Магда и Красьо аут от академията в Свищов

Фолкпевачката била отличничка в спецалност "Финанси"
28 яну 2010 14:23, Красимир Ангелов
144

Снимка: uni-svishtov.bg

Красимир Георгиев – Красьо Черния, вече не е докторант в Стопанската академия в Свищов, съобщиха от Академичното ръководство на висшето учебно заведение.

“Истината е, че докторант Красимир Георгиев и дисциплинарно уволненият Калин Костов са отстранени от Академията по една и съща причина – единият не идва на занятия и курсове, другият не идва на работа по регламентирания 8 -асов работен ден”, се чете в официално обявената позиция на сайта на университета.

Според ръководството на академията се наблюдава “медийно преекспониране на лице и неговите телефонни контакти”.

Заедно с Красьо със спрени студентски права е и неговата приятелка – фолкпевицата Магда.

Още по темата

Според информацията, публикувана на сайта на Академията, статусът на студентката Магда Красимирова Стоянова е „отстранен (за определен срок)”.

“Същата се е обучавала в специалност „Финанси”, в образователно-квалифика­ционна степен „професионален бакалавър”, срок на обучение 3 години и начална учебна година 2007/2008 (6 семестъра), за което е положен съответен конкурсен изпит.

Към днешна дата Магда Стоянова е положила 8 изпита (от общо 11) от първи курс и само 2 изпита от общо 10 за втори курс”.

От стопанската академия е отстранен и доцент Андрей Захариев, който изпълняваше длъжността  заместник-ректор с  ресор “Магистърско обучение и докторантура”.

Официалното обяснение на ректора Величко Адамов е, че доц. Захариев е отстранен по “икономически съображения”, за да се пестят разходи от заплати.

Според групата преповадатели, която въстана преди месеци срещу ректора Величко Адамов, Захариев ръководи дружество, което притежава 151 атрактивни имота в цялата страна, съобщава “Янтра днес”.

Според имотния регистър фирмата на Андрей Захариев “Деруик асет мениджмънт” е собственик на малки хотели, офиси и заведения в цялата страна.

Дружеството е регистрирано в офшорна зона в САЩ и е на общ адрес с фирма на вдовицата на Дмитрий Минев – Руснака, и съпругата на Красимир Маринов – Големия Маргин.

В някои от имотите на фирмата се помещават и офиси на застрахователната компания “Бул Инс”, сочена за приближена до Маргините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
memmy преди 14 години
Те вече СА шефове, Лъки...от 10 ноември 1989 повечето началници са такива...та вече 21 години...експериментират ли, експериментират върху коравата българска душа :)))
63
0
 
0
 
! Отговори
alexcs преди 14 години
Относно г-н Андрей Захариев и околната му групичка, хората си вартят парите и хич не им дреме, те са способни, интелигентни и си търгуват на пазара с ценни книжа.И си мисля че дори и надъхалата се софийска прокуратура няма да може да намери нищо съществено, това са хора които добре познават закона, парите и инвестициите.
62
0
 
0
 
! Отговори
ах..... преди 14 години
Възпитаниците на Академията излизат със степен Магистър!В колежа се излиза със степен Бакалавър!
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пишман вишисти!
60
0
 
0
 
! Отговори
лъки преди 14 години
Защо не са посочили, че е отстранена заради неположени изпити? Едно е колежа, друго Академията, но факта, че не са и писали задоволителни оценки /3-4/, а масово 6-ци, тя се е готвила директо да се прехвърли в СА и да си вземе кетап за Бакалавър по Финанси, а и като си помисля, че такива *** може да ни станат шефове, отврят
59
0
 
0
 
! Отговори
JUKE BOX преди 14 години
НЕ САМО "ШУГЪР АНДРЮ" ТРЯБВА ДА Е ОТСТРАНЕН, АМИ НАЙ ВЕЧЕ ТОЗИ ПОДСТАВЕН, МРЪСЕН, ИЗМАМЕН Е РЕКЕТИРАЩ СТУДЕНТИТЕ РЕКТОР - "ВЕЛИКИЯТ ВИЛИ АДАМС". ПОД ТОЗИ НИК Е ПОЗНАТ ВЕЛИЧКО АДАМОВ ТАМ. ПОЖЕЛАВАМ МУ ЛОКОМОТИВ ДА ГО БЛЪСНЕ В ГЛАВАТА...
58
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 14 години
па, да вземеш един автомат па, като почнеш от ГОЦЕ ТРИПЕРА И СПОНСОРИТЕ МУ ТА ДОКАТО НЕ ОСТАНАТ В ТАЯ ДЪРЖАВА 700 000 ХОРА АМА ХОРА!!!
57
0
 
0
 
! Отговори
memmy преди 14 години
А Андрей Захариев отстранен ли е от поста си в Община Свищов????!!! Че ив държавната администрация изявявя своя интелект, доколкото знам!
56
0
 
0
 
! Отговори
България над всичко преди 14 години
Регистрирайте се и помогнете на България да стане най-силната и могъща държава в играта.http://***.erepublik.com/en/referrer/vilyo
55
0
 
0
 
! Отговори
ama ha преди 14 години
kajete nakraya bie,ot svistov ima li, ili nama v grada vi zavod/fabrika/za traversi.molya vi.
54
0
 
0
 
! Отговори
alexcs преди 14 години
Здравейте, аз съм възпитаник на СА "Д.А. Ценов" и лично познавам г-н Калин Костов (преподавател по право).Причината за неговото отстраняване до някаде е вярна, но истината е че беше като тран в очите на някои от преподавателите, защото е доста умен и разбиращ от материята човек и понякого правеше колегите му да изглеждат "смешни". Просто някои хора го сметнаха за "неудобен" и за това си отиде... (а на него не му пукаше от игричките им).Това уважаеми читатетли се случи преди около 5-6 години!!
53
0
 
0
 
! Отговори
ах..... преди 14 години
За некомпетентните едно е колежа съвсем друго Академията!Губи студенстки права при неположени изпити, но е възможно да си ги възтанови, когато пожелае!
52
0
 
0
 
! Отговори
мамаматаа преди 14 години
...ай честито пясък в ретините...
51
0
 
0
 
! Отговори
V преди 14 години
Има нещо ненормално в нашата нация. 99% от хората в БГ случат поп-фолк, а в същото време по ТВ и форуми в интернет само ги плюят? Чалга дискотеките са фраш с хора, а после излиза че публична тайна че звеъздите от този бранш били ***,а пък всички им се кефят. Като с новините на турски - никой не иска да ги има, а пък в същото време по останалите тв-та само турски сериали, които има невероятно висок рейтинг ... уат да фак с тоя народ??
50
0
 
0
 
! Отговори
memmy преди 14 години
Въпреки, че не ми е много ясно за какво му е на "Красьо с ланците" да става докторант или друго по учебната част???!!! Съмнявам се да седне да учи или да преподава по някой предмет...Предвид умното му изражение, едва ли ще се радва на голям просперитет..да освободи нишата за свищовксите местни "кадри", които като не могат да се котират някъде..А момата...не се и съмнявам, че е наредила само 6-ци, по-скоро по други умения са тези оценки, едва ли са за знания в някои научни области
49
0
 
0
 
! Отговори
do46. преди 14 години
bivshata ispalnitelna direktorka na ..bulgartabak hoiding..na ovcharcheto drujkata ot ministerstvoto na ikonomikata.
48
0
 
0
 
! Отговори
лъки преди 14 години
тя Магдето е била студентка в колежа, а не в самата академия. За пръв път чувам понятието "Отстранена /за неопределен срок/". Отстраняването е поради някакви причини: слаб успех, неплатена сем. такса или собствено желание., това пък буди някакви съмнения.Там всички плачат за проверки, пак са се прехвърляли студентски книжки м/у преподаватели.
47
0
 
0
 
! Отговори
stroitel i vodolaz преди 14 години
v svistov nali ima zavod za traversi.varjete na vseki bandit po edna,i haide v tiha byala dunava.
46
0
 
0
 
! Отговори
леле преди 14 години
коя е тази?
45
0
 
0
 
! Отговори
milen преди 14 години
abe,da ne bi kurnelia da e uchila v svistov.