 
! Отговори
Потърпевш преди 14 години
До 107: Аз имам диплома от Оксфорд, важи за всички Англоезични държави, не знам повече от две изречения Английски. Знам перфектно Немски, дай ми насока?
116
0
 
0
 
! Отговори
Чшшш преди 14 години
*** ли си, Пульо ли си. Отдека си бе Дзверо, че ще даваш оценки на един възрожденски град, в който по лошо стечение на обстоятелствата висшето образование е ПРЕСТЪПНО ПРЕВЗЕТО от низши духом престъпници. Събувай си оцапаните гумени ботуши и лягай да си почиваш, че утре сутрин пак трябва да ставаш рано и да чистиш на животните.
115
0
 
0
 
! Отговори
знаем ги!~ преди 14 години
Знаем колко са велики завършилите в Академията в Свищокио!!!Карат по две специалности без да ходят , но питай ги после са най-великите счетоводители , а нииииииииииииищо не знаят!Имам лични наблюдения!
114
0
 
0
 
! Отговори
Правопис преди 14 години
Провери как се изписва румънската столица!!!
113
0
 
0
 
! Отговори
до автора на стихове преди 14 години
Я пак напиши БукОрещ и го римувай с нещУ неграмотнико..
112
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Ходил съм в Свищов.Там е добре да има свинарник,краварник или конезавод но не и стапанска акадимия.Така или иначе нещата отиват към "академия" със затихващи функции.
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Предлагам да се открият академии в Павликени, Учиндол, Димитровград-спец за фолк певици и вс центрове на човешката култура в България
110
0
 
0
 
! Отговори
vetrilo преди 14 години
bra4ede az sum magistur ot unss edna stotinka ne sum dal na nikoi tam i tia legendi za vseki daskal tam ne sa viarni...ima i takiva veroiatno no moite ne sa ..i ne sum 4uval nikoi ot kolegite da kaje ..dadoh pari i minah...ina4e sum 4uval da kazvat kak niakoi 4ul 4e drug bil vijdal i ..i az sum kusan ne vednuj no ne davam pari ni na katajia ni na daskal...tva e ...
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стига сте плюели по академията!
108
0
 
0
 
! Отговори
елегантен преди 14 години
Предлагам да се премести в Мало Бучино.Близо е до София и Перник.Все градове с интелигентно население.
107
0
 
0
 
! Отговори
до suev и Иван преди 14 години
На такива като тези двамата "умници" им се чудя за кво хабят мозъчни клетки за дишането си?!?! Да спрат да мислят за дишането да не си морят 2-те гънки и да минават на вегетация!!! *** прости -това ,че градът е малък не значи че Стопанската академия е "малка" и ненужна-напротив,това е може би най-реномирания ВУЗ.На вашта *** логика университетите в Оксфорд,Хайделберг,Залцбург-които са на по 200-300 години-трябва да бъдат закрити заради малкото население в тези градове ли бе?*** сте
106
0
 
0
 
! Отговори
vetrilo преди 14 години
podoziram 4e toia krasio e nazna4il i Gotze za prezident....abe za malko i doktor da stane 4oveka be ...