Цветанов Vs Груев: Стискането на зъби не решава проблема

Вътрешният министър имал "тревожна" информация за съда
26 фев 2010 11:18,
252
Цветанов Vs Груев: Стискането на зъби не решава проблема
Снимка: БГНЕС

Сагата с размяната на реплики между съдебната система и вътрешния министър продължи и днес.

В отговор на думите на председателя на Върховния касационен съд Лазар Груев, че "МВР трябва да бяга по своята писта", днес Цветан Цветанов обяви, че разполага с доста тревожна информация за българската съдебна система.

"Ако кажа самата истина, просто ще трябва да паднат зъбите на някой. Не бих могъл да го направя, защото това е класифицирана информация. Казвам ти, дъще, сещай се, снахо", каза Цветанов, като уточни, че говори на възможно най-дипломатичния език.

Вътрешният министър благодари на Лазар Груев за неговата толерантност и  "стискането на зъби", но подчерта, че то не решава проблема, а обществото очаква справедливост от съда.

Още по темата
Той обясни, че преди всичко е гражданин и всички знаят как реагират гражданите във футболен мач, когато съдията отсъжда в една или друга посока.

"Аз не искам да давам оценка за българския съд, това го правят българските граждани и докладът на Европейската комисия. Не съм давал оценка на съда", заяви още Цветанов.

По думите му МВР не иска да влиза в чужди територии, а да води реална борба с организираната престъпност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ама Цецо, кажи я тази истина бе. Нали затова сте избрани от народа - да няма скрито-покрито. Като не я казваш, аз лично те подозирам в рекет спрямо съдебната система - без значение добра или лоша, т.е. в търсенето на своите хора в съдебната система. Стига с тези тайни и секретни документи и операции. Дошло е време разделно и вече всичко трябва да е наяве. Още малко ще ви траем.
147
0
 
1
 
! Отговори
МУСТАФА преди 14 години
Аааа ето и моят поздрав за г-н Груев: Във ВКС полу - официално се води регистър на жалбите срещу актове на долустоящи по степен съдилища и др. Деловодителите наричат регистъра "междинен", а аз му викам регистъра на Сийка по името на деловодителката, която отговаря за него и надлежно води в кафяв бележник със син и червен химикал. Обикновено законовите срокове за обжалване на актове са от 7 до 14 дни. Когато жалбата на лице попадне в регистъра на Сийка, единственият начин тя да достигне до съдя е
146
3
 
4
 
! Отговори
ДС преди 14 години
НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НАЗНАЧАВА ДВЕ ТРЕТИ ОТ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ , ББ ИМА МНОЗИНСТВО ДА СИ НАЗНАЧИ ГЕРБЕРИ БРЕ, КАКВО РЕВЕ САМО ЧРЕЗ ЦВ.ЦВ. НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ ТЕ ГИ ПУСКАТ, НО ТОВА Е РЕЗОННОТО ОПРАВДАНИЕ ОТ КОСТОВ НА САМ
145
0
 
1
 
! Отговори
baykolu преди 14 години
Приемам съвета ти, само не разбрах, защо на мен трябва да ми пука за твоята болка отзад?!?!?!
144
1
 
6
 
! Отговори
Браво на Цветанов ! преди 14 години
Българският народ е петимен за решителни хора като Цветенов и искрено презира надменноста на персони като Груев, които се изживяват като недосегаеми. Недосегаеми, но не и за народния гняв !
143
0
 
1
 
! Отговори
МУСТАФА преди 14 години
до: baykolu: Аз съм роден в Делиормана и съм известен с това, че чувството ми за хумор обикновено води до остра болка отзад. Съветвам те другия път, преди да решиш да проявяваш своето, да помислиш .
142
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А бе ЦвЦв какви ги говори: обществото очаквало справедливост!? Как я очаква, като част от обществото са престъпници, част от тях - осъдени, те ли ще са доволни от съда, след като са осъдени?!Винаги ще има недоволни от съдебните решения, тъй като винаги има две страни, а съдът никога не може да угоди и на двете? тогава какво сте лавнали?!
141
0
 
2
 
! Отговори
хахахаааа преди 14 години
хаххахахахахахахахаххааа ти си *** ТИПА
140
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БРАВО НА ЦВЕТАНОВ !!!ТОЗИ ГРУЕВ Е СВЪРШИЛ ЕДИНСТВЕНА РАБОТА КАТО ПОСТИГНА НАГЛО ДА СИ ПОЛУЧИ ПРЕМИИТЕ. ТОЙ ЖИВЕЕ В ДРУГА ДЪРЖАВА И ВЕРОЯТНО СЕ БОРИ ЗА НЕЙНИЯ УСПЕХ. НА 76 Г СЪМ НО ТАКОВА БЕЗОЧИЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.ДАНО ОТ СТИСКАНЕТО НА ЗЪБИТЕ МУ ДА ИМА ПРОБЛЕМИ ПРИ СТОМАТОЛОЗИТЕ !
139
4
 
5
 
! Отговори
дон марин преди 14 години
Престъпните и червените СВОДНИЦИ в сайта станаха прексалено много - от къде ли се взеха?
138
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЖАЛКО ЗА МЪЖЪТ , ОПИТВА СЕ ДА НАДВИКА БУРЯТЯ. ОПИТВА СЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО , НО СИГУРНО ЩЕ МУ СКРОЯТ ШАПКАТА НАБЪРЗО.
137
4
 
5
 
! Отговори
от системата преди 14 години
Министърът ни е достатъчно твърд човек,за да се справи с престъпността.Разглезени мамини синчета,имате ли представа за какво служат органите на РЕДА?Поздрави към всички колеги
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дъщерята е Масларова, снахате е Серго.
135
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво Цветанов, на самозабравилите се в съдебната система е нужно да се казва истината. Другаде се виждат някакви процеси на съживяване, но в съда НЕ. Всички знаем, че и там има много свестни хора, но изглежда помията е прекалено много. Успех и на дорите хора в съдебната ни система, но явно първо трябва да изгорят непочтените.
134
0
 
8
 
! Отговори
Избирател преди 14 години
до: 121 добавен от: не съдия Какво, като ги сменяме тия от съдебната система на 4 г. примерно?... ако трябва и по-често ще ги сменяме!Смятате, че няма да имат по-достойни заместници ли?Както можем да сменяме правителства, така ще ги сменяме и тях.;)
133
8
 
6
 
! Отговори
до 133 преди 14 години
Спокойно, напълно си права, ще се обърне палачинката и тогава по телевизията ще дават клипчета с хвърлен на пода ББ и ЦЦ и Цветелина ще дава обяснения. Всяко нещо с времето си. След като тъпата *** си избра мутра за премиер - ще гледаме мутренски сериали.
132
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Имам само един въпрос - как за 20години в БГ простаци направиха състояния които на запад или където и да е другаде по света се постигат с къртовски труд, знания и поне 2 поколения.... Кога и къде човек с интелектуалния капацитет на ББ може да достигне до титлчтч мултимилионер... Но това си е просто риторика или чиста злоба както биха казали гербечетата
131
6
 
7
 
! Отговори
МУСТАФА преди 14 години
Мачкай Борисов всички сме с теб. Поздрави на Цветанов за обективната оценка на съдебната система. Ааааааааа това за зъбите .............. Цецо само дай дървото, хамалогията от мен.
130
3
 
4
 
! Отговори
baykolu преди 14 години
До началника на ВСС Молба от тъпата кифла Бай КолюГ-н началник,Моля да бъда освободен от поверената ви организация, поради опозоряване, считано от днес.Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена!С уважение:Бай Колю
129
2
 
2
 
! Отговори
МУСТАФА преди 14 години
baykolu е тъпо кифла работеща в съдебната система, която е крайно време да спре да позори, а още днес да помоли ВСС да я освободи от длъжност.