Отличници в Свищов: Фолкдиви, Красьо, Маргините...

Плевенският бизнесмен кандидатствал и за докторант
26 ное 2009 12:33,
230
Отличници в Свищов: Фолкдиви, Красьо, Маргините...
Снимка: uni-svishtov.bg

Красимир Георгиев, който е по-известен като Красьо, се оказа задочен докторант в Свищовската стопанска академия.

През 2007 година той е завършил магистратура с отличие, след което е кандидатствал за докторант.

От юни месец обаче, след като гръмна скандалът, Георгиев не се е явявал в университета и скоро ще изгуби правата си на докторант.

Ректорът на академията Адамов призна пред bTV, че се познава с Красимир Георгиев, и го определи като умен, контактен, амбициозен и правещ силно впечатление човек.

"Красимир Георгиев е временно отстранен, защото не плати последните 1-2 вноски за докторантурата си", каза ректорът Величко Адамов.

Оказа се, че и приятелката на Красьо, фолкпевицата Магда, също учела в академията, разкри преподавателят Емил Михайлов.

Още по темата

По думите му тя си взимала изпитите, без изобщо да се вясва в университета.

Михайлов разкри още, че в академията дипломи се взимали лесно и посочи за пример братя Маргини.

"Маргините не са учили тук, но фолкпевицата Ивана има диплома от нас", опонира му ректорът Адамов.

"Не сме близки приятели с Красьо, както се твърди, само се чувахме", допълни той.

За снимките и видеото в интернет, на които се вижда как ректорът и докторънтът Красьо пият и пеят заедно, Адамов коментира, че те са направени на студентските празници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Който не е учил тук по добре да не се изказва. За нищо на света не бих си заменила университета за подобен в София. Който не е бил тук, той не знае... Незнам за овцете, но в студентски град в Софето се разхождат не овце, а ***, дроги и пълни чалгари. Вижте си общежитията на какво приличат - на *** ви, с който от 5 години ни пълните главите.
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И какво смята да направи суека Суев????
143
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Нямам нищо против Свищов но когато едно висше учебно заведение се превърне в махленско вузче издващо дипломи на калпак трябва да се направи нещо.Лошото в случая е че перспективите пред академията не са добри
142
0
 
0
 
! Отговори
Хахаха :) преди 14 години
Ибана и тя ли Свищов завършила :))) хахаххаа Ибана охахахаа заболя ме корема да се хиля :))))
141
0
 
0
 
! Отговори
Седларов преди 14 години
Суев -лошо Суев ,лошо.Много неподготвен се изказваш !!! Ако имаш случайно някоя диплома -да вземеш да си "избришеш" дирника с нея,щото за друго надали ти трябва.Кой знае къде си се родил в някоя кравеферма в Долно Церовене примерно(не че е лошо там деда не се обидят хората от там),*** сега си дошъл да живееш в София ,че тук е по-харно от колкото у твое село и ти пораснала работата.*** квото и да правиш си АУТСАЙДДЕР или просто САЙДЕР,да се гепиш на *** шмайзер.А може и *** да си.....
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Иване ти не се обиждай ама вие от Краварна не заслужавате да имате канализация и по-добре си акайте във външните клозетчета :) И докато седиш клекнал там може да почетеш история да научиш, че Русе и Свищов са били европейски градове мнооого отдавна :)
139
0
 
0
 
! Отговори
do 136 преди 14 години
Парите от фонда няма как да ги ДОКОСНАТ!!! в грешка си...Дарителят се е погрижил много добре за това!
138
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
По добре да изчакам кози и овце, отколкото такива като теб да си изпишат глупостите. Сигурен съм, че презскачаш трамвайните линиии на София за да не те хване ток! Проблема ти е ,че се имаш за нещо повече от свищовлиите
137
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Славейков то си личи от написаното къде са учили простаците и *** на българия:))
136
0
 
0
 
! Отговори
Йончо преди 14 години
За съжаление, едно висше учебно заведение с големи традиции и история през последните години се съсипва от такива псевдо "специалисти" като Величко Адамов и други подобни. Не и върви на тази академия на ректори - и преди години имаха един подобен, забравих му името - с някаква застрахователна компания се изявяваше. Само грабят парите от дарителският фонд. Някога счетоводител, завършил в Свищов означаваше класа и професионализъм, сега раздават дипломи наред.
135
0
 
0
 
! Отговори
иван от Каварна преди 14 години
Свищов да не се обижда но не заслужава да има академия.Виж някой клон към университет може.
134
0
 
0
 
! Отговори
Славейков преди 14 години
На всички ***,които имат нужда да си припомнят историята на БГ-да погледнат в Wikipedia-да прочетат малко инфо за Свищов ,там ще узнаят,че когато Свищака е бил град- София е била незнайно село,тоже и други подобни села и паланки.Не съм от Свищов,но съм завършл Академията и беше супер.Говорят простаците за чалга,ама къде има най-много чалга певачници??? Ми в София бе,къде са чалгаджийте-в Софето-най-мръсния и мизерен град в БГ.Само Пловдив и Ботев !!!! А Суяка Суев да ми оближе макарите!!!
133
0
 
0
 
! Отговори
диди преди 14 години
Академията в Свищов е една от най-добрите в БГ. Плащането на изпити- това е въпрос на личен избор, във всяко стадо има ***.Който иска да учи ще се научи, това е. Но Адамов не трябва да е ректор. Жалко за Академията и за делото на Ценов. Възхищавам се от Д.Ценов и се надявам ние българите да се осъзнаем и да преклоним и уважим делата му. Дай Боже във всеки град да живее един Д.Ценов.
132
0
 
0
 
! Отговори
do 130 преди 14 години
ti qvno gleda6 nai-lo6ite...az predpo4itam da gledam dobrite...az su6to u4a tam!glupaci ima NAVSQKUDE!!! po tqh li 6te se vodim po tqh li 6te sudim ?
131
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Благодаря за комплиментите.Относно Свищов ходил съм по работа не попаднах в задръстване от коли а от кози и овци.Чаках един овчар да ги прекара от другата страна на пътя.Това да не си бил ти биологично активния чул че е имало и килийни училища
130
0
 
0
 
! Отговори
до 122 преди 14 години
Когато ги гледаш всеки ден около теб , какви ги вършат мисля , че не е необходимо да се допитваш и доверяваш на представителни извадки нали???
129
0
 
0
 
! Отговори
ДА КРАСЬО-ПРАВ СИ преди 14 години
"ТАКИВА НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ ВЪВ ВСИЧКИ БГ УНИВЕРСИТЕТИ...СТАРИТЕ ПРОФЕСОРЧЕТА И ДОЦЕНТИ МИСЛЯТ САМО КАК ДА ПРИПЕЧЕЛЯТ НЯКОЙ ЛЕВ И/ИЛИ ЖЕНСКА ПЛЪТ. ЕДНИ И СЪЩИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ В СОФИЙСКИЯ, НОВ БЪЛГАРСКИ, ЮЗУ И ДР. СА НАПРАВИЛИ БИЗНЕС ОТ ПРЕПОДАВАНЕТО: РАЗДАВАТ, СРЕЩУ ПАРИ, ДИПЛОМИ, ИЗПИТИ, ДОКТОРАНТУРИ(ЗА ПО-БЛИЗКИТЕ - ИНТИМНО ИЛИ ПРИЯТЕЛИ) И Т.Н. ИМЕНА НЯМА ЗА СЕГА ДА НАЗОВАВАМ, НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО..." АЗ ЗНАМК ЗА ПРОФ. РУМЕН ВЛАДИМИРОВ, ДЕКАН НА ЮФ"НОВ БГ"...
128
0
 
0
 
! Отговори
Чшшш преди 14 години
Че как те пускат на плажа с ботушите?!? Или чистиш излизавщия се отходен канал там?
127
0
 
0
 
! Отговори
До СУЕВ-суяка преди 14 години
Абе ти си мноо *** бе?!! *** много си глупав бе мойто момче,да не си учил в килийно учиище бе-кравар.Ако *** или баща ти са дали 1 стотинка за един твой учебник,значи са по-големи *** и от теб.Ти си завършен профан и ***,на теб образование не ти трябва-ти си образован по презумпция ,на едноклетъчно ниво си се образовал.Такива като теб са за научно-изследователските центрове по микробиология и вирусология.Явно си продукт на техническо-лабораторните опити на Съветската медицина.
126
0
 
0
 
! Отговори
ПРАВ СИ... преди 14 години
ТАКИВА НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ ВЪВ ВСИЧКИ БГ УНИВЕРСИТЕТИ...СТАРИТЕ ПРОФЕСОРЧЕТА И ДОЦЕНТИ МИСЛЯТ САМО КАК ДА ПРИПЕЧЕЛЯТ НЯКОЙ ЛЕВ И/ИЛИ ЖЕНСКА ПЛЪТ. ЕДНИ И СЪЩИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ В СОФИЙСКИЯ, НОВ БЪЛГАРСКИ, ЮЗУ И ДР. СА НАПРАВИЛИ БИЗНЕС ОТ ПРЕПОДАВАНЕТО: РАЗДАВАТ, СРЕЩУ ПАРИ, ДИПЛОМИ, ИЗПИТИ, ДОКТОРАНТУРИ(ЗА ПО-БЛИЗКИТЕ - ИНТИМНО ИЛИ ПРИЯТЕЛИ) И Т.Н. ИМЕНА НЯМА ЗА СЕГА ДА НАЗОВАВАМ, НО ТОВА