По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо

Интервю на ректора на Стопанската академия в Свищов
27 ное 2009 07:00,
230

Мрежата около Красьо Черния оплете и ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов.

Плевенският бизнесмен бил отличен студент в академията. В публичното пространство се появиха снимки от веселия студентски живот, на които до Красьо и приятелката му – фолкпевицата Магда, е и ректорът.

В медии пък се появиха подозрения, че има връзка между Красьо и ремонта на студентските общежития в Свищов на стойност няколко милиона лева.

Ректорът Величко Адамов отговаря на всички догадки и твърдения в това интервю.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Запознат преди 14 години
Така наречената "Стопанска Академия" в Свищов е развъдник на корупция от поне 20 години насам ! Малкото крайдунавско градче почти изцяло се изържа от тези близо 10 000 студенти, които учат в нея ... Всичко там е навързано като в омагьосан кръг ! Корупцията и уреждането на изпити и дипломи започва от чистачката минава през инспекторките и завършва с Ректора !
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
само като му видиш физиономията и ти става ясно.....с какъв научен труд може да се занимават хора като красьо черния..."как да грабим по лесно" :Д Безкрупулни лъжци! Срамота за медиите че им дават поле на изява.....
9
0
 
1
 
! Отговори
една преди 14 години
БЕЗСКРУПОЛЕН ТИП
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Моля ви не го ядосвайте този човечец, утре имам изпит при него...
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
...остави го тоя ... щом си боядисва косата!.... да си взема пенсията и си стои в къщи!
6
0
 
0
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
ВИЦ Попитали радио "Ереван" - Стопанската академия в Свищов,има лиректор? Отговор - Ректор няма,има .....дисководещ.
5
0
 
1
 
! Отговори
бивш студент преди 14 години
Завършил съм в Свищов. Помня го Адамов още като младо асистенче, когато вееше високо червеното знаме и ближеше "пътя за нагоре". Кръгла нула е като финансист, един от тарторите , на преподавателите ,които "авторски" превеждаха европейски учебници и създадоха системата на задължителната им продажба на студентите по 20-40 лева. Не си купил учебник - няма взет изпит!Срам и позор за славната АКАДЕМИЯ и паметта на ДАРИТЕЛЯ!
4
0
 
0
 
! Отговори
лекия преди 14 години
искам само да ви кажа, че тоя красьо сигурно е голям пич щом успя да вдигне такава буря и да завърти толкова важни хора...евала му правя на момчето, пожелавам на всеки да открие в себе си своя малък "красьо"
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Когато се научиш да пишеш.
2
0
 
1
 
! Отговори
бесен преди 14 години
отчаян съм от държавата която направиха политиците за СЕБЕ СИ.полански,правил секс(по неини,на момичето думи),преди 100 години,го застига ПРАВОСЪДИЕТО.тоз ***-ректор адамов,го даваха снощи на снимка,на дансинга,във вихъра на танца ,и като го питат-бил ли е приятел с красьо,вика-не,контактите им билисамо служебни???кога точно мислите,че ще се оправим неразбрах???
1
0
 
0
 
! Отговори
Lili преди 14 години
Okazvat se wsi4ki kliu4ovi fakti-ironia na sadbata.Vsi4ki se opravdavat kato deca ot zabava4kata,kogato se naakat.Wse obideni,nakleveteni,a kogato nabivaha kiftacite...

Спонсорирани публикации