Сидеров бесен. Натопили го, че е арестуван на летище Франкфурт

Външно потвърди, лидерът на "Атака" отрича
3 фев 2010 21:11,
162
Сидеров бесен. Натопили го, че е арестуван на летище Франкфурт
Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е бил арестуван на летището във Франкфурт, съобщи тази вечер БТА, цитирайки говорителя на Външно министерство Драговест Горанов.

Малко по-късно обаче самият Сидеров категорично отрече това, наричайки го „интриги и дезинформация“.

Според МвнР Сидеров е направил скандал на борда на самолет на авиокомпания "Луфтханза" и екипажът се свързал със съответните служби за сигурност, а след приземяването, когато Сидеров е слязъл на летището, той бил арестуван.

„Освободили го, след като е показал дипломатическия си паспорт“, заяви Горанов.

„Имах обяснение с персонала във връзка с обслужването, не съм бил задържан и арестуван“, обясни пък Сидеров.

По думите му, някой от пътниците в самолета, в който е пътувал, е чул разговора му с персонала и е решил "да пусне такава сензация".

„Явно на някои хора в България много им се ще да бъда арестуван, но за тяхно съжаление не съм.

Няма такова нещо, това са интриги и лъжи, и ще заведа иск за уронване на престижа срещу всеки, който ги разпространява“, каза още той.
   
Неизвестно засега лице е разпространило информацията, че днес Волен Сидеров е бил задържан на летището във Франкфурт, се казва и в съобщение от пресцентъра на партия "Атака". От партията заявяват, че "подобен факт не отговаря на истината и това е дезинформация".

Юридическият екип на "Атака" ще заведе дела срещу абсолютно всеки, който разпространява тази дезинформация, уронваща престижа на партия "Атака" и нейния лидер. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
не е куку преди 14 години
А ти що не вземеш отношение по любимият коалиционен партньор на ГЕРБ.
38
0
 
0
 
! Отговори
bashtata преди 14 години
Ало /// не се обаждай от коневръза.Първо не се пише оронвам , а уронвам ,ама май много си бягал от часовете по български.А сигурно чаткаш от ромски или турски?Адвокат на Сидеров няма да ставам, ама се замислете за така наречената свободна и неподкупна преса. За съжаление всичко е промиване на мозъци и с някаква цел.Според мен зад тая "атака", отново виждама дългата ръка на компартията майка.Спете спокойно... БСП бди и слуша.
37
0
 
0
 
! Отговори
Патрициан преди 14 години
Преди няколко години Чуколов псуваше и заплашваше дежурния в Полицията на град Русе -цитирам"Ще ти *** майката","Като стана министър на МВР ще ви разкажа играта" и други подобни любезности , но с една многозначителна подробност - пиян като кирка ,мислещ си ,че е хванал господ за шлифера!Сега пък тоя малък *** с претенции за лидер ни вкарва в нова интрига , и на всичкото отгоре се легитимира с дипломатически паспорт!Ало.о -о това тескере сме ти го дали ние ,що не питаш като си решил да ни и
36
0
 
0
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
Аз бях,исках да скачам в....движение,защото от персонала ми дадоха топла бира.Добре че Сидеров беше до мен,да ме спре.Той пи едно малко уиски и малкосе ....вкисна,защото нямаше лед.Направи бележка на стюардесата и тя се.....разрева.Отиде да реве на първият пилот и се чуваше по уредбата.Сидеров не еарестуван;това са инсинуации.Извиниха му се от екипажа,за ...леда и му дадохабутилка Джони;на мен не се извиниха и аз се оплаках на летищните власти.Те незнаеха български,затова стана.объркването
35
0
 
0
 
! Отговори
niakoi преди 14 години
жалко че германците са го пуснали ако го бяха задържали за постоянно в България щеше да има един откачалник по малко,
34
0
 
0
 
! Отговори
polet преди 14 години
jalko 4e germanzite tagiwi nesta ne gi pokaswat po televisiata ili pischt po wesnizite, ina4e stiaxme da rasberem istinata, moje naiszina nisto da ne imalo,koi snae!
33
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
що? какво променя това факта, че пак някой е *** отвътре в обутите *** на коалицията герб-атака?
32
0
 
0
 
! Отговори
медератор преди 14 години
Куку ти ако обичаш се включи в статията "БСП: Съдът трябва да каже за заменките"
31
0
 
0
 
! Отговори
sdrf преди 14 години
ako e nesto kasal sa nazionalisti , towa osna4awa 4e w franfurt we4e sa go 4akali:O))germanzite sa 4uswitelni spriamo nazionalisti,
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Волен Сидеров е ислямофоб,т.е. мизантроп!
29
0
 
0
 
! Отговори
ричи преди 14 години
Волен с восъчното си лице е забравил да си вземе хапчетата.
28
0
 
0
 
! Отговори
фрау браун преди 14 години
А може германците, като проницателни хора, в очите му да са го прочели...То и аз май нещо в погледа му улавям...А ако му се е схванала дясната ръка и се е прегнал...инциденти са това...провокации
27
0
 
0
 
! Отговори
frau sieg:O) преди 14 години
da moje i dowa da e stanalo, tia samo da 4ueit nesto sa fölera i wegnaga poliziata e tam:O))))
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Поредната платена турска статия срещу Атака!
25
0
 
0
 
! Отговори
:)) преди 14 години
тоя не е за арестуване а си е направо за освидетелстване-супер болен мозък!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
фрау браун преди 14 години
Не му е харесало обслужването и е коментирал качеството по време на националсоциалистите и сега. Те като чуят за фюрера германците подскачат и са го проверили, а той си е показал паспорта...какво толкова...борец е човекът
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Клюкарска история! Дори и да е бил арестуван какво от това? Хората ограбиха държавата и в България има сумати олигарси с по няколко-стотин милиона състояние всеки - защо никой не пише за това?
22
0
 
0
 
! Отговори
Така е преди 14 години
Показал си е жълтата книжка и го пуснали.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На борда на полет LH 3485 от София до Франкфурт наистина е имало неуправляем пътник", потвърди говорителят на "Луфтханза" Клаус Горни. Политиката на компанията обаче била да не казват имената на проблемните пасажери. Дефиницията "неуправляем пътник" включва всякакъв вид неподчинение на разпорежданията на екипажа, както и заплаха за сигурността на полета и останалите пътници, каза говорителят. Човекът е бил изведен от самолета от властите след кацането във Франкфурт, разказа още Горни. Според него това е станало по молба на екипажа.
20
0
 
0
 
! Отговори
dasf преди 14 години
horata na sapat imat diplomati4eski pasporti , oba4e ne mojesch da 4uesch, da rasberesch 4e go imamt , a pri nas , kato go wsemem ,i po4wame zirkowe, koi sam as! :O)))))))))))))