Глобиха студентката, блъсната от автомобил на НСО

Не осигурила достатъчно място за МПС със спецрежим на движение
Обновена: 28 яну 2011 07:20 | 28 яну 2011 07:01, Красимир Ангелов
500
Глобиха студентката, блъсната от автомобил на НСО
Снимка: Булфото

23-годишната студентка Яна Петрова, която претърпя пътен инцидент след среща с коли на НСО, ще отнесе глоба от КАТ за катастрофата, съобщава "24 часа".

На Петрова е съставен акт след лекия пътен инцидент с джипа, в който се движели гардовете на премиера Бойко Борисов.

В акта е посочено, че студентката "не е осигурила достатъчно място на пътното платно за безпрепятствено преминаване на МПС със специален режим на движение".

Яна призна пред медиите, че е помислила кортежа като една кола със специален режим и тръгнала да се връща в платното за движение.

Тя се оплака обаче, че гард на НСО, който е пътувал във въпросния джип, е посегнал и ударил с ръка покрива на колата й, докато се разминавали.

Още по темата

“Едва за 5% от произшествията на пътя с участието на наши автомобили отговорността е понесъл шофьорът от службата ни”, заяви шефът на НСО ген. Димитър Димитров.

По думите му прокуратурата е приключила и проверките за двата инцидента с кортежите на президента и вътрешния министър през 2010 година.

В постановленията за отказ да се образуват досъдебни производства прокуратурата е посочила, че служителите на НСО нямат вина за инцидентите.

От събраните доказателства по двата случая - разпит на свидетели и технически експертизи, става ясно, че отговорни за инцидентите са шофьорите на цивилните коли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


500
Още по темата: кортеж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
436
4
 
25
 
! Отговори
CPAMOTA преди 13 години
Не искам Бойко да е премиер.Всички коментират, че Бойко се застъпил за жертвоготовният митничар, дет рита с него. На него това му се струва нормално. За него нормалното е да направиш някого министър на нищото, защото му е приятел. Сам си го казва Ако исках, щях да викна Дянков и да му кажа назначи го. Нормално ли ви се струва?
435
3
 
18
 
! Отговори
CPAMOTA преди 13 години
Не искам Бойко да е премиер Очевидно никой не смее да каже на Бойко, че не можеш да тръгнеш по анцунг и розова ризка на официално посещение. Никой не смее да му каже, че когато се облече с тениска и сако излага не само себе си, а цялата държава. Никой не смее да му каже, че има етикет и дрескод, които трябва да се спазват. Че селяшкото му държание поставя под въпрос интелигентността на цялата нация (нали ние си го избрахме и си го търпим). И че национална сигурност не се защитава с дюнери.
434
2
 
16
 
! Отговори
CPAMOTA преди 13 години
По-лошото от неграмотността на Бойко е фактът, че той не иска да се ограмоти и образова. И не допуска някой да знае повече от него. Затова и министрите се държат като пълни неграмотници, дори и да не са такива.
433
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не искам Бойко да е премиер, най-напред защото е ужасно неграмотен. Мога да преглътна (макар и с доста усилия) факта, че премиерът не говори чужди езици. Но ми идва в повече фактът, че премиерът не говори български. Говори си някакъв банкянски диалект с високомерието на необразован и малограмотен *** и си въобразява, че е еманация на интелекта. Тъпите журналисти веднага започнаха да му подражават и сега от всички телевизии могат да се чуят едни много мъдри изказвания за творческите планове на Азис, поднесени на същия този банкянски диалект.
432
2
 
15
 
! Отговори
Принцеса преди 13 години
Е тези вече прекаляват. Много са гадни. Как така ще посягат?!
431
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Неееее! Стига ни едно Яне по медиите!
430
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яна и Бианка - двете умници.
429
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази е Бианка номер 2
428
3
 
2
 
! Отговори
До 434 преди 13 години
Да, ако ме карат с кола. Без никакъв проблем, защото седя на седалката до шофьора, т.е. негово дясно и зипреварваме отляво, т.е. колата която по която ще се тупне, също ми се пада отдясно. А ако съм в джиБ!!!, съсвсем пък нямам никакви ядове да тропна по чуждото купе, щото съм нависоко.За сведение, гледай какво и как правят абитуриентите в края на май всяка година и тогава се пробвай да питаш!
427
6
 
1
 
! Отговори
до 416 преди 13 години
ако запушиш пътя, няма да ти се размине само с глоба
426
15
 
7
 
! Отговори
Марио преди 13 години
ЩЕ ПЛАЧЕТЕ ЗА СДС И КОСТОВ !!!ДЕВЕТ ПРОПУСНАТИ ГОДИНИ,ЗАПОЧВА ДЕСЕТА!!!
425
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде бе ГЕРБери когато стана инцидента с конвоя на парванов ревахате като чели ви обрязват без упойка. Сега какво щом е Борисов тя е виновна а? Ей мизерно племе
424
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако карате със страшна скорост ще успеете ли да протегнете ръка през стъклото и да тропнете по капака на съседната кола?
423
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Естествено,че лампичката те прави по-важен от другите.Пише го в закона за движение по пътищата.А тази шматка,дето мислела,че и последната кола е минала първо да погледне в огледалото преди да сменя лентата
422
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Винаги е имало и ще има привилегировани !Да ама да има и нещо за народа не като сега 28 % с доход под 191 лв.58 % с доход от 211 лв. до 500 лв.10 % с доход над 10002 % с доход над 10 0002 % с доход над 100 000Не като при ЖИВКОВ 90 % бедни ама с апартамент и кола москвич или жигула
421
3
 
1
 
! Отговори
toni преди 13 години
100 lv. i kvo ?
420
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз също помня как минаваше Тодор Живков през центъра и на пътя за БанкяСпираха движението по целия път имаше милиция или войници през 100 м на пътя за Банкя !Тогава обаче нямаше такова движение като сега и не ставаха задръстванияВсе едно чакаш на някои прелез да мине влака 15-20 мин
419
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре че само са я глобили, щото обикновенно след подобен инцидент, се налага обикновено да ги сГлобяват!
418
1
 
26
 
! Отговори
а аа преди 13 години
много готин виц жалко само че всички живеем в него
417
18
 
21
 
! Отговори
свидетел преди 13 години
Студентката да черпи, щото по жифково враме щяха да я набутат в панделата като враг на народа!