Магда и Красьо аут от академията в Свищов

Фолкпевачката била отличничка в спецалност "Финанси"
28 яну 2010 14:23, Красимир Ангелов
144

Снимка: uni-svishtov.bg

Красимир Георгиев – Красьо Черния, вече не е докторант в Стопанската академия в Свищов, съобщиха от Академичното ръководство на висшето учебно заведение.

“Истината е, че докторант Красимир Георгиев и дисциплинарно уволненият Калин Костов са отстранени от Академията по една и съща причина – единият не идва на занятия и курсове, другият не идва на работа по регламентирания 8 -асов работен ден”, се чете в официално обявената позиция на сайта на университета.

Според ръководството на академията се наблюдава “медийно преекспониране на лице и неговите телефонни контакти”.

Заедно с Красьо със спрени студентски права е и неговата приятелка – фолкпевицата Магда.

Още по темата

Според информацията, публикувана на сайта на Академията, статусът на студентката Магда Красимирова Стоянова е „отстранен (за определен срок)”.

“Същата се е обучавала в специалност „Финанси”, в образователно-квалифика­ционна степен „професионален бакалавър”, срок на обучение 3 години и начална учебна година 2007/2008 (6 семестъра), за което е положен съответен конкурсен изпит.

Към днешна дата Магда Стоянова е положила 8 изпита (от общо 11) от първи курс и само 2 изпита от общо 10 за втори курс”.

От стопанската академия е отстранен и доцент Андрей Захариев, който изпълняваше длъжността  заместник-ректор с  ресор “Магистърско обучение и докторантура”.

Официалното обяснение на ректора Величко Адамов е, че доц. Захариев е отстранен по “икономически съображения”, за да се пестят разходи от заплати.

Според групата преповадатели, която въстана преди месеци срещу ректора Величко Адамов, Захариев ръководи дружество, което притежава 151 атрактивни имота в цялата страна, съобщава “Янтра днес”.

Според имотния регистър фирмата на Андрей Захариев “Деруик асет мениджмънт” е собственик на малки хотели, офиси и заведения в цялата страна.

Дружеството е регистрирано в офшорна зона в САЩ и е на общ адрес с фирма на вдовицата на Дмитрий Минев – Руснака, и съпругата на Красимир Маринов – Големия Маргин.

В някои от имотите на фирмата се помещават и офиси на застрахователната компания “Бул Инс”, сочена за приближена до Маргините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
= преди 14 години
Ако за момент са абстрахираме от историята за далавери и корупция и трябва честно да сложа на масата знанията и качествата на Андрей Захариев и Величко Адамов като и САМО като преподаватели, които могат да дадат някакви знания на студентите стоящи в залата пред тях... Андрей Захариев знаеше много, но политиката и пропагандата в аудиторията понякога ми идваха вповече. Величко Адамов е пълна нула. Учебниците му бяха двойна НУЛА=WC!
83
0
 
0
 
! Отговори
свободен преди 14 години
Абе ,нали никой не знаеше кой е Красьо черния...как така го откриха,уволниха,а не го осъдиха тцтцтц-кой,ще ме просвети..
82
0
 
0
 
! Отговори
ах.... преди 14 години
Каква е разликата от качеството и количеството?!Качествени кадри или количество икономисти?!Качество на обучение или количество на знания?!?
81
0
 
0
 
! Отговори
Финанситка Отличничк преди 14 години
Магдеее, на кого ни остави, Магде!? За 8 декември да ни канят Сашка Васева да ни ограмотява с дърти кълки и Радо Шишарката да тресе телеса... На кого Магде ни остави?!
80
0
 
0
 
! Отговори
ах.... преди 14 години
Самоподготовка, свали малко от цената!
79
0
 
0
 
! Отговори
Питанко преди 14 години
Много умни фолк звезди раждала нашата родина. Чудно що си вади кинтите с попфолк и/или други услуги, а не с образованието си както масата българи....
78
0
 
0
 
! Отговори
rafail,svistov преди 14 години
pravilno kazva ivanov ot sliven.tuk se proizvejdat traversi za zjeleznizite ni.
77
0
 
0
 
! Отговори
ах... преди 14 години
Баба Яга, е по -умна и от литературния герой, Късчей безсмъртний!Къде я прати на училище?!И то Висшо.
76
0
 
0
 
! Отговори
alexcs преди 14 години
Чесно казако не разбирам защо хора които незнаят нищо за СА и преподавателите дават менеие?Това на "Битпазар" ли ви прилича?
75
0
 
0
 
! Отговори
до memmy преди 14 години
И какви са забележките по правописа ми??
74
0
 
0
 
! Отговори
ах..... преди 14 години
Къде?В университетите!
73
0
 
0
 
! Отговори
ричи преди 14 години
Това създание ми прилича на баба Яга!
72
0
 
0
 
! Отговори
memmy преди 14 години
"Гражданино", по въпроса за правописа и ти имаш доста пропуски, и за теб може да се каже, че само си губил времето си в училище..А Академията си е елитна, дала е качествени кадри на бедната ни държавица...НО както всяко стадо си има ***, така е и тук...
71
0
 
0
 
! Отговори
ричи преди 14 години
Кои са пък тия двама главундери?
70
0
 
0
 
! Отговори
wI[OCT преди 14 години
Какво е това "ВисшО образование" и къде може да се придобие. Вероятно в такова учебно заведение, което е по "ВисшО" дори от университет.
69
0
 
0
 
! Отговори
chichko ivanov ot sl преди 14 години
uvajaemi znaesti ot svistov,bab bashiya grad se proizvejdat traversi za bdz.zavoda se kazva ..g.aleksiev..taka che po poleka s minusite.spravka..dunavski dragajen flot..mnogo vi pozdravi ot sliven.
68
0
 
0
 
! Отговори
ах.... преди 14 години
Кога се изразих къде съм завършил?
67
0
 
0
 
! Отговори
до ах, ох и т.н.т. преди 14 години
Каква елитна академия ???? Я си погледнете правописа възстанови се пише *** със *** Ви уж учели в академия да Ви пикая на скапаното селско университетче!Бягайте да копате на нивата кой ще Ви даде 800 лв. бе , пак бълнувате!Марш на село!!!!!!!!!!!11
66
0
 
0
 
! Отговори
alexcs преди 14 години
А за много разбиращите ще кажа че рекламата си е РЕКЛАМА, била тя отрицателна или положителна, Академията е много добро място за подготовка на бъдещи икономисти, минал съм по този път и знам!Аз лично съм горд че съм нейн възпитаник.
65
0
 
0
 
! Отговори
ах..... преди 14 години
Във Висшото образование има, така наречените степени на обучение!СпециалистБакълавърМагистърДокторантАсистентДоцент, д-рПрофесор и прочие.