Сайт във Великобритания мами, не доставя поръчките

Търговецът продавал стоки менте и дори заплашвал клиенти
Обновена: 18 яну 2011 17:00 | 18 яну 2011 16:58,
35
Сайт във Великобритания мами, не доставя поръчките
Снимка: Булфото

Сайтът www.fabriksoutlet.com не доставя някои от поръчаните и заплатени от клиентите му облекла и не уважава законното право на потребителите да се откажат от сделката в 7-дневен срок, съобщиха от Комисията за защита на потребителите.

Освен това търговецът продавал и фалшиви стоки, а понякога дори си позволявал да заплашва клиентите си.

За тези нарушения информира шведската комисия за защита на потребителите, където постъпват множество оплаквания на пазарували от електронния магазин.

На него се предлагат дрехи с намалени от два до три пъти цени, като някои от артикулите са на известни марки. За случая е информирана местната полиция в Швеция.

Европейският потребителски център в Швеция се е свързал с този във Великобритания, откъдето потвърждават, че на посочения на сайта адрес няма обект на търговеца Factory Outlet Sessex Ltd.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: сайтдрехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
40196 преди 13 години
hahahha изгоре още един БГ измамнически сайт ! въпросния сайт е под ИП 78 142 63 63 на Powernet Ltd :) Английски сайт баба ви е английска :Д:Д:Д
28
0
 
2
 
! Отговори
_ преди 13 години
Тия все едно за първи път чуват какво е "скам"...На всеки нормален потребител му светва червена лампичка, като види 2-3 пъти по-ниски от нормалните цени. След това един бърз гугъл с името на сайта и нередовните си излизат веднага.
27
0
 
2
 
! Отговори
dwed преди 13 години
do Varnenecemi zashto da gi kazwat, sled sedmica dwe, kato otnime skandala, pak se probwa shemata, moje puk toq pyt da mine.
26
1
 
1
 
! Отговори
Бай Шиле преди 13 години
do 28Да не би спортдайрект да са си сложили телефонния номер? Това че нямат посочен телефон за връзка не ги прави измамници.
25
1
 
3
 
! Отговори
do 6 преди 13 години
АЙ ПИТО БЪЛГАРСКО АМА ИМЕТО НА СЪРВЪРА Е В ДАЛАС,ТОЗИ ОТЛИЧНО СИ Е ПРЕКРИЛ СЛЕДИТЕ.ИМА ДАДЕНИ ТЕЛ И АДРЕС,НАЙ ВЕРОЯТНО ФАЛШИВИ,А СЪРВАРА ВЪОБЩЕ НЕ Е В СОФИЯ.
24
0
 
6
 
! Отговори
free преди 13 години
никога не пазарувайте от електронен магазин който в детайлите за контакт не е посочил телефонен номер 100%scams
23
2
 
2
 
! Отговори
yon4o преди 13 години
da pie kafe, nali?!
22
1
 
5
 
! Отговори
Crazy преди 13 години
Нашата полиция си има друга работа в момента
21
0
 
9
 
! Отговори
хаха преди 13 години
в нета пише, че хората си поръчвали оригинални якета с пух а им пращали китайски буклуци. Айпито е българско, нашата полиция дали работи по случая?Много ми е интересен развоя!
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Адресът, посочен най-долу в сайта май е в Холандия, нормално е във Великобритания да няма такова лице :)+ това наистина IP-то е българско.... много странно....ей това се казва мултинационална компания - Великобритания/Швеция/Холандия/България
19
1
 
5
 
! Отговори
ND преди 13 години
Защо ли ми мирише на платена статия. В чуждестранни сайтове никъде не можах да намеря такава новина. Още по-съмнително е и изказването на mbox.bg - "Ало ***, въобще не можете да ме съборите" - това ми звучи като "Хайде агънца ходете на сайта ми и правете трафик".
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Моля, днес.бг да редактира дезинформиращата новина и да промени "сайт във Великобритания" на "сайт във България, представящ се за британски". Нямаше да е лошо и да си проверят информацията, преди да го напишат.
17
2
 
10
 
! Отговори
Idiot преди 13 години
Голямо важно, че на шведите някой им намазал ските...Ало режисьорчето, нещо за Мозамбик няма ли?
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това пък ако не е бил някой турчин или индиец на си една работа !..
15
3
 
46
 
! Отговори
Varnenec преди 13 години
ако беше БГ сайт, никога нямаше да публикуват името му... Нали знаете... "Човек осъди банка, мамила.." не се казва коя. "Мобилен оператор ***.." не се казва кой, "застрахователна компания ..." Всичко,което е за БГ далавера .. тайна майна. Това не се отнася само за днес.бг ами говоря за всички медии в тази красива страна, но с *** граждани, наречена България.
14
0
 
6
 
! Отговори
Русенец преди 13 години
Ходи си паси агънцата...***
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти сам ще се събориш *** аре чао
12
0
 
8
 
! Отговори
А не бе преди 13 години
Британци са, ама много обичат POWERNET LTD бе :-)))
11
1
 
13
 
! Отговори
M преди 13 години
По принцип това означава, че ползва сървър в България, не че е непременно на българи, ама... що ли съм склонна да заложа, че са по-скоро наши момчета... :)
10
7
 
16
 
! Отговори
Русенец преди 13 години
Че аз лично познавам един, който си е пуснал електронен магазин и от него съм чувал, че казва на клиентите си `агънца`. Въобще, и за секунда заподозрете ли, че българин ви предлага електронна търговия - бягайте надалеч.