31-годишната Каназирева – враг №1 на ГЕРБ

Кадруването до нищо хубаво няма да доведе, заявява тя в отворено писмо
8 юли 2010 17:23,
86
31-годишната Каназирева – враг №1 на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

„Приятелските, шуробаджанашките и другите назначения, превръщането на кадруването в основна ценност, до нищо хубаво няма да доведат организацията, на която аз доскоро бях член".

Това заявява в писмо до медиите отстранената от ГЕРБ Дани Каназирева по повод на изказването на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Вътрешният министър заяви, че Дани Каназирева е нанесла повече вреди на партията от Лъчезар Иванов. Проблемите са чисто политически и тя има за цел реализирането на политики на други политико-икономически интереси, коментира още Цветанов отстраняването на Каназирева от ГЕРБ.

„Възхищавам се от г-н Цветанов, който две години неуморно изграждаше структурите на ГЕРБ по страната и с всички рискове за живота си прекрати магистралните грабежи, отвличанията на хора и октопода в МВР.

Аз съм впечатлена от себе си, че ме считат за толкова голяма заплаха за ГЕРБ. Едва на 31 години аз успях да се превърна в основния враг за прогреса на ГЕРБ, съответно на Държавата.

Считам, че липсата на козируване пред партийните началници е такова тежко престъпление, че очаквам появата и на текст в Наказателния кодекс за такива като мен", заявява още Каназирева.

Тя декларира, че не е назначила или съдействала за назначението на нито един неин близък или познат в нито една от трите власти.

Още по темата

"Както и аз не съм представител на изпълнителната власт, и следователно не съм разполагала с неограничените възможности, които ми преписват. Аз съм обикновен общински съветник, от опозиция, и то в Пловдив, където на власт са ВМРО и БСП", заявява още Каназирева.
 

Дани Каназирева беше отстранена от ГЕРБ заради нерегламентирани и несъгласувани действия в Общински съвет – Пловдив, уронващи престижа на партията и несъответстващи на нейната политика. Тя обаче остана общински съветник и отхвърли всички обвинения срещу нея. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Роналд Рейгън - враг 1 на Тутраканска селищна система!"... :D
46
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искам да ми отговориш на следния въпрос. Аз съм на 42 години. Винаги съм бил антикомунист и не съм членувал никога никъде през живота си, защото това противоречи на принципите ми. Бойко Борисов е на 51 години. Самопровъзгласил се за антикомунист, но в същото време издигнал се под крилото именно на БКП, от която дори отказа да се деполитизира през 90-те. Бил е приближен на комунистическия диктатор Тодор Живков, в чието обкръжение "случаен" човек не можеше да попадне. Та кой от двама ни мен и БоБо е антикомунистът. Мисля че в България всичко е опрочено и думите и понятията, да не говорим за моралните ценности икатегории нямат абсолютно никаква стойност вече.
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Самят факт че си от ВМРО казва всичко. Просто по-нататъшният коментар е повече от излишен. Именно вашият хитър вожд, далавераджията-нагаждач е от мразенето от теб поколение. Македонец от Русе звучи повече от смешно. Ако можеше Ванче Михайлов да види какво става би се обърнал три пъти в гроба си.
44
6
 
3
 
! Отговори
KOTKOB X преди 13 години
Ке се стришим да се кикотим, бе анонимни контрибютори, ке се сторшим. Епа нема да пишем на че или ще!Голиятът Бамбуков версус Молекулата Казаджиева?Тая е толкоз нагла, нахална и безпърдонн, че просто се страхувам дали нема бати Боби да й набута в кофичката на Казаджиева символът на ГРОБ-пожарникарскиот анатомически маркъч.Щом бати Цеци и бати Боби са толкоз връз нея и по-малко връз Лъчко здравия, начи Казанката нема нищо а Лъчко има нещо за показване пред народо-населението. Едно не ми е ясно-толкоз ли беха заети с престъпници теа двама батковци, че не видяха как зад гърбовете им членове на Герб загърват Цветря, Пожарникаря и немоем да не споменем Цецито от ПлевеЛ и ФедоскЪ от МунтиНяма. Тези двамата Лъчето и Казанката са толкоз кофти ти казвам-напраили лошо на ГЕРБ, но ненарушили закона. Да фанеш и да ги наградиш. Как може хем да праиш лошо на ГЕРБ и да не нарушаваш закона. И двамата на Прокурора и да бъдат осъдени шо праат лоши работи на новата ДОЙНА Колалиция: ГеРб+АТАка+сдС= ГЕРАТАС
43
4
 
7
 
! Отговори
ТТ преди 13 години
Аз събирам подписи за ВМРО против Трурците и най-бъзливото най-долното , еничаеско поколение е това на 40г. в България от това поколение останаха службари, останалите отдавна си биха камшика в чужбина... Умират от страх да се подпишат на подписката , страх някой да не ги изгони от работа... Младите въобще не ги е страх , а старите кучета знаят че няма какво губят.
42
0
 
6
 
! Отговори
Lachezar преди 13 години
Iskam da naso4a vnimanieto vi kam slu4aq s izkliu4eniqt ot partiq GERB kmet na Gorna Orqhovitca.Dvama samnitelni mestni biznmesmeni,koito vodqt mestnata struktura na GERB,napraviha taka,4e kmeta na Gorna Orqhovitca da byde otstranen,za6toto ne iskashe da im igrae po svirkata.Kmeta ne se saglasi da ograbva s tqh i da im pomaga da si vyzstanovqt parite,koito sa dali za da stanat deputati.GERB se obyrnaha sre6tu kmeta Mihtiev i toi stana tehen vrag izvednaj.Mnogo grajdani sa razo4arovani ot GERB.
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова *** на такова високо ниво не сме имали от времето на Тодор Живков.
40
3
 
29
 
! Отговори
Патрокъл преди 13 години
По-некадърно правителство не сме имали досега. И по-самохвално...
39
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз също съм от поколението на 40-годишните и мисля че сме най-достойното поколение в България. След нас изсрастнаха олигофренчета, преди нас хората бяха деформирани от комунистическата система. Ние сме тези, които сме взели най-доброто и от двете.
38
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На некадърниците от ГЕРБ все някой им пречи, все някой друг им е виновен за собствената им некадърност и далаверките, които постоянно въртят. Ако не е Станишев ще е това момиче от Пловдив. Не зная какво друго да кажа, освен че милицонер-комунист срам няма.
37
2
 
4
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Защо не си срещу мен ,да ми го кажеш ,сигурно това щяха да ти бъдат последните думи---а кое поколение направи България футболна сила --- *** с тюфлека ти.
36
3
 
13
 
! Отговори
Патрокъл преди 13 години
ГерБ се разпадат. Параходът им потъва. Мартин и Костов вече бягат.
35
3
 
26
 
! Отговори
Гер Бур............ преди 13 години
Жалко, аз също гласувах за ГЕРБ и сега дълбоко съжалявам, оказаха се пълни ***, уволняват и назначават свои хора, които за нищо не стават, но ония били от НДСВ, БСП и незнам кой, а не гледат кой какво може. И много от тях са не реализирани кумунисти или бивши комсомолски секретари и пенсионирани ченгета. Работя си не съм уволнен, но не мога вече да ги понасям.
34
4
 
18
 
! Отговори
Патрокъл преди 13 години
ГерБ са достоен продължител на делото на БКП и лично на другаря Тодор Живков!
33
6
 
9
 
! Отговори
llll преди 13 години
А бе *** ако човек е много млад лошо някой го бил наредил с връзки.. ако бил много стар бил комунист учил история на БКП и научен комунизъм.. нема угодия на вас гадни ***.. А това поколение средна възраст към 40г. е най смотаното най смачканото най- страхливаото.
32
1
 
20
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
М/у другото, много отдавна казах ,че Герб са модифицирана трансмутация на БКП.
31
21
 
3
 
! Отговори
Петев преди 13 години
Беше ми супер несимпатична ,а сега е като е гледам и супер нагла.
30
2
 
20
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Личния живот на хората си е техен .Важното е какво правят за обществото-така че,тая мадама направи едно добро на Пловдив, като не е вече в Герб.
29
1
 
19
 
! Отговори
киро преди 13 години
ПОЧНАХА ДА СЕ РАЗПАДАТ,един напуска,друг се люспи ,трети лобира баси управлението
28
4
 
12
 
! Отговори
име преди 13 години
Кукло, кой те направи ОБЩИСНКИ СЪВЕТНИК на 29 години бе, сега си на 31???Ти къде си работила, учила, кога се научи да работиш, че и съветник да бъдеш - от какво разбираш ти бе скъпа, не те знам имаш ли нямаш ли деца, ама ако нямаш, ти семейство не можеш да управляваш, че община ли? Ако имаш, и си учила - че ти грам работен стаж нямаш.И последно - на кого си: Дъщеря, или жена, или любовница ????