Мирослав Найденов ще бори некачествените храни, нищо няма да го спре

Купил кренвирш на кучето си, то не го яло
20 юни 2010 17:04,
86
Мирослав Найденов ще бори некачествените храни, нищо няма да го спре
Във Варна министърът откри инициативата „Вкусната ваканция 2010” за възраждане на славата на българските храни. Снимка: БГНЕС

„Преди седмица взех един кренвирш за 2 лв. и нещо, и кучето ми не го искаше. Това, което не може да го яде кучето, аз не искам да се яде от хората и ще направим така, че да не се яде“.

Това драматично обещание бе дадено от министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов днес във Варна.

„Когато се движим в посока на повишаване на качеството, няма сила, която да ме спре, продължи той.

По думите му след млекопроизводителите идвал ред на месопреработвателите и на хлебопроизводителите.

„Ще вземем мерки, за да повишим качеството на храните“, закани се Найденов.

Той предупреди, че от понеделник производителите на млечни продукти могат да очакват истински десант от органите на ДВСК.

„Всички хора, които не са в отпуска, ще бъдат изпратени на проверки и млечни продукти с растителни мазнини няма да има.

Тръгнахме от млякото и млечните продукти, защото винаги съм смятал, че са от първа необходимост и се консумират от най-малките – децата, до най-възрастните хора.

Има идеи и от асоциацията на хлебопроизводителите, и по отношение на всичко, което слагаме на трапезата си“, добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какво да купуваме ??? мелонанчо
21
1
 
11
 
! Отговори
куку преди 13 години
Еми то тва си е хубаво да са само качествени храните ама няма как да стане - първо тук няма животновъдство - всичкото месо се внася от вън - старо младо от всякакъв вид животни и второ тези които правят колбасите,луканките и тем.подобни никой не може хък да им каже - демек моят да си правят каквото си искат - та ако искате качествени продукти с контрол и БДС САМО ЧРЕЗ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ - ОК?
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да ама ще си идат здрави...
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миро спри Макдонълс там храната е пържена и това не е добре-- а, ако искаш ще идем с твоито куче да видим дали ще яде,, биг фиш с голяма кола и картофки,, ако те е страх от моите кучета ,няма да ги взема-- щото и без това съм сигурен ,че на тях ще им хареса в Макдонълс,
18
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пак евтин PR. за наша сметка: кисело мляко 1.50-2.50лв , кремвирши 10.00-15.00лв , хляб..... и т.н. Това горе-долу ще е цената на качествените продукти и естествено обикновените хора не могат да си позволят.
17
0
 
31
 
! Отговори
меломан преди 13 години
Един познат започна работа в известна фирма за месо. Какви неша ми разказва леле-мале. Каква червена боя слагали в каймата, как надували месото с вода и разни саламури че да стане двойно по-тежко, как слагали развалено месо в саламите. Как криели разваленото месо като чуят че ше идва ХЕИ на проверка. Страшна далавера явно има в правене на кюфтета и кебапчета. За бога братя спрете да купувате ***. После ше се чудим защо толкова млади хора са болни.
16
0
 
8
 
! Отговори
до 15 ;-)) преди 13 години
...ама вредно било за животинките бе баце...тъй разправят ветеринарите... не че нещо...
15
2
 
6
 
! Отговори
до 7-ми преди 13 години
ти нещо май за главата ми намекваш, а, я виж у форума колко сте се разпущили криза е, а те за луканки ми говорят. за кучето ми ше го храня с кремвирши я, ти кво искаш заради баба Бардо да ни изгонят от европа ли, и да ме съдят, че не спазвам правата на кучетата
14
0
 
6
 
! Отговори
PR expert преди 13 години
до 11:Те па щото ги прават от месо...
13
0
 
5
 
! Отговори
t....a преди 13 години
tip e bilgarskiya narod krayno vreme e da zastitim ministira poone toy da se dokaje e e......... dokoga ste yadat horata boklusi
12
2
 
7
 
! Отговори
Фидосова преди 13 години
амчи да мъ земи, ама той само за себе си мисли, аз от как съм парламента отслабнах, щото не мога да си връткам далаверите/бил купил кремвирш за 2 лв., него му се свидят 30 ст. за едно кифте да *** почерпи ама нейсе, кавалер/
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те па щото кренвиршите струват милиони...
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като го храниш с агнешко как ще яде кренвирши-- искаш ли да видим дали съм прав , аз ще ти докарам 10 кучета и двамата ще идем до магазина да вземем различни кремвирши и да видим дали твоето куче е оядено министърско куче или не, защото другите песове ще изядат кренвиршите па и кучето ти ще бъде оплодено,,
9
0
 
24
 
! Отговори
Black Beard преди 13 години
Освен да издаде заповед в храни в които няма месо, да се забрани използването на думите: салам, луканка, наденица, кренвирш-така както за млечните продукти.Да видим какви заглавия ще се измислят тогава. Но най-важното-да се върне БДС от преди 1989г. И да се спазва.
8
8
 
5
 
! Отговори
лудо правителство преди 13 години
Кво толко, най много да се вдигнат храните два три пъти .По добре да изчакат да отмине кризата и тогава да мислят за качеството на млечните и др.продукти ,защото ще стане като с акциза на цигарите!!!
7
11
 
15
 
! Отговори
PR expert преди 13 години
Ама шефе ти кучето с кренвирши ли го храниш?*** мноо си го разглезил тва куче нещо...хората няма кво да ядът, а ти кренвирши за кучето купуваш...Ама що се чудя-то с вашите министерски заплати не със кренвирши ами със финни пържолки бихте ги хранили...А народа ще яде....знаем това.'Kaто няма хляб ще ядем пасти...'-звучи ли ви познато?
6
3
 
4
 
! Отговори
нов преди 13 години
М-р Найденов много често отправя посланията си от Варна , май репортерката от БТВ ще излезе права че господина е много близък приятел с измамниците от Свинекомплекса в Слънчево и често е техен гост, сигурно сега на място "разнищва " далаверата, нали така обеща в интервюто си по телевизията
5
0
 
9
 
! Отговори
do 1 преди 13 години
pichaga i az sum na mnenie che e vreme da se napravi neshto oshte ot godini s kalpavite hrani po magazinite deto ni zalivat no mai shte si ostaneme samo sus dobroto zvuchene che shte napravqt neshto nai nakraq s LAINQNATA PRODUKCIQ !
4
11
 
7
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Пак евтин PR.
3
5
 
22
 
! Отговори
ined преди 13 години
Да вземе Фидосова да му помага с унищожаването на вредни кибапчеата и кифтета.