Цветанов: Общински съвети станаха търговски дружества

100 хиляди лева са открити в кабинета на Борислав Гуцанов
1 апр 2010 10:16,
122
Цветанов: Общински съвети станаха търговски дружества
Снимка: БГНЕС

"В последните години общинските съвети на много места се превърнаха в търговски дружества".

Това коментира вътрешният министър Цветан Цветанов във връзка с вчерашната спецакция "Медуза", при която бе задържан председателят на Общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов.

Цветанов изтъкна, че има общински съветници с хотели, "които никога не биха придобили, ако работеха някъде другаде".

По думите му, когато е дошъл заедно с Бойко Борисов като кмет на София, те разбрали, че общинските съветници искат да разпределят средствата от фирмите.

Вътрешният министър все пак уточни, че не обвинява никого, тъй като това е въпрос на доказване.

Още по темата
100 хиляди лева в различна валута и в различни пликове са открити в кабинета на председателя на Варненския общински съвет, съобщи още Цветан Цветанов. Самият Гуцанов пък е оказал съпротива при ареста и се е наложило вратата на дома му да бъде разбита.

Цветанов припомни, че Борислав Гуцанов е бил задържан и преди 11 години за злоупотреби.

"Предприетите действия са правилни", отсече МВР шефът запитан за версиите, че акцията е политически натиск.

Цветанов каза още, че е повече от ясно, че другият задържан – Даниел Славов – Дънката, е в тесни връзки с митничари във Варна.

"Дънката беше в чужбина и ние просто го изчакахме. Всички арести бяха тихи и кротки, но Гуцанов като видя полицията затвори вратата и се наложи да влязат по-драстично полицаите", уточни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
1
 
! Отговори
Д-р Бойков преди 14 години
Този откакто влезе във властта започна ускорено да пълнее. Както се вижда, главата му както визуално, така и съдържателно съвсем е заприличала на плондер - кръгла и мноооого празна! Нищо повече не може да се очаква, освен да гръмне заедно с Пожарникаря и всички тъпоъгълници около тях!
110
0
 
0
 
! Отговори
Гледащ преди 14 години
"ЦВЕТАНОВ ЗВЪНИ НА БОЙКО БОРИСОВ И МУ ЧЕСТИТИ ВЪЗКРЕСЕНИЕТО:- ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ - КАЗВА ЦВЕТАНОВ.БОРИСОВ СЕ ЗАМИСЛЯ И ОТВРЪЩА:- СТАНИШЕВ И 3-НАТА КОАЛИЦИЯ Е ВИНОВАНА!!!"
109
0
 
0
 
! Отговори
Илиев преди 14 години
Г-н Цветанов,елате и в Ловешкия общ.съвет.Ако една общ.съветничка петни името на ГЕРБ с лъжи и манипулации,ако източва здравната каса с месеци,без да е болна ,това наказуемо ли е?
108
0
 
0
 
! Отговори
???? преди 14 години
Беше трактор ...Вече е екс - трактор ... Няма му го плуга, с който ора и надкините ниви за 9 млн ...
107
0
 
2
 
! Отговори
Чоно преди 14 години
Трябва да се хващат, а не да се констатира, че са станали търговски дружства. То и Парламента стана куп от търговски дружества, ама . . някой да е направил нещо по въпроса
106
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко ли по 100000лв е правил през годините....
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ХАИТИ НИ ЗОВЕЕЕ ПО КРАЖБИИ
104
7
 
5
 
! Отговори
визуален тероризъм преди 14 години
Всяка публикация на снимки на ББ, ЦЦ и Дянков, представлява акт на визуален тероризъм срещу нацията!
103
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стига сте ревали всички!! Заслужавате си простотията, в която живеете!!!Кой, какъв бил?!!Като беше Жан Виденов...с перфектното образование, Костов..Сергей, със съветското си историческо образование...Масларова сигурно също има добро образование и Петър Димитров и Румен Петков и Р.Овч. също...и...какво се случи??!!!! Гледайте какво се прави!! И какво лошо има?? Да, правят акции! Преди даже и това нямаше!!Покровителства ги директно от Позитано! Аз предпочитам това управление!
102
1
 
1
 
! Отговори
муци преди 14 години
За назидание на суверена и за гарантиране парл. мнзинство на програмния кабинет ще е добре за Боко - веднага след зашутването му от Дондуков 1 - да се потърси ако трябва правна помощ и от ЕС и САЩ и да се види фамозното му триинчово досие, съставено от неназовани бивши топченгета от ФБР по поръчка на неназована швейцарска банка, за което писа Конгрешънъл куотърли през март 2007 г. и Гоце отсече, че то не представлявало интерес за нас. Човекът е бил намесен в мокри поръчки, многогодишна контрабанда в големи размери. Слагането му на топло на държавна издръжка ще е полезно и за самия него - ще е в безопасност, и за България - "затворен премиер-мутра", ще звучи "здорово".все пак Боко има (поръчкови убийства на ИПОН, контрабанда в големи размери с Пашата, далавери за Сибанк, аферата кметко-зетко)
101
4
 
2
 
! Отговори
ПУШИЛКИ преди 14 години
Какъв прекрасен ПРЕЗИДЕНТСКИ ШУТ.........ПРОВАЛ за кликата, особено за гаргамун.......А и Цецковите ПУШИЛКИ не могат да затъмнят ШУТА /позорният/За да беше върховно и оригинално, само липсваше ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ........., е и главният циркаджия липсваше.....Ами айде кога най-после ще го извади тоя лист на спасението, наречен оставка....Време е за служебен кабинет.....
100
2
 
2
 
! Отговори
??? преди 14 години
' За убийство и мъчение на животни 'Д. Найденова може ли да каже колко точно невинни животни е убил ' социалният президент ' Гоце ?Найденова защо не представи един видео - запис на едно ловуване на Гоце в гората ? Нека да видим как Гоце убива поредното невинно животно и да видим къде в случая има нещо хуманно !Гоце като ходи да убива невинни животни в гората, сам ли ходи там или е с охраната си от НСО ?Ако се окаже, че Гоце ходи да убива животни в присъствието на гардове от НСО, то тогава не са ли дадени грешни пари от джоба на ДАНЪКОПЛАТЕЦА ?Въпросната Найденова има ли си домашно животинче ? Ако някой убие домашният и любимец, то как би реагирала тя ?По какво се различава убийството на едно домашно животно от убийството на невинно животно в гората ?Нека въпросната Найденова зададе тези въпроси на ' социалния президент ' Гоце и тогава да обсъжда силовия министър Цветанов, който до този момент безупречно се бори с престъпността у нас, за разлика от един бивш оперативно - интересен вътрешен министър, срещу когото има 4 образувани досъдебни производства, макар и прекратени поради странни причини, и който ще прави нова партия с Гоце !
99
2
 
2
 
! Отговори
??? преди 14 години
' За убийство и мъчение на животни 'Д. Найденова може ли да каже колко точно невинни животни е убил ' социалният президент ' Гоце ?Найденова защо не представи един видео - запис на едно ловуване на Гоце в гората ? Нека да видим как Гоце убива поредното невинно животно и да видим къде в случая има нещо хуманно ! Гоце като ходи да убива невинни животни в гората, сам ли ходи там или е с охраната си от НСО ? Ако се окаже, че Гоце ходи да убива животни в присъствието на гардове от НСО, то тогава не са ли дадени грешни пари от джоба на ДАНЪКОПЛАТЕЦА ? Въпросната Найденова има ли си домашно животинче ? Ако някой убие домашният и любимец, то как би реагирала тя ?По какво се различава убийството на едно домашно животно от убийството на невинно животно в гората ?Нека въпросната Крачунова зададе тези въпроси на ' социалния президент ' Гоце и тогава да обсъжда силовия министър Цветанов, който до този момент безупречно се бори с престъпността у нас, за разлика от един бивш оперативно - интересен вътрешен министър, срещу когото има 4 образувани досъдебни производства, макар и прекратени поради странни причини, и който ще прави нова партия с Гоце !
98
5
 
4
 
! Отговори
ГЛАВАТАРЯ преди 14 години
Много ще е интересно, като дойде време мутрите ББ,ЦЦ да ги щракнат, дали така ще ги дават, все пак Боко има (поръчкови убийства на ИПОН, контрабанда в големи размери с Пашата, далавери за Сибанк, аферата кметко-зетко)А иначе не мога да проумея, тея изкопаеми ББ ЦЦ в какъв свят живеят, ще остраняват държавния глава, ей така все едно ще си сменят гащите......ще арестуват /не е въпроса дали е или не е виновен/, но не осъден бивш министър, като пладнешки разбойник, ще го снимат и распространяват като порно филмче.......Ама моля ви се ако това е демокрацията, то тогава каква ще да е бандитската порядка...... ГЛАВАТАРЯ ,разследва, съди, коли и беси....Алоооо дайте да ги свалиме на земята, да им резнеме крилцата, много се взеха на сериозно....... най добрее и е време за Разпни Го
97
1
 
4
 
! Отговори
Данчо преди 14 години
Абе, цецко!?!Що не пратиш "ушковците с качулки" да арестуват масларова и мургина?!Или май има шушу-мушу под масата с теб, пожарникарчето и други функционери като Р.Овч., костоф и т.н.
96
6
 
4
 
! Отговори
Диди преди 14 години
Цветанов- съвестта на нацията и компетентният по всички въпроси! Само един безкритичен човек може да дава мнение по всичко и да се счита най-умен от всички!!! Какво да се прави като избират хора със съмнително образование на такива постове/ да завършиш ВИФ не е като това на Соф. университет./С колко ли е завършил гимназия? Загадка за читателите.
95
0
 
5
 
! Отговори
марин преди 14 години
Защо не се позаинтересуват за злоупотребите в Пловдив?Колко пари са похарчени за завода в Шишманци и какво е направено? Защо не се проследятдоходите, паричните потоци зад граница и имотите на кмета- Славчо Атанасов и зам.кмета Петко Атанасов ?
94
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много добре,че в София и малко във Варна,се разкрват престъпления и престъпници...Ами няма ли да погледнете в други градове като Пловдив,Бургас,Сливен,В.Търново и други...Няма ли качествени полицаи в тези градове,че да разкрият нещо .....Прав си,ЦЦ,като казваш за общинските съветници...Ама не само ти,но и твоите подчинени по места трябва да го знаят и...да работят..
93
0
 
4
 
! Отговори
българин преди 14 години
А правителството не е ли търговско дружество??? Всичко е ТАКОВА ЕООД, докато пазарът е всичко. Трябва ни ЗНАЕЩ премиер в тези свирепи времена. Не полицаи.
92
1
 
3
 
! Отговори
sa6o преди 14 години
ceco, sarceto mi e s vas. ako vie s boiko ne se spravite, togava bulgaria umira. dolu 4ervenata mafia.