Цветанов Vs Груев: Стискането на зъби не решава проблема

Вътрешният министър имал "тревожна" информация за съда
26 фев 2010 11:18,
252
Цветанов Vs Груев: Стискането на зъби не решава проблема
Снимка: БГНЕС

Сагата с размяната на реплики между съдебната система и вътрешния министър продължи и днес.

В отговор на думите на председателя на Върховния касационен съд Лазар Груев, че "МВР трябва да бяга по своята писта", днес Цветан Цветанов обяви, че разполага с доста тревожна информация за българската съдебна система.

"Ако кажа самата истина, просто ще трябва да паднат зъбите на някой. Не бих могъл да го направя, защото това е класифицирана информация. Казвам ти, дъще, сещай се, снахо", каза Цветанов, като уточни, че говори на възможно най-дипломатичния език.

Вътрешният министър благодари на Лазар Груев за неговата толерантност и  "стискането на зъби", но подчерта, че то не решава проблема, а обществото очаква справедливост от съда.

Още по темата
Той обясни, че преди всичко е гражданин и всички знаят как реагират гражданите във футболен мач, когато съдията отсъжда в една или друга посока.

"Аз не искам да давам оценка за българския съд, това го правят българските граждани и докладът на Европейската комисия. Не съм давал оценка на съда", заяви още Цветанов.

По думите му МВР не иска да влиза в чужди територии, а да води реална борба с организираната престъпност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
4
 
! Отговори
меги преди 14 години
Много точно го каза само дето няма кой да те разбере! тъпия народ е свикнал да го стискат за гушата и така ще си е!
127
1
 
1
 
! Отговори
КРАСТАВИЧАР преди 14 години
ДО 126 Мислех да не си цапам ръцете с теб, но кактпо и да е. Личи си, че си ***.Пишеш с добър правопис, но си интригант и мошеник.Никъде не съм казал че "цялата система е ***". Не знам също така, къде видя думите "злоба, омраза, и то животинска. Сравнението, което правиш с лекаря е неуместно. Стигам до извода, че се водиш на щат към престъпна структура.
126
2
 
2
 
! Отговори
Пепа преди 14 години
Кой стиска зъби, бе нагли? На всичко отгоре имате сурат да се обръщате към Европейската комисия за мониторинг върху ситуацита! Къде ви е правораздаването: в осъдените за заменките ли, в осъдените за терора над българския народ управници ли, за криминалния преход ли?
125
1
 
3
 
! Отговори
КАЛИНОВА преди 14 години
ХОДИ СЕ СНИМАЙ! НИЩО НЕ ЗНАЕШ И НЕ РАЗБИРАШ! КЪДЕ НАПРЕД ДО СИ БАНК ИСКАШ ЛИ ДА СТИГНЕМ! *** ТОГАВА И НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЩЕ ПАДНАТ ЧЕНЕТАТА! СМОТАН НАЙВЕН НАРОД!
124
2
 
9
 
! Отговори
Pi4 преди 14 години
Вие хубаво всички се оплаквате, а някой да си е задавал въпроса какви са доказателствата, които се внасят в съда? Имайки предвид умствения капацитет на хората, които сега ни управляват май....доказателства много няма, а единственото, което се прави е да се окаже натиск върху съдийте, за да се вкара в затвора конкуренцията..... други мутри. Айде весел петък
123
3
 
6
 
! Отговори
АНЕЛИЯ преди 14 години
ТАКА Е НАПРАВО МИ ПИСНА ТАЯ ПОЛИЦЕЙЩИНА! СТИГА СА ДРЪНКАЛИ ЩЕ ПАДНАТ ЗЪБИТЕ НА КОЙ БЕ??/ ДА НЕ ПАДНАТ НАКРАЯ НА КОЙ НЕ ТРЯБВА? КАТО ЧЕ ЛИ ЦВЕТЕЛИНА НА Б. Б. Е ЗАБОГАТЯЛА ТАКА БЕЗ ДАЛАВЕРИ! ТАМ НИКОЙ НЕ РОВИ И НЕ ПИТА! АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ СТИГА СЦЕНАРИИ ПИСНА ХА НИ ВЕЧЕ!
122
4
 
4
 
! Отговори
иван преди 14 години
Абе защо хулим Цетанов,та той иска да изкара наяве нещата?Браво само напред!
121
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ми то кой ще остане вън ако ББ и ЦЦ вкарат изброените в затвора ?Законите в БГ са такива че могат да те задържат за какво ли не = отчита се дейност После отива се в съда който пита - за какво ми го пращате тези ? Отговора - миии, то сега виждаш ли, търсим ама нали сме наши и тнт... Кой е кривия в историята ? Този който обвинява без доказателсства или този отказва да съди без такива? Държа да напомня че "ФАкирите" е само "профилактика" на "криминалния контингент" ... ?! ако някой зане що е
120
5
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 14 години
Писна ми от акции за вдигане на имиджа. Искаме реално свършена работа и от двете страни. "Едната мие другата, а пък двете лицето" - из детска песничка.
119
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дъртото *** пак се появи и започна да се пеняви плюейки всеки, който не харесва.
118
1
 
6
 
! Отговори
Само УРА преди 14 години
Цветанов да не се прави на "наглите", а ако има нещо против съда да го дава. Ако не, да си трае и върши работата. Като не може да събере доказателства като хората и по установения ред - да си ходи. Милиционери много. Ще ги прибира и съди по изрезки от жълти вестници!!! Смешка.
117
6
 
2
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТА преди 14 години
Браво Цецо, ако вкарате политици, съдии, прокурори, полицаи, данъчни и митничари в затвора заедно с публично известните престъпници ще получите още по-голяма подкрепа от нас.
116
3
 
6
 
! Отговори
baykolu преди 14 години
Що не си гледаш оранжерията!?Идва време за торене, за плевене, за колтучене....ами си тръгнал да обсъждаш съдебната система?! И то по такъв идиотско-краставичарски начин! Само едно нещо ще те попитам, пък дано разбереш какво искам да кажа. Може ли да претендираш за законност и същевременно да наричаш цялата система "***" Отношението ти към системата определено показва какво ти е отношението към закона като цяло...пренебрежително, просташко и изпълнено с животинска злоба и омраза. Точно като на идолите ти -ЦЦ и ББ и другите! Типично гербаво! За това и одеве писах, нищо няма да променят тези кратуни! Ако променят нещо, ще е на зле! Това е все едно един лекар да мрази пациента си и да го лекува...няма как да стане!
115
3
 
3
 
! Отговори
Господа популисти преди 14 години
Очевадно е, че в в съда, както във всичко в Бг нещо куца....!!! Е и питам аз - Кой трябва да хване тези корумпирани и подкупни съдии?? България разполага с 60,000 полицаи, за какво ги храниме, нали да пазят държавата!! Ами да ги хващат корумпираните съдии, какво ги спира!!! Господа популисти /ББ ЦвЦв/ , не викайте дръжте крадеца, ами се хващайте за работа. Щом мислите, че съда не работи и е корумпиран, хванете виновниците, хванете корумпираните!!!Иначе ще стане, меко казано, Ние се събрахме в Банкье и решихме...
114
0
 
2
 
! Отговори
Я пак ?! преди 14 години
калпаво образование = калпави специчлисти = калпави ноебразовани и тъповати политици = калпава конституципя = калпави закони = калпава съдебна система = калпава дуржава... Кръгч е затворен...Когаото поставим обществените интереси над личните и държавата бъде приета не като враг а като оръдие за постигание на общтото блога тогава от нас ще стане нещо... До тогава всички на чалга, евтин алкохол и фалшиви цигари ... И най БЕЧЕ ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ - простотоАта не ходи по гората ....
113
1
 
3
 
! Отговори
радио Ереван преди 14 години
Copy/PastеВИЦ........Питат радио Ереван: - Какво ново на Тихият фронт в България? Радиото отговаря: - О-о-о сега ще се внасят специалисти от Германия да БИЯТ ТЪПАНА!!
112
1
 
5
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 14 години
Защо във ВАРНА спокойно се разхожда ВЕСЕЛИН ДАНОВ и си кара последният модел мерцедес s500. Излижа си присъдата или пак не е виновен.Да отговорят съдиите дето ник лук ядът нито лук миришат.
111
1
 
1
 
! Отговори
не съдия преди 14 години
До 110 и 113. Във всяко съдебно дело има две страни и винаги едната е недоволна. Естествено недоволните ще гласуват против съдия, който ги е "порязал". Е, на всеки 4-5 години ли ще си сменяме съдиите?
110
1
 
2
 
! Отговори
КРАСТАВИЧАР преди 14 години
ДО 112 Абе, не съм такъв, но ако ти е красива червената анонимна задница може и да опитам.
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Направо ги чакаме успехите им. Големи, реални успехи. Крайно време е вече.