Дянков информира ПГ на ГЕРБ за казуса "Митрева"

Герберите решават съдбата на шефката на НОИ следобед
Обновена: 17 май 2011 09:35 | 17 май 2011 09:33,
59
Дянков информира ПГ на ГЕРБ за казуса "Митрева"
Снимка: Архив Булфото

Вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков ще се срещне с парламентарната група на ГЕРБ, за да ги информира за казуса „Митрева“.

Още по темата

След заседанието от партията ще излязат с официална позиция по казуса. Те реално ще решат съдбата на Митрева, защото само Народното събрание може да я освободи от поста й.

Преди дни премиерът Борисов обяви, че трябват кадрови промени в ръководството на института заради несъгласие с управлението на финансите, съсредоточени в него. Освен това намекна, че  Христина Митрева е навършила пенсионна възраст.

Митрева му отговори в съобщение до медиите. Тя обяви, че не смята да подава оставка. Фактът, че е в пенсионна възраст, по никакъв начин не означава, че трябва да се пенсионира, тъй като Кодексът на труда позволява на хората да работят и след това, пише в съобщението.

В понеделник Дянков се срещна с шефката на НОИ. Двамата са обсъждали методиката, използвана от НОИ за изчисляване на приходите от държавното обществено осигуряване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Аз съм един пед**, който обича да вижда тресчицата в чуждите очи, но не и гредата в мойте:)
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
37 - *** ти народа ли си!?:) Откога се чувстваш така:)
36
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Режи до кокал Бойко! Махай кумунизката гнилоч! Народът е с тебе!
35
15
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
За плотокола: - Казвам се Хлистина Митлева, пледседател съм на НОИ - няма да се пенсионилам, доли да леши Налодното Съблание - долу ГЕЛБ...
34
2
 
40
 
! Отговори
До 30 преди 13 години
Явно глупаците сте вие.Че нали като я назначаваха знаеха че е навършила пенсионна възраст и че е гушнала 31 хиляди от отпуски.Така че защо сега ГЕРБ си правят на ощипани моми?
33
15
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Разбира се, че ще я уволнят... - не може да си каже фамилията...
32
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Председателят на НОИ по закон /Кодексът за социално осигуряване/ може да бъде освободен само по предвидените от закона случаи, а не просто от парламента, както пише в статията. Случаите са изброени в закона и оставката е един от тях. Мисля, че в момента няма законно основание за освобождаването й и от поста, където я сложиха ГЕРБ.
31
12
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Тая за какво се дъРли... - не вижда ли, че не може да казва "Р"?...
30
1
 
16
 
! Отговори
Калин преди 13 години
методики, отчети ... всичкото на обществена ясла лъже маже .. манипулира .. трошат парите на хората и най нагло се оправдават!Късно ... се усети боко дянков също .. ТОТЬО МИТРЕВ ГИ БРОЙКА ... А СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ, ПЪЛНИ ИЗТЪРСАЦИ ТВА БОКОТО И ДЯНКОВ!!
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
28 - Че тя си зе парите за неизползваните отпуски бе ***:))))) 31 бона:))))
28
8
 
23
 
! Отговори
Mirobg преди 13 години
Интересно как всички нападат женицата без да я познават? Тя си работи там от доооста време и винаги се е справяла...но типично за българина - дай да оплюем всеки само щото не ни харесва в лице. :X
27
6
 
21
 
! Отговори
Бако преди 13 години
Ама си е хитро бабето: ако сама напусне- преди това ще трябва да си ползува отпуските.Чака да я уволнят- за да гушне пак около 15-ина хилядарки- като преди година и половина-за неползувани отпуски....
26
14
 
19
 
! Отговори
цар'ин преди 13 години
...плюс 100 тояги на голо,на публично място по дебелия червен *** на другарката Митрева.Па после да оди Миглена Кунева-Пръмова по мъж да й лобира,а Гоце да я оплаква и словоблюдства на воля.Тъкмо ще имат тема до изборите,с която да си пълнят измислените медии и *** гумени глави на избирателите си с партиен билет у джоба та да оправдаят кинтите,похарчени пак за "нищо",ама от сърце...!*** народ - проста държава!Обществото тъне в бедност и халтура,а коминизмът си управлява и днес,уви и нас...!
25
9
 
18
 
! Отговори
Обикновен човек преди 13 години
НЕ САМО МИТРЕВА ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ, НО И ТОЗИ КОЙТО Я Е ПРЕДЛОЖИЛ. БОРИСОВ ТРЯБВА ДА РЕЖЕ ДО КОКАЛ, ЗА ДА ИЗПЪЛНИ ПОЕТИЯ АНГАЖИМЕНТ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
24
5
 
40
 
! Отговори
за митрева преди 13 години
Защо махат Митрева?ЗАЩОТО нейните изчисления щяли да пвлияят на дефицита в държвния бъджет,т.е.ще има провал в заложениядефицит и сега ще си изтрия ръцете с Митрева. Не съм за нея и не я защитавам,но не искам народа да бъде лъган.
23
1
 
20
 
! Отговори
Ani преди 13 години
До 4,5Взе ги щото имаше закон гласуван от послушното герберско мнозинство
22
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ както винаги ще гласуват единодушно решение, което някой друг е взел!
21
3
 
8
 
! Отговори
невена преди 13 години
13 ,просташкото ти изказване говори само за себе си,мога само да допълня,че си мнооого ***
20
1
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Майна,ти от кой квартал на Пловдив си,да не си от Кършияка,или от Прослав.Ако имаш вила в Марково,ще те разбера защо ...кюташ в Щатите;със заплата въфф Филибето,там и колиба не можеш да си...купиш.
19
3
 
26
 
! Отговори
Грую преди 13 години
Познавам я момата - много лошо се нахендри на ББ, а той я употреби за бушон. Преди година се чудеше как да замаже положението с професионалните пенсии, дрънкаше пълни глупости, на които и тя самата не вярваше - а това е една безумна идея на кретена Младенов. Сега, след като свърши мръсната работа - време е за уволнение.