По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо

Интервю на ректора на Стопанската академия в Свищов
27 ное 2009 07:00,
230

Мрежата около Красьо Черния оплете и ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов.

Плевенският бизнесмен бил отличен студент в академията. В публичното пространство се появиха снимки от веселия студентски живот, на които до Красьо и приятелката му – фолкпевицата Магда, е и ректорът.

В медии пък се появиха подозрения, че има връзка между Красьо и ремонта на студентските общежития в Свищов на стойност няколко милиона лева.

Ректорът Величко Адамов отговаря на всички догадки и твърдения в това интервю.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Милтън Фридмън преди 14 години
Айде бе смотльовци. Академията ви е крива. Е, как пък една стотинка не дадох там за изпит за пет години. Една! Ами естествено, че ще си купиш учебник след като учиш. Легенди се носели за оргии...Тюююююю и аз ни една да не уцеля и да се вредя. И друго има за Свищов. Много селски парчета имаше. Дошло от село и си мисли, че Свищов е Лондон. По цял ден по кафетата, тоя кво правел, ония кво правел, кого го скъсали, кой кви пари дал. Е, няма такава психоза.
50
0
 
0
 
! Отговори
Роси преди 14 години
Аз също съм завършила СА-Свищов.Не знам защо в тази страна говорим за корупция като нещо ,което ни е внесено отвън.Не защитам В.Адамов,който не ми е бил преподавател ,но не сме ли ние тези които участваме в тази корупция.Мога да кажа,че съм завършила без да съм била скъсана на изпит.Труда който съм положила за да си завърша образованието беше много сериозин.Всъщност мога да кажа ,че няма корупция в тази Академия,защото никой не ми искал пари и аз не съм дала.
49
0
 
0
 
! Отговори
savet преди 14 години
Sergey Ignatov zapochna, kato obyavi: premahvane na BAK, reforma na BAN I NE NA POSLEDNO MYASTO!!! OGLED NA MNOGOTO UNIVERSITETI!!! KATO GI OGLEDAT SHTE SE VIDI: nyamat kvalifitsirani prepodavateli, ima strashna koruptsia, ima ogreomna broyka startsi /nad 70g/, koyto obikalyat po vsichki u-ti i "prepodavat", cheteyki pisaniyata si ot predi 20-30 g. PROVERETE I PISHETE!
48
0
 
0
 
! Отговори
gosho преди 14 години
Beli4ko Adamov e nai-korumpiraniq rektor v istoriqta na Akademiqta,pomagat mu Gerganov i doc.M.Nikolova
47
0
 
0
 
! Отговори
@@@ преди 14 години
Днес в Свищов, а от утре и в цялата страна.Премина истерията около "банските старци".Игнатов публикува идеите си за развитие на образованието и науката.Остава да се реализират и тогава Свищов ще е цвете в сравнение с останалите вуз-чета.
46
0
 
0
 
! Отговори
Предложение : преди 14 години
Предлагам на мястото на имената на паметната плоча на дарителите пред Свищовската академия да се издигне паметник-символ, на който да бъде изобразена осанката на танцуващ кючек Митьо Пищова и до него певачката Магда с мокрофон в ръка !Не е подигравка , а просто реалното отражение на сегашното състояние на Академията ! От свещеното минало, когато дарители като Д. А. Ценов и много жители на град Свищов са дали парите си за построяване на този храм на образованието и науката не е останало нищо !
45
0
 
0
 
! Отговори
Въпрос преди 14 години
Господин Главен прокурор на Република България, от това, което пишат хората във форума, както и от това, което може да Ви, каже всеки настоящ или бивш студент на Свищовската академия, могат да се заведат томове (а защо не и тонове ?!) дела ....Въпросът е дали ще имате куража да разровите блатото наречено С.А. "Д.А. Ценов" гр. Свищов ... !?!?!
44
0
 
0
 
! Отговори
ДО ДЪБЛН преди 14 години
НЕ НАРИЧАЙ СТРАНАТА В КОЯТО СИ РОДЕН ***-ТОВА АВТОМАТИЧНО ТЕ ПРЕВРЪЩА В НАЙ-МАЗНОТО ПРАСЕ!
43
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Е такива като тоя измислен ректор сриват висшето образование.Съд и конфискация на имуществото.Корупцията е завладяла цялата страна а такива райони като Свищовския освен корупция и мизерия нищо не остана.Вече и академията е прецакана.Очаквам да я закрият до 10 години.Нещета ще се случат не по революционен път а по еволюционен.
42
0
 
0
 
! Отговори
DUBLIN преди 14 години
Vsi4ki sa potanali v *** v tazi ko4ina-Korumpestan.
41
0
 
0
 
! Отговори
ммммм дааааа преди 14 години
величко паричко........
40
0
 
0
 
! Отговори
Запознат преди 14 години
А, съвсем случайно и разбира се без намесата на нищо неподозиращия Ректор, фирмите на Красьо Черния отремонтирали срещу много хилядарки студентските общежития в Свищов ... Тия са направо за затвора !
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кръстевич е сред малкото кадърни преподаватели в тази академия. Единствено той успя да научи на нещо моя випуск.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анна преди 14 години
Същото е положението и в общината-корупция и далавери, в които кметът Ст. Благов е в комбина с част от преподавателите в СА. А и името на Благов също фигурира в тефтерчето на така нар. Красьо.
37
0
 
0
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
И аз съм завършил...... Стопанската академия,по ирония на съдбата.Това особенно ми помага,при броенето на .....тиквите в Кривунделово - до 100 не сеобърквам.Ментор в академията ми беше,чистачката леля Пена.Тя ми подготвяшекурсовите работи,включително се яви,заради мен на.....държавният изпит.Адамов го видях накрая,на банкета - като ми връчи.....дипломата.
36
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 14 години
Повечето от коментарите са точни и отразяват реалната действителност в крайдунавския град. Всеизвестен факт е, как получават дипломите си футболисти, форкпевици, митничари и др. представители на "модерни" професии. И Адамов съвсем не е откривател на онова, което се случва. Могат да се изброят немалко имена на преподаватели още от времето на Драганов, като К.Каменов, Захариев и др., които са оплетени като свински черва с далавери и непочтеност.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВИЖТЕ МУ МУТРАТА-АЛ КАПОНЕ ПАСТИ ДА ЯДЕ!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
все още е така (ВИЛИ АДАМС) , ами що не споменеш , че жена му ,така де сегашната е с повече от 20 години по млада от него и му е била студентака за да затвърдиш казаното до тук . ТОВА НАЛИ Е ОБЩЕСТВЕННА ТАЙНА
33
0
 
0
 
! Отговори
до академия преди 14 години
ТАКА Е-В БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВАЖИ МАКСИМАТА-ЗА ДА ВЗЕМЕШ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ!ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ЖИВЕЕМ ПО РУСКИ ТЕРТИП,ДОКАТО НЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ НЕХОРА КАТО ГОРЕПОСОЧЕНИЯ!
32
0
 
0
 
! Отговори
до Боби преди 14 години
Неее, приятелю, положението в останалите ВУЗ-ове съвсем не е същото като в Свищовската Стопанска академия ... В Свищов просто е нещо страшно ! В големите градове все пак има някаква прозрачност, докато в Свищов е като в секта, където всеки прикрива другия ... А ти, може би си свищовлия и затова ти се иска навсякъде да е като при вас ... Фактът, че се опитваш да защитаваш порочните практики в града ви доказва още веднъж, че там сте като секта !