25 НПО-та: Спрете гей парада, опазете децата ни!

"С него се размиват общоприетите граници в обществото"
22 юни 2010 07:00,
733
25 НПО-та: Спрете гей парада, опазете децата ни!
Снимка: БГНЕС

25 неправителствени организации призоваха държавните институции да защитят българските деца от вредното влияние на гей активистите.

В отворено писмо те се обявяват против налагането на деструктивно за личността и обществото поведение, изразяващо се в гей фестивали и паради.

Според НПО-тата гей парадът, който ще се проведе тази събота в София, е целенасочен опит да се размият общоприетите граници в обществото ни и да се ерозират нагласите му по отношение на българското семейство.

Още по темата
В документа пише, че хомосексуализмът се представя едностранчиво в публичното пространство.

Според 25-те организации се премълчава това, че сред гейовете има многократно по-широко разпространение на СПИН, психични разстройства, депресия, самоубийства, както и драстично скъсяване на средната продължителност на живота.

В същото време организаторите на гей парада изпратиха писмо до премиера Бойко Борисов и вътрешния министър Цветан Цветанов с искане да бъде осигурена полицейска защита на участниците.

Преди две години първото шествие "Аз и моето семейство" премина под засилена охрана от страна на МВР и провокации от крайни националисти и православни организации.

Тогава повече от 80 души бяха арестувани. По целия си път хомосексуалистите бяха обстрелвани с камъни, бутилки, бяха хвърляни бомбички и коктейли "Молотов".

Съботният трети гей парад в столицата ще е под мотото Love equality, embrace diversity! (Обичай равенството, прегърни многообразието!).

Очакванията на организаторите са в него да се включат 700 души от цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


733
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
638
1
 
1
 
! Отговори
Peter преди 13 години
И какво стана ? Имаше ли или нямаше поредно посрамище ?Кучето си лае, керванът си върви (или по-скоро НАРОЧНО СЕ ДЪРПА от някои *** и безсрамни гадове) !Няма какво повече да се каже... Мога да цитирам само едногова клетника:"Народе????"...да се чуди човек, за чий.... са си дали Живота тези велики Българи ? Не! Не е зарад' вази... смотани *** и лесбийки :-/
637
1
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Ти приятелю.., признай с колко условни и безусловни присъди си..? Ако още нямаш (което би ме учудило безкайно), с твоя пещерен манталитет много бързо ще наваксаш!
636
0
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Щом ти е толкова акъла.. провокирай се. Все едно няма за какво друго да мислиш и какво друго да правиш. Озлобени безделници в нашата мила държава колко щеш.
635
1
 
1
 
! Отговори
Гнаско преди 13 години
Бе вместо да ги натикат по психо диспансери и лудници,те на паради ги пускат.И много ме кефат като кажат "излезнахме да покажем че не ни е страх"Не ви е страх щото полицаите са повече от вас,иначе ви очаква това vbox7/play:39971015И другия път като си помислите да се излагате пред хората мили дами,бая ще се почудите.
634
0
 
1
 
! Отговори
Радко преди 13 години
Тия с кафевите очи не виждам да парадират с това, не вкарвайте хората в шаблони, само заради непоносимостта си към *** шествия. Ако си гей, бъди си такъв на вашите места - гей-барове, дружинки, сбирщинки, коптори, оргии и т.н. Не пред носовете на въпросните нетолератни, това надявам се разбираш е евтина провокацийка.
633
1
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Ако цяла Българиа е с кафеви очи и една група е със сини, това значи ли че трябва да мразим, линчуваме и отричаме тази група,или нека им извадим очите..?! Разберете бе хора..!!! Това не е вапрос на избор! За това се прави парада, за да може цялата некомпетентна *** да разбере. Тези, които го приемат да ходяат на парад, тези които не, да стоят настрани! Гей парад ще има УТРЕ, до година и следващата пак..и пак докато всичките селски мозъци не измрат и тогава толерантостта ще възтържествува.
632
1
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
Крайно време е милата ни татковина да спре да бъде средище на лицемерни , необразовани , тесногради и космати мачовци , който освен да се напият, да гледат чалга с родните ни елитни звезди ( *** ) и да се мислят за всезнаещи и всеопределящи друго не могат да прават !!! Краино време е тези същите да и ам баде затворена устата и да им бъде обяснено че освен тях съществуват и други хора ,който имат не по малки права !! Аргументите на тези "трибуни " на ценности и морал са просто смешни и жалки , Добре че го има този гей парад че да се събуди и родната царква че горката хич я няма напоследак ! Жалко е и е потресаващо !!УСПЕХ НА ПАРАДА !!!
631
0
 
0
 
! Отговори
никой преди 13 години
Хахах страшна логика няма що.... Ами точно заради подобно отношение, те няма да се съобразяват с вас...А по твоята логика обществата в които хомосексуалността е нищо повече от сексуална ориентация, са болни и трябва да си лекуват гангрената така ли :D...Споко... и в Америка преди около 30-40 години са мислели като теб, но са се променили... Така, че рано или късно и тук ще се образовате...
630
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 13 години
Да болшинство сме и за това трябва да се съобразяват с нас. В противен случай, трябва да се лекуваме от тях по начина по който се лекува гангрена. Отрязва се крайника и....заразата не се разпостранява.
629
0
 
0
 
! Отговори
никой преди 13 години
Ако питаш мен децата ти се разхождат по улицата покрай далеч по-опасни неща... Пък и ако си честен със себе си, едва ли ги пускаш сами да се разхождат... не за друго, а защото времената в които това можеше да се случи са безвъзратно отминали... Ааа... и за да е толерантен един човек, първо трябва да се научи да е толерантен със себе си...
628
1
 
2
 
! Отговори
никой преди 13 години
Децата за съжаление винаги са били разменна монета на разни възрастни за да доказват нечий морал (да не забравяме как разни политици вкл. и чудовищни обичат да ги прегръщат, да плашат родителите им какво би станало с тях ако еди кой си направил еди какво си и т.н.)... Което е жалко за възрастните... и жалко за хората като цяло... Така, че хайде не ги намесвай и тях... За това дали ще бъдат опорочени или не отговорност имат най-вече родителите...
627
1
 
3
 
! Отговори
Толерантен преди 13 години
Уважаеми хора, с различна сексуална ориентация! Бъдете си каквито щете! Познавам няколко като вас, а с двама дори сме работили заедно. Хора - като хора! Не ме интересува, кой с кого си го слага! Само много ви моля, не си развявайте епилираните *** с китка перушина в тях по улицата, дето се разхождат децата ми! Мускулести мацки с езици като шницели и рейнджърски дрехи да не точат лиги по 13-14 годишни момиченца ... Ще ми кипне келя и тогава ........
626
4
 
1
 
! Отговори
никой преди 13 години
Това не е повод за гордост... Още повече, че претендирате за европейски ценности... И значи *** трябва да ви приемат такива каквито сте, а вие не трябва да ги приемате такива каквито са :) ... сигурно защото сте болшинство? ... Ами ето заради това правят паради... и колкото повече се тръшкате, толкова повече паради ще правят, ако и да не ви харесва...
625
1
 
3
 
! Отговори
Peter преди 13 години
,но са и НАЙ-ВЕЛИКОТО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА НЕВИННОСТТА, СРАМЕЖЛИВОСТТА, МАГНЕТИЗМА, НЕОПЕТНЕНОСТТА и ЧИСТОТАТА !Именно поради тези крещящи факти, Децата ТРЯБВА ДА СА Nо1 по отношение на опазването им ! Тук обаче навлизаме в света на Добродетелите, на правилното им Възпитание, говорим за опазването им от Опорочаване, Извращаване и придобиване на Негативни навици !А вие болни ***, не само че насила натрапвате отвратителни модели на подражание, ами на всичко отгоре и Деморализирате навред !!!
624
3
 
2
 
! Отговори
някой преди 13 години
Да, такова общество сме. С ориенталска ориентация. Изнервят ни ненормалните неща. *** трябва да ни приемат такива каквито сме. Точно те нямат никакъв шанс да ни променят. И за да не им показваме страсти тип Биг Брадър, по-добре да си седят на....големите хралупи и да не ни напомнят за себе си. Ясно!
623
0
 
2
 
! Отговори
никой преди 13 години
Обществото винаги се е "изнервяло" от нещата които не разбира и които са различни... Разбира се тук говорим за обществото с ориенталска ориентация като нашето... Където е съвсем нормално пред децата да се люшкат голи бюстове по улици, площади, телевизии..., да се показват "страсти" тип Биг Брадър и Планета Пайнер... но е абсолютно ненормално/неморално няколко *** да се направят на шутове за един ден... На това му се вика псевдо морал... А "каузата" на такива като теб априори е изгубена...
622
0
 
2
 
! Отговори
никой преди 13 години
В едно съм сигурен... на теб каквото и доказателство да ти дадат е все тя... никога няма да си промениш мнението... Ненормалното в случая е, че имаш нужда от леко обогатяване на познанията ти по темата... Защото описвайки мъжете които се обличат като п*тки и т.н. всъщност говориш за травеститите... А пък ако случайно не знаеш голяма част от хомосексуалистите дори може и да не ги разпознаеш като такива... Света не е черно и бяло уважаеми...
621
3
 
5
 
! Отговори
Пазете децата ни!!! преди 13 години
Излишно изнервят обществото.Ако се държат като нормални хора,без да се обличат откровено ***,гримират,умишлено променят гласа си към по изтънчен и т.н.Ако не се стремят да преличат на пед*ерасти няма да има толкова злоба към тях.
620
3
 
2
 
! Отговори
Пазете децата ни!!! преди 13 години
Тея пед*расти да си седат у дома.Защо ние,нормалните хора не правим хетеро паради?Ако искат да са пед*расти нека бъдат такива,но да не показват извращенията си пред нормалните хора и малките деца!
619
2
 
3
 
! Отговори
До пед*растите преди 13 години
Никой,явно и ти си пед*раст жалкото е,че каузата ти е загубена.Нито едно мнение нямаше на пед*раст,което да доказва,че да си *** е нормално."Жените" не вървят против природата като се обличат с къси поли,но мъж да се облича по женски,да ходи като п*тка изтънчено си е друга работа.Не е извращение жена да си показва гърдите или да се гримира.Извращение е когато мъж го прави,когато мъж се опитва да си придава женски глас и т.н. това са пед*растите.Гейове в България няма,има само пед*расти.