По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо

Интервю на ректора на Стопанската академия в Свищов
27 ное 2009 07:00,
230

Мрежата около Красьо Черния оплете и ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов.

Плевенският бизнесмен бил отличен студент в академията. В публичното пространство се появиха снимки от веселия студентски живот, на които до Красьо и приятелката му – фолкпевицата Магда, е и ректорът.

В медии пък се появиха подозрения, че има връзка между Красьо и ремонта на студентските общежития в Свищов на стойност няколко милиона лева.

Ректорът Величко Адамов отговаря на всички догадки и твърдения в това интервю.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
0
 
0
 
! Отговори
До Косев преди 13 години
Косев ти май си с килийно образование.
230
0
 
0
 
! Отговори
Никола преди 14 години
Ей, ***, не се прави на девица! Кога яде кебапчетата не рева!!!
229
0
 
0
 
! Отговори
Денева преди 14 години
Адамов е най-големия мафиот и мошеник в Академията. Ако не го спре прокуратурата от Академията ще остане много малко.Оставка за дискредитирания ректор
228
0
 
0
 
! Отговори
М_Ross преди 14 години
а сега мога да ви разкажа 1 случай от изпит провеждан от проф. Златаров. След двама - трима студенти идва ред на едно момиче, което сяда пред професора, за да говори. Но преди да започне, професорът й казва: "Колежке, дайте ми студенстката си книжка." И отбелязал в нея шестица. Момичето се съпротивлявало: "Но, моля Ви, професоре, защо, какво ще кажат останалите?!"А професорът отговорил:" Господ Ви е подарил толкова мн красота, че аз 1 6-ца ли не мога да Ви подаря! " И изпитът приключил...
227
0
 
0
 
! Отговори
М_Ross преди 14 години
Ами да, защитавам го като професионалист, който ми е водил лекции и това са едни от малкото лекции, за които мога да твърдя, че се помнят за цял живот! Съжалявам,че повечето от вас не са имали тази възможност да ги посетят.Имаше скоро 1 случай, който пропъди 1 от най-талантливите люде и беше обект отново на журналистически гаври!Не че няма и хиляди други и омразата на посредствеността принуждава способните да емигрират.Жалко,че замесвате личния му живот,което пък ви прави жълти!
226
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 14 години
Do rektora: Kato te gledam kollko si mazen i migasht lazliv chervei 5,6 godini v pazdelata 6te gi usetih dobre.
225
0
 
0
 
! Отговори
Force преди 14 години
В тази акдемия се записват само тези, които не са приети никаде другаде или тези които държат да учат там. Пример мой съченик трудно изкарващ си тройките в училище кандидатства в акедемията в Свищов:1. класиране не е приет нито една специалност2. класиране не е приет нито една специалност3. приет на първо желание Финанси :)ТЕЗИ ХУБАВЦИ КАТО НЕГО СА НЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ УЧЕЩИТЕ И ЗАВЪРШВАЩИТЕ ТАМ!
224
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 14 години
Ех,eх - пак това невежество!Защо винаги приравнявате нещата до едно и също нещо,когато някой път едното се различава от другото?Естесвено,че и данъчни ще сме,как няма да сме като имаме примери пред очите си!Как може да кажем на черното бяло??Или трябва да си мълчим и да се иронизираме един друг?
223
0
 
0
 
! Отговори
ДО217 преди 14 години
АКО ИСКАШ ВЪРВИ НА МАЙКА СИ В ***,СЕЛСКО ПАРЧЕ ГАДНО
222
0
 
0
 
! Отговори
69 преди 14 години
Moze i da ne znaqt xorata LSE,no s komentara si pokaza 4e ne si na po visoko nivo.Mnogo prosti xora uspqvat da zavurshat dobri universiteti i tova ne gi pravi po-dobri xora.Mladez luxash na selsko!
221
0
 
0
 
! Отговори
fu.ck.er преди 14 години
"Тоя красьо какъв докторант е, бе, той не може да си каже името! "е па ше се сетиш, те повечето са с мозък на мравкада не кажа, че познавам поне половината от професорите, умни та да дрънкат!не знаят да смятат! накарай ги сложна лихва да ти обяснятимаше един, пенсия е вече, не знаеше да смята дроби:)ама великвсе пак си мисля, че може да излезе нещо, *** 50 години се опитваха да докопат дарението и не успяха, та .. ще видим
220
0
 
0
 
! Отговори
гого преди 14 години
Чета ти мненията и се заливам от смях. Чвор такъв, може ли да сравняваш 90 000 град, какъвто е Благоевград, със Свищов който е 30 000? Само *** може! Какъвто явно си ти...
219
0
 
0
 
! Отговори
гого преди 14 години
Хаха, разсмя ме! Затова днес беше 17 градуса! Кой кара студентите да идват тук? Насила ли ги карат? Аз съм от Свищов и мога да каже, че няма такива простотии, като тези които си споменал...ти явно си от много страхотен град? Ако може да споделиш?
218
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 14 години
Тоя красьо какъв докторант е, бе, той не може да си каже името!
217
0
 
0
 
! Отговори
До 189 преди 14 години
Изкарах магистратура в LSE и сега отивам да си търся работа в Лондон. Вече си намерих квартира. Ама ти сигурно не знаеш какво е LSE. Стойте си на село и не ме занимавайте с глупости!
216
0
 
0
 
! Отговори
Кукундел преди 14 години
Оф, наистина голяма ирония и подигравка на съдбата да се родя в страна, където ,,добре облечени бизнесмени", си пият кафе с хора на позиции, било парламент, президент,декани..дансове..(не, че не знам граматиката, умишлено пиша с малки букви, че и те самите са ми мижавички). Ето това, моето е ирония на съдбата. А и на доста народ, които нямат така необходимите ПОЗИЦИИ и познати да си уредят животеца. Ай, останете си със здраве...
215
0
 
0
 
! Отговори
fu.ck.er преди 14 години
до 211никога не се притеснявама и няма да ме викнат, в техен интерес е да не се коментира оная "професура" на другаря адамов, както и любовните му приключенияи до днес няма да забравя студентката дето каза на приятелчето си как е поканена за доизпитване! отваря се вратата и следва тупаник, после се появява студентска книжка и - "пиши 6" после пак тупаникслед тва - "ухапа ме бебето"
214
0
 
0
 
! Отговори
fu.ck.er преди 14 години
Запознатправ си! просто ми взимаш думитеЗлощокио, за пръв път чувам подобно мнение за родния ми градтрябва да си много черноглед, не ти пусна ни една студентка ли? на 26 си още девствен?! и то в Свищов?!лелеее:)за твое сведение, търговски град, исторически град, мога да се хвана на бас, че е бил град когато твоето родно място още не е било заплануванода не говорим за дарителските традиции!
213
0
 
0
 
! Отговори
до 211 преди 14 години
Ето, това вече е стила на преподавателите в Стопанска академия ! Заплахи и насаждане на страх у студентите ! Лошото е това, че децата наистина се плашат и не разбират какви селяци сте всъщност ... !Цял живот на село, цял живот на селооо ... !
212
0
 
0
 
! Отговори
Злощокио преди 14 години
Като прибавим към това и огромната корупция ширеща се от чистачката до Ректора остава само един извод : Хора, просто не ходете да учите там !