Всички сме равни пред закона, Данчо Лечков - също!

Не можеш да показваш неприлични жестове, възмути се Цветанов
24 мар 2010 11:00,
267
Всички сме равни пред закона, Данчо Лечков - също!
Снимка: БГНЕС

"Всеки един е равен до закона, независимо дали е министър, кмет или известна личност".

Така вътрешният министър коментира избухналия снощи скандал между градоначалника на Сливен и столични полицаи на алея "Яворов".

"Сами разбирате – когато полицейски автомобил те преследва няколко километра, не можем да хвърлиш документите си и да се държиш по този начин и да показваш неприлични жестове – това е доста неприлично поведение", възмути се той.

Още по темата

Цветан Цветанов каза пред журналисти, че е имало доста свидетели на инцидента, а техните разкази се припокриват с това, което полицаите са разказали за сблъсъка си с Йордан Лечков.

"Данчо го уважавам много, направил е много за България, направил е много за града си Сливен, но аз смятам, че всички трябва да се равни пред закона", категоричен бе Цветанов.

МВР шефът уточни, че е приятел с Лечков и заедно са участвали в благотворителни мероприятия, в кампанията за изборите, "но смятам, че постъпката му не е постъпка за одобрение. Убеден съм, че и той самият е осъзнал какво е направил", добави той.

Вътрешният министър за породен път даде пример със своята съпруга, която също е била глобена, заради нарушение на пътя и не се е възползвала по никакъв начин от положението, което има.

Цветанов бе категоричен, че "за да променим държавата си, трябва да променим манталитета си".

Междувременно началникът на Първо РПУ в София Евгени Игнатов обяви, че срещу Лечков ще бъде образувано досъдебно производство за това, че е попречил на полицията да изпълни своите задължения.

Кметът на Сливен не се яви в 10 часа в полицията, за когато имаше призовка.

Йордан Лечков обяснил, че има неотложни ангажименти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
19
 
! Отговори
Krasi преди 14 години
Тоя е *** наглия...много бързал...за къде бе...кой си ти и какво ги интересува ченгетата че бързаш....*** простата плешива глава....болкук абсолютен...20 камшика на голо за тоя ***...
166
0
 
16
 
! Отговори
Я-л преди 14 години
А представяте ли си как е ситуацията в Сливен?!
165
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За да променим държавата си, трябва да променим манталитета си.
164
10
 
3
 
! Отговори
globete go преди 14 години
NARODE DIGNI SREDNIAT PRST NA VSEKI SRESTNAT POLICAI, POJARNIKAR ILI GERBAR
163
2
 
5
 
! Отговори
??? преди 14 години
"Всички сме равни пред закона" - А така наречените полицейски патрули, които се държат арогантно и понякога унизително, какъв шанс имаме да ги осъдим.Трябва май като Лечков.Оставяй им портфейла с парите и личната карта и си тръгвай.
162
0
 
18
 
! Отговори
Защо ? преди 14 години
Само си представям, ако аз им бях направил така на полицайчетата къде щях да съм сега и в какво състояние. Защо има двоен стандарт, защо ? Не може, а и не трябва да има двойни стандарти, зкона е закон !
161
0
 
8
 
! Отговори
Ф преди 14 години
ЩЕ ОТШУМИ И С УРИ ГАЛЕВ ТАКА СТАНА
160
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако властимащите четат форумите има много да разберат за какво става дума.
159
0
 
11
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
Епа Данчо си е прос селянин кат мене баце...Що щете? Футболе...Да им рецитира Шекспир на милицията ли?Напсувал ги е, дигнал е среден пръс и те това е...
158
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ami sami vijdate kakvi sa kadrite v GERB. sami si pravete izvoda.
157
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Йордан Лечков ще се яви в полицията когато той пожелае, а не когато ме у наредено.Господн Цветанов между другото той така действа и в СЛИВЕН - КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ЯВИ КЪДЕТО Е ПРИЗОВАН ТОЙ Е ИЛИ В СОФИЯ, ИЛИ В ЧУЖБИНА ИЛИ ПО ВАЖНИ ДЕЛА/НЕУТОЧНЕНИ/.
156
0
 
3
 
! Отговори
prodljenie преди 14 години
леле бате цецо какъв е тоа преятЪль бе?A sega da vidime: ako izkarate video zapis, Leketkof ste vi osydi ce ste gi filmirali bez da vi e dal razresenie, kazah ti baba ceci Leketkov e ***.леле бате цецо какъв е тоа преятЪль бе?показал на полицаайте среден пръст-значи го показал на техният министър, т.е. на тебе. показал на Министър, демек на целото правителство, т.е. на другият бати , на бати Бойко.Лекетков винаги е бил прав, плешлив и ***.
155
0
 
5
 
! Отговори
В.Бозаджи преди 14 години
Но да видим от тази трънка ще излезе ли заек , та тои не е спрял на палка а може би е носил дрога , щото в Сливен се говори че е дрога , а дали в колата не е имало нещо такова ,....
154
0
 
4
 
! Отговори
хахо преди 14 години
Показателно е ,че "героят"Лечков недолюбва и напада един талантлив,харизматичен,успял футболист ,а не ритнитопковец с твърда глава,какъвто е Бербатов.Това е доказателството,че наистина не сме буклуци ,а само че *** са ни превзели.Но и от нас зависи докога ще ги търпим.Браво,Бербо!Ти ни нашето истинско лице пред света!И колкото по-малко Бербатов се занимава с тези ***,толкова по-добре-не е хубаво да си хаби енергиятаза глупости.
153
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Даже в Турция му бяха спряли правата .Защото открадна 200 000 долара ,като неустойка
152
0
 
7
 
! Отговори
baikonur преди 14 години
Четох някъде ,че пак са духнали Стоичков.Сега Лечков се държи като хулиган.Не им се чудя.Толкова им вътака.Че са направили нещо за България-не спорим.Евалла им за това.Но от там на сетне- нямат правото да се държат като богопомазани.Моят син ако беше направил това,което направи Лечков сега щеше да е в ареста и щяха да го тикнат дори в затвора.Да видя сега Цветанов и Борисов дали ще съдействат за да получи този гамен каквото му се полага.Всички трябва да сме равни пред Темида!!!
151
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Boiko Boiko, qvno e che imash jelanie da pomognesh na stranata ni, ama kade gi sabra ot kol i vaje samo nekadurnici v GERB .....
150
0
 
7
 
! Отговори
таню преди 14 години
А бе и като футболист все правеше издънкиВсе треньорите му пречеха то не бяха скандали пресконференции и сеири всякакви Даже в турция му бяха спряли правата
149
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички сме равни пред закона, Данчо Лечков - също!Да ама не. Блажени да са вярващите
148
1
 
11
 
! Отговори
до боко тиквата преди 14 години
ЗАЩО НЕ са арестували ***, ТОЯ накакъв герберси имунитет ли ползва , а Боко , тикво проста????