Дянков информира ПГ на ГЕРБ за казуса "Митрева"

Герберите решават съдбата на шефката на НОИ следобед
Обновена: 17 май 2011 09:35 | 17 май 2011 09:33,
59
Дянков информира ПГ на ГЕРБ за казуса "Митрева"
Снимка: Архив Булфото

Вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков ще се срещне с парламентарната група на ГЕРБ, за да ги информира за казуса „Митрева“.

Още по темата

След заседанието от партията ще излязат с официална позиция по казуса. Те реално ще решат съдбата на Митрева, защото само Народното събрание може да я освободи от поста й.

Преди дни премиерът Борисов обяви, че трябват кадрови промени в ръководството на института заради несъгласие с управлението на финансите, съсредоточени в него. Освен това намекна, че  Христина Митрева е навършила пенсионна възраст.

Митрева му отговори в съобщение до медиите. Тя обяви, че не смята да подава оставка. Фактът, че е в пенсионна възраст, по никакъв начин не означава, че трябва да се пенсионира, тъй като Кодексът на труда позволява на хората да работят и след това, пише в съобщението.

В понеделник Дянков се срещна с шефката на НОИ. Двамата са обсъждали методиката, използвана от НОИ за изчисляване на приходите от държавното обществено осигуряване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
30
 
! Отговори
topor преди 13 години
Чи Митрева е недоразумение - факт! Както оная магистралка - министерката на здравето.Но в случая какво е виновна Митрева?!?! Всички прогнози и планове са правени и съгласувани с НАП. Доработвани в бюджетното управление на Мин. на финансите (Дянков). Утвърдени от Мин. съвет - Борисов. Приети в Бюджетната комисия на НС - М. Стоянова. Гласувани от НС - ГЕРБ.Е за какво говорим?!?! Какъв е проблемът в края на краищата?!?!
17
1
 
6
 
! Отговори
IWF преди 13 години
Pak 6te kradat. Kakto ot Zdravnata kasa!
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ето сега например 1 Невенка :))..."Има си мнение - казва си го. Какъв е проблемът в това, ***?
15
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма ли да се намерят млади хора за да изхвърлят на улицата тази назначена от кумунизите *** и всички като нея, вместо ден след ден да се занимаваме с кумунизката съпротива на борбата срещу корупцията?Явно е че кумунизите не разбират от демокрация, за тях само тоягата по гърбината е ясна!
14
0
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 13 години
30 бяха,30...на тая
13
5
 
21
 
! Отговори
Луцифер преди 13 години
Митрева ми прилича *** отмъстително бабче.Вероятно,скоро ще научим пикантерии от кухнята на НАП.
12
10
 
12
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Завиждам на моя приятел "Гошо ***" Предпазлив и умерен. Аз не се здържам. Ето сега например 1 Невенка :))..... тя била убедена в еди какво си,тая се опънала,другата незнам ,какво си. Невенке,няма ли теб кой да те опъне ,та да не лаеш рано рано .
11
2
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
vseki koito doide ,parvata mu misal e kak da otkradne,i da si opravi jivota, za drugite ama xi4 ne im puka,naglost ,bezo4ie i nai ve4e 4ustvo za beznakazanost,a nqkoi dori i 4ustvo za veli4ie i bojestvenost,kvo da prikazvame
10
6
 
21
 
! Отговори
Чавдарче преди 13 години
ЦК на БКП /ГЕРБЕРИ/ ще вземат решение какво да правят ако някой не слуша партията.
9
8
 
20
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Грешката е,защо изобщо са я сложили Митрева на тази възлова длъжност,койя е...пробутал.,като още при назначаването си беше...пенсионерка;по възраст,стаж и...мислене.Желанието на Бойко да...работи с жени,взе да му играе лоша шега.
8
8
 
22
 
! Отговори
!!! преди 13 години
до #1 невена:) Да това е правилната логика. Това е начинът да открием истината: Боко казва нещо, значи обратното е истината.И това работи винаги на 100% :)
7
5
 
28
 
! Отговори
Джони преди 13 години
Да се възстанови чл 1 - Партията /Герб / има ръководни функции в държавата.
6
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То Митрева е голям казус, няма що!Сега ще се съберат всички тикви и по поръчение на Главната Тиква, ще гласуват да я разкарат!Всички обаче трябва да си носят отговорността, защото като безмозъчни са гласували да я назначат, като че не я виждат що за стока е!Ама пак бушон трябва да гръмне!
5
4
 
26
 
! Отговори
аз преди 13 години
Няма кой да защити българския народ от некадърни управници.
4
1
 
24
 
! Отговори
4 преди 13 години
извинете, отпуски!
3
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
невенаA убедена ли бе, когато госпожЪта си взе 20 бондака поради неползвани болнични? Права ли беше?
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Метрева, Митрева, ако пак говориш по "Нощен Хоризонт" човеколюбиви думи може и от пенсия да се лишиш. То, когато човек реши да каже нещо, предварително трябва да е помислил, какво може да му се случи от четирите посоки на света. Не си ли чявала нещо за т. нар. изкупителна жертва. Че тоя срам с пенсионерите от две години трябва да намери някакво оправдание пред земната топка!
1
14
 
31
 
! Отговори
невена преди 13 години
убедена съм,че тя е правата,след като се е опънала на тоя некадърник бб,който може само да се перчи